КРУИЗИ /тема 4/

• 67 662
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,

Някой пътувал ли е с CELESTYAL (LOUIS)? В сравнение например с Lirica на MSC?

# 631
Здравейте отново,

Ден   Пристанище   Държава   Пристигане   Отплаване
1   Хамбург   Германия   -   17:00
2   Ротердам   Холандия   17:00   23:00
3   Амстердам   Холандия   09:00   23:59
4   Амстердам   Холандия   00:01   06:00
5   Хамбург   Германия   09:00   -

Имам един круиз в Средиземноморието с MSC Lirica. Ще ми е интересно да чуя отзиви за този маршрут (плюсове и минуси спрямо средиземноморието).

Благодаря!

# 632
  • софия
Благодаря ви за отговорите! Все още не съм започнала да чета темите. Засега е по-скоро в сферата на мечтите, както каза някой по-нагоре  Simple Smile

# 633
m_marinova_85 Louis са доста по-нисък клас от MSC, не съм се качвала не техен кораб, но тук сме коментирали, че не са особено препоръчителни. Ако живееш в Германия и може да отидеш лесно до Хамбург, маршрута е ок, но иначе ако смяташ да летиш от София, то полетите сигурно ще ти струват повече от самия круиз...

# 634
   Прочетох на София поста за Оазис' страхотно , благодаря.

# 635
Споделям една оферта за 11дни,Средиземноморие,Рим-Рим, 7-18 март,от 599 долара за вътрешна каюта,има и удобни полети на Уиз. Мечтая си...засега Simple Smile

http://www.vacationstogo.com/emaildeal.cfm?deal=28574&nr=cus_V4j_int

# 636
Забравих да добавя,че има и други дестинации на цени от 37UD на ден.
Дано е полезно Simple Smile

# 637
Споделям една оферта за 11дни,Средиземноморие,Рим-Рим, 7-18 март,от 599 долара за вътрешна каюта,има и удобни полети на Уиз. Мечтая си...засега Simple Smile

Офертата ми изглежда супер, направо резервирай Wink

# 638
Хихи,де да можех Simple Smile
С две деца,едното доста малко,засега чакам оферти с тръгване от Истанбул.
Ако някой може да сподели миналата година как са били цените на MSC за април или май,ще съм много благодарна.Защото тази 96-часова промоция,въобще не беше изгодна,нямаше почти никакво намаление за Magnifica  и Poesia,които имат такива маршрути и цената излизаше 3300лв за каюта с балкон за двама възрастни и две деца.

# 639
  • София

От този сайт не можеш да резервираш. Wink
По това време в региона е студенко - не си струва почти 510 евро за този кораб, в началото на март Средиземноморие според мен.
Все пак, ако някой иска да букне го продават на 384 паунд-а. Ако се вземе с прозорец и нагоре има доста екстри - напитки, неограничен достъп до спешалити ресторанти и т.н. но на цена 540 GBP и нагоре.

# 640
krissy_vs За съжаление тази година няма изгледи за по-ниски цени на MSC, освен ако не излезне нещо last minute. Би трябвало да има още една разпродажба пролетта... иначе тръгвания от Истанбул има и септември, може да са по-изгодни, ще успееш да намериш нещо Wink

# 641
luba rizova руизите с тръгване от Маями изискват ли американска виза?

# 642
  • Варна
да

# 643
здравейте Sunglasses
Аз най-накрая се спрях на един круиз ,но не тръгвам да давам капаро без да чуя мнението ви Hug

http://cruise.bg/cruise/home.nsf/0/E2AEC82151E768CFC2257D1600379 … mon=6&dur=6-7
Ще се радвам на всякакви мнения относно маршрута,кораба и пристанищата/само в Рим и Палма съм била/
Въпросът ми е-от Рим или Ла Специя е по-удобното за качване пристанище? В Рим е доста отдалечено ,но по-скоро ме притеснява че около тези дати няма удобни полети за Рим ,а от Милано Ла Специя е по-близо с влак ,нали?

# 644
росии На мен маршрутът ми харесва много (ние до последно се чудихме между него и един друг, но заради по-удобни дати взехме другия), корабът е от най-новите и големи на MSC, предполагам всичко ще е на ниво.
Относно началното пристанище според мен най-удобно е от Рим, но ако няма полети с тези дати и искаш да спестиш от билети, то тогава Милано наистина идва по-евтин вариант, ако разбира се намериш нещо изгодно от Wizz. Ако обаче ще тръгваш от Ла Специя си заслужава да имаш поне една нощувка там преди или след круиза, за да разгледаш Cinque Terre. Има вариант и да летиш с италианските линии до Генуа и от там с влак до Ла Специя, но билетите за самолет ще са по-скъпи.
lyuba84 ми беше обяснила всичко за влаковете преди време, ако се включи в темата може да ти каже за връзката Милано - Ла Специя. Гледала ли си вариант за тръгване от Барселона? Все пак за мен Рим е най-добре, защото може да отидеш до Чивитавекия с влак или с такси (на предварително уговорена цена), както и да ползваш директен трансфер от кораба до летището на връщане, а разстоянието се взима за максимум един час. Ако Bled се появи скоро във форума със сигурност ще ти каже, кой вариант идва най-добре, но все пак зависи и от вашия бюджет за билети и дните, които имате на разположение.

Общи условия

Активация на акаунт