iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 59-та тема

• 52 862
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Денис, има ли някакви нови предложения за болки при шипове и ишиас? Четох едни стари /от 2011/ препоръки за Босвелия и Куркума, дали има някакви нови отзиви и препоръки? И кои  би ми препоръчала сега?
Босвелия и Куркума са растителните препарати, аналози на НСПВС.
Др. които могат да помогнат са Омега 3, АLA, МСМ, Вит. гр. В /В1 - бенфотиамин. В6,  В12 /,вит. С, Биофлавоноиди
Но, трябва да се консултираш с лекар

Продуктът за тази цена си заслужава Simple Smile и двете съставки често влизат в състава на фетбърнърите.
Ако разчиташ само на тази добавка, няма да постигнеш много
Кг. се свалят чрез определен режим на хранене, а добавките само подпомагат този процес
Ако не друго - то, поне продукта е добър антиоксидант
За отказването на цигарите, Браво!  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 12:23 от denis.

# 361
Момичета, все пак за колко време трябва да дойде колета в пощата в София? В смисъл  - след колко дни трябва да започна да се притеснявам? Че нямам много доверие на нашата поща - губиха ми са колети от Европа и Русия и си имам едно на ум.

# 362
  • София
Момичета, все пак за колко време трябва да дойде колета в пощата в София? В смисъл  - след колко дни трябва да започна да се притеснявам? Че нямам много доверие на нашата поща - губиха ми са колети от Европа и Русия и си имам едно на ум.
Пратките пристигат средно за 10-15 дни в Пощата, около 20 - ако са за Митница
Ако са минали 30 дни и няма вест - тогава започваш да се притесняваш:
- проверяваш в пощата и митницата
- пишеш на Айхерб

# 363
  • Sofia
Момичета, моля кажете ми нещо за колики. Но да е хубаво и ефикасно, защото бебето няма 40 дни още.

# 364
  • Пловдив
Момичета, моля да ми препоръчате Омега 3(нали тя се приемаше от омегите за подобряване на състоянието на косата Rolling Eyes). Някакъв луд сезонен косопад ме гони ooooh!. Знам, че е временно, но пак много ме дразни Crossing Arms.
Имам нужда и от помощ при избора на витамини за дете (на 7 години). Не боледува по принцип, но сега при прехода от градина в училище нещо не се храни много качествено май newsm78.

# 365
Момичета, моля кажете ми нещо за колики. Но да е хубаво и ефикасно, защото бебето няма 40 дни още.

Методите на д-р Карп. Simple Smile

# 366
  • София
Момичета, моля да ми препоръчате Омега 3(нали тя се приемаше от омегите за подобряване на състоянието на косата Rolling Eyes). Някакъв луд сезонен косопад ме гони ooooh!. Знам, че е временно, но пак много ме дразни Crossing Arms.
Имам нужда и от помощ при избора на витамини за дете (на 7 години). Не боледува по принцип, но сега при прехода от градина в училище нещо не се храни много качествено май newsm78.
Да, Омега 3  Peace
Може да си вземеш и това:
http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Rel … ;sr=null&ic=2
Мултивитамини
http://www.iherb.com/Rainbow-Light-Gummy-Bear-Essentials-Multivi … sr=null&ic=24
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Alive-Gummies-Multi-Vitamin-fo … sr=null&ic=29
http://www.iherb.com/Vitamin-Friends-Multi-Vitamin-Vegetarian-Gu … sr=null&ic=28
http://www.iherb.com/Childlife-Multi-Vitamin-Mineral-Orange-Mang … -237-ml/6368?at=0

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 367
- пишеш на Айхерб

Поръчката ми е от 22.09, ходих в пощата днеска, не бяха много любезни "Що не видите в митница?"- За 20,5$?... Мразя я тази поща на Лъвов мост. Sunglasses

# 368
- пишеш на Айхерб

Поръчката ми е от 22.09, ходих в пощата днеска, не бяха много любезни "Що не видите в митница?"- За 20,5$?... Мразя я тази поща на Лъвов мост. Sunglasses

Според мен е още рано да се притесняваш за поръчката, изчакай още малко  Peace

# 369
И аз тъй мисля.

Код за $5-$10 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 370
  • при моите любими
Аз така чакам една от 19.09 шипната, но е на стойност 70$ и според мен е отишла на митница. Ще почакам още седмица и ще я потърся там, ако не пристигне известие от никъде.  Peace

# 371
  • sofia

Какъв биотин да си купя, на solgar или на now  newsm78

# 372
  • София

Какъв биотин да си купя, на solgar или на now  newsm78
Който си избереш и двата са хубави.
Аз ползвам на НАУ - 1000 мкг

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 373
  • sofia

1000 мкг  не знам колко броя трябва да приемам на ден, за косопад ми трябва. Загледах 5000 мкг по 1 на ден дали е добре  newsm78

# 374
  • София

1000 мкг  не знам колко броя трябва да приемам на ден, за косопад ми трябва. Загледах 5000 мкг по 1 на ден дали е добре  newsm78
Дозата е най-добре ти да си я прецениш, аз пия до 2000 мкг, защото  при по-високи дози много бързо ми расте косата / а се боядисвам/
От Биотина само расте по-бързо косата, но за да стане по-силна, жизнена и т.н. трябват и др. добавки /мултивитамини, ЕМК, АК и т.н./

Общи условия

Активация на акаунт