КРУИЗИ /тема 4/

• 67 690
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Мимчето, не се притеснявай за детето. Имат детски клуб и много се забавляват на кораба. Можете спокойно да го оставите и през деня, когато слизате за екскурзии, ако не искате да го водите с вас. Страхотно е, не се колебай!

# 196
  • София

Поздрави на всички…Малка разходка, прекрасно време…
SofiaBG, mim4eto_84
Здравейте, заради вас се включвам на телефона от Монте Карло /втора спирка/.
Прочетох желанието ви…Не знам дали цената е все още същата, дано…
Пускам ви възможности да видите  круиза, успех…и ви очаквам.
Ние го резервирахме през Италия…нямате време за това…опитайте в BG.
  bouquet

# 197
Благодарение на Блед, ние успяхме! Офертата е същата т.е. 279 евро на човек за каюта с балкон, включени пристанищни такси. Тръгваме на 12.11 и на 13 сме на кораба. Сега организирам самолетните билети и хотел.

# 198
Мили пътешественици офертата за круиз 2 в 1 може да намерите на следния линк http://on.fb.me/1wrRwTa
както и още много предложения и добри оферти с круизи в момента промоцията 2 в 1 е наистина много добро попадения, както и 12 дневния круиз MSC Fantasia, който отплава от Генуа на 13.11.14 всички каюти на цена 279 евро
успех на всички ние пътуваме на 13 Simple Smile нямам търпение

# 199
Записахме се 3 двойки за круиз 16,12,2014 д оКазабланка Фуншал Тенерифе Малага Рим Генуа,на промениха маршрута на Катаколон хераклион Родос Измир Пиреа Валета Месина Рим. Някой ходил ли е ? Не съм очарована, какво може да се види на тези  места!?

# 200
eiva, ние заминаваме на този круиз сега на 13.11. За нас маршрута е много интересен, защото не сме били на повечето места. Интересно ще ни е да посетим Сицилия (Месина), о-в Крит (Ираклион), Пиреа (Атина), о-в Родос. Връщаме се на 24.11 и ще пиша впечатления. Сигурно и вие сте с MSC Fantasia? Ще разказвам, а вие си подгответе въпроси за да не стане моя разказ като "пътепис". Simple Smile

# 201
eiva, е как така сте се записали за един круиз и те променят маршрута???? newsm78 Аз ако съм, няма да отида на маршрут, който не искам... Или сменям круизната компания или кораба с друг маршрут... Не може да се подготвям за нещо, а после да ме пратят на съвсем друго място... Sick
На първия маршрут, който си писала съм била и е много интересен, за втория нямам впечатления, но може би също ще има какво да се види... Peace

# 202
Скъпи круизъри имам удоволствието да ви споделя една промоция LAST Minute, която излезе току що на посочения линк може да видите маршрути и дати имайте в предвид, че всички каюти са на една цена!
http://on.fb.me/1uFS9co
Мисля си колко си заслужава да се отиде поне на 2 от маршрутите! Дано съм била полезна на някой Simple Smile
Поздрави

# 203
# 204
# 205
Ех, Блед...къде си?
Форумът ни замира в твое отсъствие. Надявам се следващата седмица да се срещнем на Fantasia. Simple Smile

# 206
  • sofia
Момичета, не остана.
Изведнъж всички тръгнахме Simple Smile
И за моето дългоочаквано пътуване почти стана време, другата седмица тръгваме. Няма да ви казвам колко се вълнувам и го чакам

# 207
  • София
Неапол

Не съм се включвала, защото почти не сме слизали от кораба, след Монако.
Както винаги при нас, всичко се променя за часове, така става и сега.
Круиза, които беше резервиран от 13-11, го сменихме, малко преди да платим.
Най-много съжалявам, че със  SofiaBG няма да се видим. Но в същия момент съм много доволна, че тя успя да се вмести, а срещата друг път.
Получи се така, защото отдавна чакахме да излезе възможност да тръгнем от Италия, да минем през Суецкия канал, и да пристигнем в Дубай. Такава оферта дойде точно навреме, ето я:

Скрит текст:
25.11.2014   Venice, Italy   -   17:00
26.11.2014   Bari, Italy   12:00   18:00
27.11.2014   At sea   -   -
28.11.2014   Piraeus/Athens Acropolis, Greece   07:00   18:00
29.11.2014   Heraklion, Greece   08:00   18:00
30.11.2014   Rhodes/Lindos, Greece   08:00   18:00
01.12.2014   PSD-Suez Canal Transit, Egypt   -   -
02.12.2014   SUZ-Suez Canal Transit, Egypt   -   -
03.12.2014   Aqaba/Petra, Jordan   10:00   18:00
04.12.2014   At sea   -   -
05.12.2014   At sea   -   -
06.12.2014   At sea   -   -
07.12.2014   At sea   -   -
08.12.2014   Salalah, Oman   09:00   18:00
09.12.2014   At sea   -   -
10.12.2014   Muscat, Oman   08:00   18:00
11.12.2014   Khor al Fakkan/Al Fujayrah, U.Arab Emirates   08:00   18:00
12.12.2014   Dubai, U. Arab Emirates   08:00   -
13.12.2014   Dubai, U. Arab Emirates   -   -

Този круиз се случва рядко и ние го дебнем отдавна. Позициониране/ Positioning/ на даден кораб от едни води в други. Това дава възможност за изключително ниски цени, като сега.
В случая 349 евро + такси за цели 18 дена !!!
Погледнете маршрута, уникални цели… Въпреки, че сме посетили местата, включително Петра/имаме круиз само в Червено море/, имаше такива преди събитията там/бяха с включени полети до Sharm El-Sheikh/.
Програмата в Оман и Емирствата е страхотна, като има и една нощувка допълнително на кораба в Дубай.
Круиза го взимаме в пакет с обратен полет до Милано. Можеше директно да летим към BG, но колата ни ще остане в Италия и не става.
Единствения проблем беше, че имаме резервирани два полета в края на месеца от София.
Но ще сменим датите със съответната такса за друг път. Те са на толкова ниски цени, че няма да им се отрази лекото покачване.
Утре сегашния круиз ни свършва, но за да изчакаме следващия, оставаме на този кораб, уредихме го на място на много изгодна цена. Ще бъдем по този маршрут до 22-11…
Скрит текст:
DAY   DATE   PORT   ARRIVE     DEPART
Wed   Nov   12   Rome (Civitavecchia), Italy
Thu   Nov   13   At Sea      
Fri   Nov   14   Olympia (Katakolon), Greece
Sat   Nov   15   Athens (Piraeus), Greece
Sun   Nov   16   Ephesus / Kusadasi, Turkey
Mon   Nov   17   Istanbul, Turkey
Tue   Nov   18   Istanbul, Turkey
Wed   Nov   19   At Sea      
Thu   Nov   20   At Sea      
Fri   Nov   21   Naples (Capri), Italy
Sat   Nov   22   Rome (Civitavecchia), Italy
След това се качваме на колата и на 25-11 потегляме от Венеция…

Teddy_B 
Да сме малко по-ясни.  Никой не е казал, че няма „круиз+полет“, напротив…
Има , и то в изобилие. От Австрия/както показваш/, Англия, Италия и др. На смешни цени !!!
Въпроса е, къде е полета от България ? И то такъв, който да не повишава цената на круиза, дори да е понижава. Ние живеем тук, а не във Виена, и искаме пакет за нас, а не за местните там.
Защото съм виждала оферти с включен полет от BG, но цената е такава, че ако човек сам си намери полета и круиза, ще му излезе доста по-евтино.
И за да съм по-ясна, ще покажа една оферта, същия регион и кораб, но…
Скрит текст:
1   Las Palmas de G.Canaria/Canary Is., Spain   -   20:00
2   At sea   -   -
3   Casablanca/Marrakesh, Morocco   07:00   -
4   Casablanca/Marrakesh, Morocco   -   14:00
5   Agadir, Morocco   09:00   18:00
6   Arrecife de Lanzarote/Canary Is., Spain   09:00   19:00
7   Santa Cruz de Tenerife/Canary Is., Spain   08:00   21:00
8   Las Palmas de G.Canaria/Canary Is., Spain   07:00   -
Този круиз с пакета към него е на цена 508 евро/крайна цена/…
И сега да видим какво включва тази цена:
Два полета, Лондон- Las Palmas и обратно !!!
5 нощувки преди круиза на острова !!!
Трансфери !!!
Smart Packages  застраховка – защита към пакета  !!!
Дори да включим нискобюджетен полет до Лондон, пак излиза много по-изгодно, особено с направо безплатния престой на Канарите !!!
Дано стане ясно какво искаме…..
И защо сме принудени да резервираме от чужбина, а не че така е по-удобно…?
Напротив, от години си търся агенция в BG, която да мисли вместо мен, но като мен, но не намирам…Чакам с нетърпение да се появи.
Често ги питам в чужбина, къде им е печалбата ?  Те ми отговарят, нали вие печелите, не мислете за нас!
Въпреки, че знам как става, купуват предварително част от местата на кораба и после ги продават както позволи пазара. Ако останат в края непродадени, се пускат на много ниски цени, защото риска да останат, не си струва.
Тази схема, всъщност се използва не само за круизи, и не само в туризма.
Премерен риск, който носи печалби, понякога и загуби.
Не ми е работа да уча, кой как да работи, ни най-малко. А и знам отговора какъв ще бъде, малък пазар, много птички на клона, няма условия за подобно развитие.
Като няма пазар, защо се отварят непрекъснато  нови агенции, макар че други фалират ?
Защо често сме лъгани, изоставяни в чужбина и т.н. ?
Защо тук във форума голяма част от въпросите са дали да се доверим на дадена агенция ?
Защо всеки тръгва на пътуване с агенция, с известен страх ?
Защо по-голямата част от нас се самоорганизират ?
Защо, защо, защо ???
Защото мисля, че сме спестили много пари и нерви, като не сме ги ползвали, когато е възможно…

Сърдечни поздрави на всички...
На тези, които тръгват, прекрасни мигове, хубаво време и никакво вълнение.
Вие се знаете      bouquet    bouquet    bouquet
Въобще не знам кога ще мога да се включа отново...

# 208
О Блед, съжалявам, че няма да се срещнем на този круиз. Даже се надявах да ни настанят на една маса, но... друг път!
Чудесно е, че сте намерили изгодно желания круиз!
Попътен вятър и прекрасни моменти!

# 209
Bled, може да се видим накъде в Дубай... Peace Ако видите на пристанището Коста Серена, ние сме там... От 12.12. до 19.12. ще обикаляме Оман, Дубай и Абу Даби... Hug Иначе имаме по една нощувка преди и след криза в Дубай..Надявам се да изкараме чудесно, на вас пожелавам същото... Peace

Общи условия

Активация на акаунт