Ън обикновенно веднъж в годината се обявява от стоматолозите,безплатна кампания за децата за покриване на зъбчетата с този гел.Но всяка година е по различно време,но мисля че беше през есента.Ако някой знае нещо по този въпрос нека го сподели.
.

.

Снощи не беше лека нощ. Заспа трудно, към три се събуди с една ужасно странна кашлица, все едно му свири стомаха като се напъваше и доста се изплаших и се чудихме какво да правим. Той обаче легна и заспа като пич и сутринта за сега изобщо няма и следа от кашлицата. Предполагам, че докато е спал са се стекли доста сополи към гърлото ... Сещам се, че на Варна като беше така имаше същата кашлица еднократно и за това сега не бързах да бягам към спешното. Да се надявам да минем само с капки за нос и да не се усложнят нещата 
Дано мине леко, въпреки, че съм имала и херпеси и афти и знам как боли и щипе и сигурно ще и е трудно храненето 
Направо се изумявам какво правят хората за децата ... евала им правя, ние сме мнооогооо далеч от това ... за съжаление!
или и те се доплащат?

Дано и малкия се стабилизира и тръгна на ясла, че да мога да я свърша тази работа, щото го отлагам този зъбар вече втори месец. Няма просто кой да го гледа за да ида ... тъжна картинка, но факт. 
Пратих ги с баща и на кафето до нас, тя тръгна с рев. Плакала е до там,явно след като е видяла,че няма да ходи на ясла. Голям филм ще е с тая ясла!

Честит 2 - ри Рожден ден на Християна на мама Стефис и на Ивелин на мама Рошли.
дано се освободи място и за Емма. 
Много готино ми стана!