КРУИЗИ /тема 4/

• 67 647
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте отново Simple Smile

В момента си търся круизи за следващата година (за съжаление при мен last minute офертите нямат шанс заради отпуските) и исках да попитам дали някой е тръгвал от Хамбург и има ли информация за пристанището там (реално най-голямото в Германия и в този ред на мисли дали е трудно да се стигне до кораба без организиран трансфер)? Харесала съм от новите маршрути на MSC в Северна Европа, точно този, който искам е от Хамбург, но не знам кой е най-лесният и сравнително евтин начин да се стигне - с полет до Малмьо, после през Копенхаген или с директен полет до Хамбург (в момента виждам, че са около 215 евро в двете посоки).  Ще се радвам, ако някой може да сподели опит и информация за това пристанище  Flutter

Хубав ден на всички!

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 16:37 от sereiadomar

# 211
  • sofia
Аз смятам, че има и нещо друго за децата - мъжа ми не ми дава да вземем детето с нас, тъй като смята, че рискува живота му, а статистиката е различна

# 212
Аз смятам, че има и нещо друго за децата - мъжа ми не ми дава да вземем детето с нас, тъй като смята, че рискува живота му, а статистиката е различна
Статистиката Lyuba сочи, че това е най-сигурния транспорт и за семейства с деца може би най-добрия вариант за почивка!
Поздрави!

# 213
  • sofia
Знам, че статистиката това сочи, и мнението на мъжа ми, не е и мое, НО казвам, че има психологическа бариера.

# 214
  • София
Чивитавекия/Рим/

Мадоната да ви пази   bouquet

Днес трябваше да приключи круиза ни, но продължава. Използваме случая, докато се качат новите пасажери да се разтъпчем и да ползваме интернет, за да потвърдим по нататъшното приключение.
До тук круиза беше прекрасен.
С много малко и кратки слизания се насладихме на…
Civitavecchia), без да ходим до Рим, тук сме вече много пъти.
Livorno, имаше възможност за обиколка в Тоскана/Флоренция, Пиза и др./, ние почивахме и се наслаждавахме на кораба.
Monte Carlo, тук винаги слизаме, няма как…
Toulon, разгледахме музея на Марината, история, кораби и т.н. Пихме French Coffe и малко замотани се прибрахме на кораба.
Barcelona и Valencia, не сме слизали, до болка познати.
Cagliari, Sardinia,  харесвам това място, въпреки че сме го посещавали с фери му се насладихме отново. Тук има много за обикаляне, но това е друга тема.
Palermo, не сме слизали, наскоро бяхме там.
Неапол, писала съм за него достатъчно, колкото и да се говори за мръсотията, на мен си ми харесва. Направих си малко пазар в Галерия Умберто и по Via Toledo.
Чивитавекия, край на първа част.
Следва Гърция и Турция, ще има сериозна почивка преди Суец….

Teddy_B  знаеш колко те уважавам, но ако аз/или друг/ пусне подобни рекламни съобщения веднага ще има сериозно наказание и нападение срещу нас.
Всички знаят, че аз дори не употребявам насочващи линкове и сайтове, дори имена. А и няма смисъл, с повечето от хората се разбираме „без думи“.
В този цитат:
„Bled, Bled  18 дневния круиз, който ти е изпаднал е на пазара повече от месец и половина на тази цена“
Пропускаш най-важното…
„Круиза го взимаме в пакет с обратен полет до Милано.“
Ако го бяхме резервирали от BG, щеше да е свързано с два полета и други трансфери, които вие въобще не предлагате. И къде щеше да отиде цената, а сега ще платим само таксите на един полет ?
Знам всеки един круиз, който излиза на пазара с добра цена, не само в BG. Защото имам абонамент за всички възможни предложения по целия свят, членувам в клубовете на голяма част от круизните компании, така че иронията е излишна скъпа.
Бих била много по-доволна ако беше казала нещо любопитно относно круиза. 
След като два пъти минахме Панамски канал, сега с удоволствие бих прочела информация за Суецки, преди пътуването.  Да, посетили сме всичко места, но и тази тръпка е голяма, чакам я с нетърпение.
Помагай на всички нас със знания извън рекламата, най-вече на круизи на които си била, а не които предлагате.
Много е жалко, че  една агенция трудно продава само 10-11 каюти за толкова дълъг период. При положение, че други продават стотици, хиляди.
Че не може да напълни един чартър за круиз, при положение, че стотици подобни полети всяко лято пътуват,  примерно посока Турция и др.
В момента на този кораб, имаше 28 човека, българи.
Имаме кораби, на които бяха над 100/предимно MSC/.
Разбира се, има и такива, на които няма нито един...
Да, запозната съм със статистиката. Само за тази 2014 г. вече има над 10 000 българи ползвали тази вълшебна услуга круиз. В тази цифра не влизат децата, настанени в обща каюта. Като също така, вече са направени нови рекорди по резервации за следващата година.
Относно ограничената информация, не съм съгласна. Достатъчно е само в нашите теми в този прекрасен форум, да се прочете 1 стр., при възможност и самите теми, и човек вече ще е наясно за какво иде реч.
Също така относно децата, има подробни напътствия, как и къде пътуват, явно и ти не си прочела ?
Чакам с нетърпение подробно да ни разкажеш и покажеш круиз на който си се насладила, така както правим ние, благодаря ти предварително.
Потегляме в 17 ч…..
До скоро, в момента се намират невероятни оферти, не ги пропускайте.
Насладете се на това невероятно преживяване КРУИЗ.

SofiaBG, не съжалявай, ще го направим, попътен вятър …
lunna pateka, знаеш ли, наистина има шанс, ще бъдем първия ви ден в Дубай/12-12-2014/, ще следя за кораба.
lyuba84, Любче забрави за това, ти просто не знаеш какво е това приключение за детето.
Sereiadomar, нямаш проблем за информация, относно северните круизи, но сега нали разбираш, няма достатъчно време. Дано друг се включи...Може би Teddy_B ?
Veneta.Hristova, дали ще имаш време да почакаш ?
mim4eto_84, сигурно си тръгнала, аз все пак ти отговорих, успех.

Изключвам се, да знаете, да не ме питате нещо….

# 215

Sereiadomar, нямаш проблем за информация, относно северните круизи, но сега нали разбираш, няма достатъчно време. Дано друг се включи...Може би Teddy_B ?

Разбира се, даже благородно "завиждам", че има хора, които в момента се радват на слънцето, докато ние си стоим в офисите в мрачна София Simple Smile Така или иначе този маршрут има само 2 дати - през юни и юли и не ми е супер спешно като информация, просто в тази тема не съм срещнала някой да пише за качване от Хамбург (може и да има, но като нова във форума да не съм се ориентирала много). С една дума, ако някой е тръгвал на круиз от там, нека сподели малко опит, интересуват ме най-вече трансферите летище-пристанище.

п.с. имам и още един, предполагам леко глупав въпрос, но все пак: на какъв принцип туристическите агенции тук решават да пуснат промоция за определен маршрут? Да очаквам ли, че на по-скъпите круизи (над 1000 евро) е малко вероятно да има намаление, защото едва ли ще имат предварително закупени кабини?

Благодаря на всички  Peace

# 216
Bled без да навлизаме в подробности относно линковете много пъти се е случвало да виждам линкове на други български и чужди агенции и нито веднъж не съм видял някой да им прави забележка, това не го правя с цел реклама, дори написах "ще си позволя да сложа линк" просто исках да покажа, че има варианти за по-ниски цени, но не се прави масово, защото търсенето не е достатъчно. Уважавам мненията на всички във форума и се опитвам да помогна с каквото мога не всички сме добри блогъри. Simple Smile приятно изкарване на теб

# 217
  • sofia
Аз се радвам, когато си помагаме и никога не съм си помисляла, че може като реклама да се приеме линк( пускам, когато ми хареса нещо) и е изгодно.
Ако е така кажете да не пускам

# 218
Аз се радвам, когато си помагаме и никога не съм си помисляла, че може като реклама да се приеме линк( пускам, когато ми хареса нещо) и е изгодно.
Ако е така кажете да не пускам

Пускайте, пускайте - аз нищо не разбирам, а ми се иска догодина, живот и здраве, да огранизирам нещо подобно. Ако не ми се пусне от някого във форума, нито ще разбера, че го има, нито ще се ориентирам какво да питам на по-късен етап.

# 219

Пускайте, пускайте - аз нищо не разбирам, а ми се иска догодина, живот и здраве, да огранизирам нещо подобно. Ако не ми се пусне от някого във форума, нито ще разбера, че го има, нито ще се ориентирам какво да питам на по-късен етап.

Аз ти предлагам да си харесаш няколко туристически агенции, които предлагат круизи и да следиш периодично какво се пуска на сайта им, или да се абонираш за newsletter и така да получаваш редовно оферти - в началото на темата има дадени линкове с всички сайтове за круизи, не само български. Ако искаш мога да ти пратя на лично тези, с които аз съм запазвала до сега и всичко е било ок (по принцип запазвам всичко круиз + полети + трансфери + хотел).

# 220
Към всички любители на страхотните круизни пътешествия, последното 96 часово промо за 2014 вече е факт. Сега е момента да резервирате на ниски цени  http://on.fb.me/1GPa5Fo
Поздрави на всички и надявам се съм била полезна!

# 221
Bled, мерси, че и за мен си се сетила:). Разполагам с много време, любопитна съм за много информация, така че като разполагаш с повече време за писане ще се възползвам да те поразпитам по-подробно. Плануваме круиза за март, април и за това не ми "стиска" да резервирам от тази 96-часова промоция с надеждата, че ще излязат и други изгодни предложения. Голямата ми дилема е дали да се насоча към един кораб, в случая Епик, и да следя промоции само за него или да разглеждам и за други, но си ги избирам по големина, за да не се усеща вълнението, тъй като ми става лошо от път:). Затова си селектирам кораби с тонаж над 100 тона поне. Освен Епик, друг вариант е Сплендида и Пречиоза. Хем не ми се дават много пари, хем искам луксозен кораб:) Дано  изпадне изгодно предложение, за да не съжалявам, че съм пропуснала тази 96-часовата промоция. Чао,  до скоро!

# 222
Bled, мерси, че и за мен си се сетила:). Разполагам с много време, любопитна съм за много информация, така че като разполагаш с повече време за писане ще се възползвам да те поразпитам по-подробно. Плануваме круиза за март, април и за това не ми "стиска" да резервирам от тази 96-часова промоция с надеждата, че ще излязат и други изгодни предложения. Голямата ми дилема е дали да се насоча към един кораб, в случая Епик, и да следя промоции само за него или да разглеждам и за други, но си ги избирам по големина, за да не се усеща вълнението, тъй като ми става лошо от път:). Затова си селектирам кораби с тонаж над 100 тона поне. Освен Епик, друг вариант е Сплендида и Пречиоза. Хем не ми се дават много пари, хем искам луксозен кораб:) Дано  изпадне изгодно предложение, за да не съжалявам, че съм пропуснала тази 96-часовата промоция. Чао,  до скоро!

Veneta за отплаване март април може да изчакаш до февруари обикновено тогава има 96 часа, която е с много добри отплавания. По-добрия вариант е да следиш фейсбук на няколко агенции за да виждаш актуалните промоции на всички круизни компании. Успех

# 223

Аз ти предлагам да си харесаш няколко туристически агенции, които предлагат круизи и да следиш периодично какво се пуска на сайта им, или да се абонираш за newsletter и така да получаваш редовно оферти - в началото на темата има дадени линкове с всички сайтове за круизи, не само български. Ако искаш мога да ти пратя на лично тези, с които аз съм запазвала до сега и всичко е било ок (по принцип запазвам всичко круиз + полети + трансфери + хотел).

Да, ще съм ти благодарна!  bouquet Все пак някой знаещ винаги е по-добре да се намеси Simple Smile

# 224
Здравейте, някой от вас има ли предварителна информация очакват ли се през 2015 и то пролетта круизни маршрути от Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт