КРУИЗИ /тема 4/

• 67 693
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Eх, Блед, пътуването ви наистина се е получило приказно.
Чакам разказа ти с нетърпение да знаеш Simple Smile  Hug

330Е за 12 дни с такси  Laughing
http://www.crocierepromo.it/it/pacchetto-viaggio-crociera/medite … ss-NA-20141028-NA
Люба грешка ли има или аз не се оправям със сайта?
380 виждам най-евтино ...249 и 130 е такси

# 181
  • sofia
беше 199Е + 130 такси, просто цените се сменят постоянно за 8.12 дата

# 182

А относно хотелите по различни екскурзии: аз проверявам коментарите и оценките в trip advisor и до сега не съм сбъркала с избора на хотел Wink
Трипадвайзор никога не ми е отговарял на оценките които чета нито за хотели нито за ресторанти.Известно е че немалка част са платени коментари и че всеки може да пише ,в букинг само който е бил в хотела може да коментира и поне за мен е по-достоверна информация.Съвсем скоро имаше полемика в италия заради превъзходен коментар за един хотел в рим,жалко че хотела е затворен от 7 години....бяха предприели някакви санкции към трипадвайзора,естествено.

# 183
Трипадвайзор никога не ми е отговарял на оценките които чета нито за хотели нито за ресторанти.Известно е че немалка част са платени коментари и че всеки може да пише ,в букинг само който е бил в хотела може да коментира и поне за мен е по-достоверна информация.Съвсем скоро имаше полемика в италия заради превъзходен коментар за един хотел в рим,жалко че хотела е затворен от 7 години....бяха предприели някакви санкции към трипадвайзора,естествено.

Възможно е, аз не запазвам хотели от там, просто ги проверявам и до момента не съм се разочаровала (както и ресторанти), а за букинг не съм се сещала просто, но ще го гледам и него в бъдеще

# 184
И на мен тези 2 в 1 не ми се виждат много изгодни, аз лично следя разпродажбите в Usit Colors, взимали сме круизи на -40 и -50 % и то за дати за след 3 месеца, така че да има време за организация и отпуски.

Иначе исках да споделя един сайт с рецензии на круизи, както и друга полезна обща информация:

http://www.cruisecritic.co.uk/?&srsc=nl_hp

А относно хотелите по различни екскурзии: аз проверявам коментарите и оценките в trip advisor и до сега не съм сбъркала с избора на хотел Wink

ние четохме коментарите в този сайт преди да тръгнем. Оказаха се доста достоверни като се има предвид, че една част от тях са на малко по разглезени и много очакващи хора  но като цяло се потвърдиха мненията.

# 185
  • София
Привет...   bouquet
Приближихме се максимално до кораба, ТУК 15 км. от Civitavecchia.
Избрахме го заради мястото, спокойствието, офертата за Хелоуин, кът и животни за децата.
Преглеждаме багажа, оставяме част от него в колата и утре отново на вода.
Скрит текст:
Rome (Civitavecchia), Italy

Florence / Pisa (Livorno), Italy

Monte Carlo, Monaco

Toulon, France

Barcelona, Spain

Valencia, Spain

At Sea
Cagliari, Sardinia, Italy

At Sea
Palermo, Sicily, Italy

Naples (Capri), Italy

Rome (Civitavecchia), Italy
До тук всичко беше прекрасно, след идеално изкарано време около Милано, вижте ТУК
Сега малко почивка и след това ще викаме вещиците…..
Скоро може и да не се чуем, стягайте багажа, желая на всички прекрасно време/като нашето/, невероятни круизи и усмивки.   bouquet

P.P. На повечето въпроси, отговорите ги има на първа страница.
Като всички сайтове, които използваме, така и за които пита usmihanata.
Просто, ако имате проблем с някои от тях, попитайте…

Sereiadomar
Любка ти е отговорила, желая и от сърце страхотно плаване на този невероятен круиз.   bouquet
Ще го кажа така, круизите Transatlantic и препозиционирани круизи/repositioning/ се намират на най-добрите възможни цени, въобще. Понякога толкова ниски, да се чудиш ?
Проблема е в това, че връщане по вода няма. Или има след няколко месеца. Или Околосветски и гранд круизи…
Наскоро казах за възможностите за пресичане на океана в двете посоки, които се откриват в сайтовете.

Mimozata
Новогодишни възможности има много, не само Кариби.
По принцип тези цени коренно се различават, нагоре.
Но при добро търсене и на Last Minute, може да се стигне до добра цена.

# 186
Блед,  круиза ви е много хубав... Мечтани от мен дестинации... Пожелавам ти приятно и безпроблемно плаване, много приятни емоции на кораба.. Peace

# 187
  • София
Много, много благодаря, последно включване след изтощителен, италиански Хелуин.
Пожелавам същото и два пъти по-толкова...
  bouquet   bouquet   bouquet

# 188
  • София
Извънредно,
минути преди качване на кораба…
Пием капучино на сушата, а след малко ще го правим на кораба…
Току що получих оферта на телефона си, наистина оферта
Копирам буквално…
11 нощувки на цена € 279 с включени такси !!!
на 13 ноември от Генуа на борда на MSC Fantasia
Last Minute оферта !!!
Това прави 50 евро/ден/двама/с такси ???
Уникална възможност…
Същия круиз го има в прословутите оферти 2 в 1 на цена 1009 евро за двама ??? Излиза почти двойно...

В момента правим всичко възможно да резервираме и този круиз, дистанционно.
Ние слизаме на 12-11 в Civitavecchia, трябва само да се придвижим до Генуа и да се качим на него на 13-11.
С един куршум два заека и един разход за пътуване.
Единственото, което ни кара да мислим повече, е че имаме резервирани отдавна два полета до Европа на смешни цени в края на месеца. Но мисля, че ще успеем и за тях.
Ако някой от вас мили мой успее да резервира това невероятно предложение, с удоволствие ще споделим пътуването.  Пишете веднага, ще го прочета от телефона на някое пристанище.
Чакам ви, дано някой успее…Проверих, офертата излиза и в наши агенции…действайте.
За което трябва да ги похвалим, значи може !!!

Редактирам се !!!
Резервирахме...ще бъдем там, чакам ви...
Важно, оказа се, че на тази цена резервирахме каюта с балкон ???
В момента всички каюти са на тази цена, още по-уникално, побързайте...
Качваме се, чао за сега    bouquet

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 13:55 от Bled

# 189
  • sofia
Блед, уникална възможност. Много се радвам за вас, ама много.
Снимай и разказвай. Ако на 20ти не отплавах, ех

# 190
Блед, сериозно се интересувам от тази оферта. Моля те дай линк към агенцията, която я предлага. Намерих я в сайта на MSC, но от там не може да се буква.
Приятно плаване и много забавления!

# 191
Никога не съм пътувала на круиз. Интересно ми е и чувам добри отзиви за този тип пътуване. Ще следя темата, за да се осмеля за някой отпуск Simple Smile

# 192
  • гр.София
Контитранс м гледам, че са пуснали оферти 2 за 1
http://contitrans-m.com/index.php?m=70&lang=1&id_promo=330

# 193
Здравейте на всички любители на круизите! И аз от много време си мечтая за круиз и сега точно гледах този, който Блед е постнала (от Генуа). Единственият проблем е че е много скоро и нямаме опция на кого да оставим детето (4 год.), така че единственият шанс да се уредим е да го вземем с нас. До всички с опит от пътуванията с деца: мислите ли че ще е ОК да го вземем, защото ще пътуваме с кола до там...

# 194
mim4eto_8, тази година бяхме на круиз с малкия, също на 4. Изкарахме страхотно и планираме нов за догодина, а дребния е още по- ентусиазиран и от нас.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт