За"подарък"тази есен, СЕПТЕМВРИйчето на ясли тръгва-нека пътят му да бъде лесен!

• 57 293
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • shumen
Томиана,пускам,пускам кърпа се играе като се нареждате в кръг клекнали и един обикаля около всички с кърпа в ръка и казва пускам,пускам кърпа кучето е дърпа и в един момент решава и е пуска зад някои.После този зад който е пуснал като познае започва той да казва същото.Аз я бях забравила,но явно играят в яслата и малчо от там е научил.
За хремата-искам да е изчистя заради яслата,че не искам да ме гледат лошо другите майки и вечер като го взимам госпожите да казват,че има сополи.
Иначе днеска бяхме при педи и каза,че е добре и в Понеделник на ясла.За нея тази прозрачна хрема не е проблем.Питах и за солите днеска и педи ми препоръча също Шуслерова сол 4 и сребърна вода в носа.Взех му ги и да видим дали с тях ще изчистим хремата вече.

# 601
Рошли,благодаря за идеята,разрових се из английски сайтове и наистина има страшно много идеи.Набелязах си няколко,ще видим дали ще има интерес.
Данаека,аз на ясла няма да го пускам,живот и здраве направо на градина.Засега ще си се гледаме вкъщи.Затова събирам всякакви идеи.
Данаека, аз за хремата ползвам разтвор на клеева тинктура с физ.разтвор и сребърна вода.Ако искаш пробвай.При нас винаги помага,най-малкото няма да навреди:)
Бързо оздравяване на всички болни дечица,и сили на майките им,че не е лесно.Лека вечер:)

# 602
  • shumen
Дестъни,и това ще пробвам другия път.Днеска вече не издържах и му взех и Коларгол колкото и да го мразя,защото цапа.Да видим той дали ще помогне за тая упорита хрема.

# 603
Дестъни,и това ще пробвам другия път.Днеска вече не издържах и му взех и Коларгол колкото и да го мразя,защото цапа.Да видим той дали ще помогне за тая упорита хрема.

Пробвала ли си с Ксилометазолин за деца? Аз това ползвам и съм доволна. Коларгола освен да цапа, изобщо не му действа на моето дете  ooooh!

# 604

Пробвала ли си с Ксилометазолин за деца? Аз това ползвам и съм доволна. Коларгола освен да цапа, изобщо не му действа на моето дете  ooooh!
В дежурния кабинет като водих Иво му изписаха ксилометазолин и после като го водих при педиатърката тя каза да ги давам още максимум ден два и да ги спирам защото били най-гадните капки и тя никога не ги изписвала, защото почнеш ли да ги ползваш ще си ги ползваш цял живот. Така ми го обясни тя ама защо е така не знам, но и майка ми каза че и преди 20 години пак не са имали хубаво мнение за тях и са избягвали да ги изписват.
DestinY_26 я обясни по-подробно как се правят капките с клеева тинктура. Аз си направих домашна и я давам на капки уж за имунитета, но за капките само съм чувала и не знам как се правят.

# 605
Скрит текст:

Знам, че е раничко, но си мисля, че малко Коледно настроение няма да ни навреди  Heart Eyes

# 606
Рошли,аз ги правя по рецептата на др. Михайлов-в 10 мл физиологичен разтвор се слагат 5 капки клеева тинктура.Хубаво е,че си имаш домашна клеева тинктура,защото тази в аптеките е със спирт.Капя ги по 4-5 пъти дневно.И отделно слагам сребърна вода.
Данаека, за ксилометазолина аз знам,че водят до привикване и изсушават много лигавицата.Също така могат да причинят алергии.Без лекарско предписание не бих ги ползвала.
stefiss,многооо хубава елха,и мен вече лека,по-лека ме обзема коледната вълна:)

# 607
  • shumen
Фейт,аз също знам,че Ксиламетазолин се ползва само по лекарско предписание и затова не му взех.Аз от Коларгола съм доволна.Ето сега му изредих какви ли не капки,но не се оправи,а от него за два дни е пушка.Днеска въобще не му е текло нослето и мисля и утре да ги ползвам и да ги спирам.Ще изчакам 10 дни да се изчисти от АБ и ще му пусна една МБ,че нещо продължава да хърка с нослето.
ООф,аз утре само като си помисля,че е на ясла и ми настръхва косата.След седмица и половина в нас си представям утре какъв рев ще е за мен като го оставя.
Стефи,елхата е страхотна.Скоро и аз мисля да вадим нашата.

# 608
Данаека на нас пък коларгола не ни действа особено след него почва да кашля . Суха и продължителна кашлица гласа и чак се променя. Рошли кога ще оперират твоя юнак? Сега ставам да чистя пластелин тия септемврийци нямат спиране.

# 609
  • Бургас
За кой ксилометазолин пишете,за тоя дето е в синя опаковка ли?
Цвети,милата няма търпение да иде на ясла. Одеве към 7 искаше да излиза,екипирана с раницата  Laughing

# 610
  • shumen
Медиска,при нас няма такъв ефект,но знам,че е хубаво да отиде и в гърлото.
Лина,и Дени иска на ясла,но аз си мисля,че ще реве,защото не е ходил отдавна и сме като скачени.Постоянно върви след мен и само да ми види гърба и започва да реве.

# 611
Здравейте, дами  Hug Добре дошли на новите мами   bouquet Аз и по-рано писах, но не бях чела много много... признавам си.
Али пак ми е болна, както знаете, а аз съм пред инфаркт... Вчера започна да се оправя, нослето се отпуши, Т не беше вдигала, не кашляше и хоп... Днес с пълна сила нови сополи... Т 38.6 и кашлица, а тъкмо си казах "Браво, този път успя"   ooooh! Ние така или иначе бяхме решили утре да я водим на УНГ, така че ще се види какво се случва с това човече  Tired Обаче забелязвам една основна зависимост при нея... Когато се разболее и стане тежко, някой зъб е избил. Миналия път избиха 2, сега единият от тези два расте яко и дори й виси месце от него и го дъвче постоянно. Явно наистина много й отслабва имунитетът по време на зъбоникнене... Хубавото е, че остава още 1 да порастне и 1 да избие  ooooh! Дано след това е добре вече.
Стиснете по едно палче за утре, да разберем най-сетне какво става с нашето дете  Sad

# 612
  • shumen
Стаси,стискаме палци за Али.Дано утре разберете вече от какво е това чудо.

# 613
Стаси стискам палци, дано да се разберат нещата  Hug!
Рошли и за вас много стиснати палци  Hug.
Стефи, много рано с коледната украса, но винаги е добре дошло ведрото настроение.
На всички болни пожелавам бързо оздравяване.
Добре дошли и на новите мами. Добре е, че се престрашихте, ние все по-малко пишем, а така ще внасяте допълнително теми да размисъл Wink
На мен ми е доста напрегнато. Гергана след почти  40дневно хомеопатично лечение в четвъртък и петък беше на ясла. Плака милата от първия ден още, а от утре уж ще е по цял ден. Много се притеснявам за реакцията ѝ , и силно се надявам да няма психологически промени в поведението ѝ. Това е от мен, всичко е много телеграфно, но все още не мога да свикна с работния ритъм и нещата се получават доста трудно ! Лека вечер на всички  Simple Smile!

# 614
  • shumen
Тета,дано свикне Гери бързо и да не плаче в яслата.Аз пак казвам настръхва ми косата за утре.Какъв ли рев ще реве това моето дете.

Общи условия

Активация на акаунт