Много готино ми стана!Ехее .... ма много сте важни, цъ, цъ
Много готино ми стана!
) и след това ми изключи прахосмучката, за да ми подаде чаша с питие и да ми каже наздраве и благодаря за Хриси
А той е скаран с романтиката

. Лека вечер мацки

Притесних се малкия, че прави пак ангина, но слава богу не
Имаше някакви бели "неща" но казаха, че вероятно от Бронхавоксона организми чистел бактериите и това не било онгина 

Водих днес Пламката на частен кабинет, да го прегледа педиатър. От вчера следобед е с Т, която не можем с ММ да измерим с точност, понеже малкият дявол все мърда. Т варира от 37,5 до 38,5, като няма смъкване. Днес на прегледа се видя, че има и червено гърло, носа запушен със обилна задна хрема (от вчера), но гърдите са чисти. Вчера и днес на обяд имаше рядко изхождане. За носа ни изписаха Макситрол + Назик Кидс. Питах педито, какво точно му има, а отговора беше "нещо вирусно". Иначе изписа Изорекс (Изопронизин), а ако не му падне Т до утре да почваме и АБ Зинат. Та въпросът ми е, вие бихте ли дали АБ и от кога? Педито ми каза, че мога веднага да го почна, мога и да изчакам, в предвид, че Пламката не е пил АБ до сега и последно е боледувал преди Великден. В шах съм, искам да се оправи, че и аз почвам работа, и не знам дори какви гимнастики ще мислим с ММ за гледането му

! Днес настроението ми е особено приповдигнато ! Разбира се ,че има за какво - малкия дявол порасна. От едно ревящо бебенце се превърна в много сладко и чаровно дяволче. Да ми е жива и здрава милата, пък и ние покрай нея , а всичко останало ще се нарежда . По случай празника ви черпя виртуално с нейните торти за празненството! Да ви е сладко и дано и на вас да ви е хубав денят!
! 
Честит рожден ден на Гери на мама Тета и на Маги на мама Чики. 
Сериозно-евала,това е наистина голям жест от страна на община или там каквото се занимава с тези неща!