КРУИЗИ /тема 4/

• 67 721
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Блед, ти си страхотна! С голям интерес чета побликациите ти. Не слушай злобарите, Блед! Какъв късмет си имала да срещнеш приятелка от форума newsm10 ! Очаквам с нетърпение снимките ти от круиза, също ми липсват разказите ти за пътуването. Аз се оглеждам за круиз от Истамбул или Бургас. Някакви идеи?

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 22:01 от kroky

# 616
kroky От Бургас тази година най-вероятно няма да има. За Истанбул обаче имаш голям избор на компании, поразгледай сайтовете и може да си харесаш маршрут (дали само Гърция и Турция, или искаш и Италия и Хърватска) Wink

# 617
  • софия
Моята приятелка, за която ви писах, се върна и е жестоко впечатлена. Първи круиз и беше и каза, че е влюбена в този вид почивка. Аз бих направила круиз във фиордите, те са ми голяма мечта. Ще прочета първо темите и после ще питам за насоки. Доколкото знам северните круизи са доста скъпи.
Ако някой има линкове с някоя промоцийка, моля да ги даде  Wink, или поне да ме насочите къде да гледам за такъв круиз. Благодаря!

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 23:05 от shhhh...

# 618
  • Пловдив
Шшш, да, скъпи са и само лятото. Обаче от хора, пътували много знам,че е уникална красота! Невероятно! И аз съм ги сложила в листа за чакащи, но догодина лятото може би.
 Peace

# 619
glasss За нищо, ако имаш още въпроси, пиши  Wink Предполагам за MSC или Costa питаш...
sereiadomar, Да за MSC /Armonia/ питам. Първи круиз ще ми е и малко се поразочаровах от прочетено тук мнение, че корабът не е кой знае какво, но цената ме устройваше, като за начало.

# 620
glasss,
ще се разочароваш ако си била на по-големи и хубави кораби. За първи круиз ще ви хареса.

# 621
  • Пловдив
Да, глас, за първи круиз кораба си е перфектен, сравняваш си го с него си. Simple Smile Няма проблем, ще ти хареса,  сигурна съм, най-вече ти пожелавам спокойно море и никакъв вятър! Hug

# 622
glasss Аз не съм съгласна с горните мнения - първият ми круиз беше на петзвездния Fantasia, а вторият на Lirica, който е от същия клас като Armonia и ми хареса много повече - да, корабът беше по-малък и не толкова лъскав, но самата атмосфера беше много по-готина, имаше повече млади хора, повече италианци и французи и ставаше голямо парти в дискотеката, докато на големите кораби някак си се "губиш" и трудно се запознаваш с много хора. На Lirica много бързо си намерихме и българска компания. Тази година ще сме с Armonia, сигурна съм, че ще ми хареса... вие на кой маршрут/дата сте?

shhhh... В края на януари имаше разпродажба на круизи на MSC, 7 дни фиорди през май струваха 559 евро за вътрешна каюта, а за юни и юли цените се качаваха с по 100 евро. И аз искам да ходя на такъв круиз, но ще остане за другото лято живот и здраве. Като начално пристанище най-удобно е Копенхаген, защото може да се пътува по-евтино с Wizz Air до Малмьо, както и да си го съчетаеш с някоя нощувка и да разгледаш Копенхаген и Малмьо. Промоции по чуждите сайтове има постоянно, може да видиш линковете на първата страница, които Bled е написала и да се абонираш за бюлетините. Пролетта може би пак ще има намаление на MSC тук, но не се знае кои маршрути и на какви цени ще излезнат. С една дума, ако си решила почвай да следиш поне няколко сайта и все ще намериш оферта  Wink

# 623
Благодаря за мненията, обнадеждихте ме, че няма да е зле.
sereiadomar , от 2 май, от Ла Специя през Марсилия, Палма де Майорка, Малта, Таормина, Салерно.

# 624
glasss Супер маршрут, ние сме на подобен, обаче през юни. Ако все още не сте си купили самолетни билети, препоръчвам да останете няколко дни преди или след круиза в Ла Специя и да разгледате Cinque Terre, уникално място! Ние точно така сме го замислили, затова избрахме и такъв маршрут Wink Ако искаш пиши на лично и ще ти дам повече инфо, за да не спамя в групата  Simple Smile

# 625

Днес гледах една оферта в Круиз нейшън ,  за Маринелс Оф да си с,  Сингапур, Малайзия, Тайланд, полети, два дни хотел в Сингапур,  догодина януари ме интересуваше, за 569 лири. Дали е възможно? И как се процедира с тях? Малко е рано за догодина, но не вярвам цената да се  подобри, няма накъде. А какво ли е времето Януари?
и аз гледах същата оферта, но беше за ноември  newsm78
искам да попитам някой, който е ползвал тези оферти с free stay на cruisenation, ако може да даде примерен хотел или хотел, в който е бил. Каква е категорията на хотелите?
Здравейте! Може ли да дадете линк към офертата или евентуално маршрута. Търсих в сайта, но не намирам такива цени.
А иначе, през януари май е дъждовен сезон в Малайзия.

# 626
И аз в страхотната тема. Имам два круиза и ще помагам с каквото мога. И двата съм ги скалъпила четейки всички тук.
Сега искам да се качим на кораба от първа страница Алюр на Роял карибиън. Впечатлена съм от албума на кораба в началото на Тема 3. Тук научих, че тази година кораба ще бъде в Европа.
Някои от вас мислят ли за такъв круиз, да обменяме информация ?
И аз много си мисля за Фиордите, мечтите са без пари.
Дали са много два круиза, та мисля за трети. Да не почне някой да ми прави сметка на парите ?

# 627
  • Пловдив
radostni , същия круиз го мислим и ние, ММ много държи да се качи на един от двата Алюр или Оазис. Аз го отказах за Европа, тъй като освен,че цената е доста висока, на всичко отгоре всичко по маршрута сме го посетили близо 2 пъти. И някак си не си заслужава. Мислим да правим карибски круиз с някой от тези кораби, някога. Сега, има 48 часова промоция на роял карибиан във вива вояж, виж каква цена ти излиза. Успех!

# 628
Аз плавах с Oasis of the seas това лято из Карибите. Корабът е прекрасен! Цял град! Не съм във възторг само от маршрута-Ямайка, Хаити и Мексико. По-назад в темата разказах за този круиз.
Ако някои от двата най-големи кораба идва в Европа, както казвате, бих направила един европейски круиз с тях. Simple Smile 

# 629
  • Пловдив
софия, Идва Алюр, миналата година беше Оазис. Маршрута е западно Средиземноморие. Връщам се да чета за Мексико и Ямайка, жалко,че не си доволна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт