КРУИЗИ /тема 4/

• 67 793
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Току-що се завърнахме от първия ни круиз, но със сигурност няма да е последен. Прекрасно и незабравими преживяване! Бяхме с Norwegian Sky до Бахамите/Насау и техния частен остров. Хареса ни фрий стайла на компанията, при нас нещата бяха супер добре организирани. Храната ни изненада приятно, както и облужването. Сега вече се оглеждам за друг круиз, но по-дълъг. Но като гледам програмата ни, май ще е следващата година. Харесала съм един 7 дневен с Роял Карибиян до Източни Кариби.
Снимки ще покажа малко по-късно, първо трябва да ги сваля и после да ги кача, ще отнеме малко време.
Смърфиетка - радвам се, че сте изкарали добре и нямам търпение да ми разкажеш с подробности и да видя снимки. Дано успея да ти звънна по скайп скоро Simple Smile  bouquet

# 106
Или се влюбваш веднага, или го намразваш тотално. Така се случи с моето джипи, тя отиде и не иска да чуе повече , повръщала през цялото време, а маршрута беше средиземноморие септември, нищо трагично.
ooooh! Ох, почвам все повече да се плаша! Аз съм много зле при пътуване - повръщане, повръщане - почвам да си мисля, че и с кораба ще е така! Май, ако пробвам ще трябва да е за 3-4 дни макс! Сега имаше такива от Барселона  + 3,4 дни в самата Барселона би било супер! newsm78

Ние отложихме отново  Embarassed - все има някакви неща свързани с работата ни, които не ни позволяват да плануваме нещо от сега за след 2-3 месеца.  Но, пак си ви чета де - приятно и завладяващо е и самото четене дори! Mr. Green

# 107
Пак аз Mr. Green - вижте на какво попаднах докато търсех информация - отчет от руски форум за круиз със Сплендида. Много обичам такива подробни, изчерпателни и с много снимки разкази. Прочетето го -има страшно много детайли и снимки! : Peace
http://forum.awd.ru/viewtopic.php?f=884&t=185924

# 108
Мдааа, като гледам този кораб, нашият е супер стар...

# 109
Дааа, като резервирам круиз гледам винаги кой е кораба-година на производство, големина, обстановка и лукс, забавления и възможности... Цената не винаги е най-решаваща, важно е разбира се и маршрута (кои пристанища се посещават).  Не бих се качила на стар кораб без никакви забавления и развлечения.. Все пак отиваме само за 7-10 дни и ако не е на ниво, то все едно съм на хотел..  ю Peace А забавленията на кораба, събрани на едно място, са съвсем друго нещо... То и затова избираме круиз, а не екскурзия например....  Mr. Green

# 110
Е, при нас нямаше как, това беше единствената ни възможност с оглед на времето, с което разполагахме и мястото, където бяхме.  Wink Не ние избрахме круиза, а той избра нас. Щяхме да бъдем в Маями и имахме на разположение 4 свободни дни. Или трябваше да си прекараме времето на басейна/плажа на хотела или да опитаме нещо ново. И този круиз беше единственият, който тръгваше на точната дата с точната продължителост. А и си имаше достатъчно забавления и развлечения.  Peace

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 18:41 от Смърфиетка

# 111
Браво на рускинчето - много снимало и много писало! Руските форуми винаги са много подробни и с детайли!

# 112
  • Варна
Пак аз Mr. Green - вижте на какво попаднах докато търсех информация - отчет от руски форум за круиз със Сплендида. Много обичам такива подробни, изчерпателни и с много снимки разкази. Прочетето го -има страшно много детайли и снимки! : Peace
http://forum.awd.ru/viewtopic.php?f=884&t=185924

Браво наистина!!!
Дано и някой от тук пишещите даде такъв отчет Simple Smile

# 113
  • Пловдив
Сладурки, ако някой има инфо за Канарите, да сподели,че за там няма много, даже хич... Също ако е пътувал със старото корито Армония да сподели. Чета различни отзиви, аз си знаех,че е старо и малко, ама саамо да не друса... Ние взехме билети, резервирахме хотел и остана да подготвя нещо.
усмихната вечер  bouquet

# 114
  • София
Любче, Армония е прекрасна, спокойно не друса.....

MSC прави капитален ремонт на старите си кораби Armonia, Sinfonia, Opera, Lirica.
Включително ще бъдат увеличени с 24 метра, Армония е първа. Трябва да е готова във втората половина на ноември. Така, че спокойно...
Поздрави на всички от ТУК пътуваме бавно.....

# 115
luba_rizova, кой от двата маршрута за Канарските острови избрахте?

# 116
  • Пловдив
Пътече, този без Мароко,че мъжо нещо не искаше два дни да е в Африка.,Аз предпочитах Казабланка,ама... Другия път. Peace Само Испания и Португалия ще видим.

# 117
  • sofia
Блед, имате време за кораба, защо ти е да бързаш:)

# 118
Най-накрая успях да кача снимките, нещо последните качвания в пикасата доста ме затрудниха.

https://plus.google.com/photos/106098581303095101293/albums/6070 … ey=CPDp0o2epcPGSQ

Имам снимки и от каютата, банята, храната от стек ресторанта. Ако някой има интерес, ще споделя и тях, макар че такива лесно се откриват в гугъл. Peace Не съм снимала програмата, че тя може да се променя всеки момент.

# 119
Смърфиетка, многооооо красиво... Супер... И Атлантис хотела е като този в Дубай, нали? Изкарали сте си добре, благородно завиждам... Обичам такива круизи... Peace

Общи условия

Активация на акаунт