КРУИЗИ /тема 4/

• 67 686
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Bled Трябва да знаеш, че без твоите постове темата почти замря и се усети липсата ти, разбирам защо не си искала да пишеш, и аз донякъде съм на този принцип... Но аз, както и по-голямата част от хората тук, наистина получаваме супер полезна информация от теб (през последната седмица прочетох и старите теми), а и не само това, ти си много добронамерен човек и мога само да ти кажа благодаря за отзивчивостта и се надявам всичко да е ок с остатъка от пътуването   bouquet

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 13:46 от sereiadomar

# 601
Bled Трябва да знаеш, че без твоите постове темата почти замря, разбирам защо не си искала да пишеш, и аз донякъде съм на този принцип... Но аз, както и по-голямата част от хората тук, наистина получаваме супер полезна информация от теб (през последната седмица прочетох и старите теми), а и не само това, ти си много добронамерен човек и мога само да ти кажа благодаря за отзивчивостта и се надявам всичко да е ок с остатъка от пътуването bouquet

Здравейте,
Темата е изключително полезна и приятна за четене. Смятам, че като споделяте личните впечатления, емоции от пътуванията и ние се обогатяваме. Поне за мен е така.
Смятам, че който се изпълва със злоба, че другите имат страхотни моменти е осакатен човек.
На Bled и всички останали писали в темата благодаря!

# 602
Здравейте момичета,
Според вас, ако има възможност за избор на часа за вечеря, в колко е по-добре - първа или втора смяна?

# 603
glasss Като цяло зависи от вашите предпочитания, но аз лично винаги избирам късната вечеря по няколко причини: през деня сме на разходка в пристанището, на плаж, после стоим на паубата докато корабът потегли, за да се насладим на гледката и да направим снимки, така че става към 18.00-18.30, след това се прибираме в кабината за душ и преобличане за вечерята, отиваме на шоуто в театъра и накрая в ресторанта. Аз по принцип не обичам да вечерям много рано, освен това при късната вечеря може да останеш в ресторанта докато затворят (ние сме от хората, които се хранят бавно и обичат да се наслаждават на вечерите). Убедена съм, че ще има хора, които ще ти кажат, че ранната вечеря е по-удобна, просто защото всеки има различни предпочитания Wink

# 604
Винаги  много  съм  се  ядосвала  на тези  хора  който  завиждат  все  гледат  чуждата  паница  в  България  явно  винаги  ще е така  е  поради  тази  и много  други  причини  живеем  от  4  години  в  чужбина  и  тук  родих  детето  си.....
А  на  Блед  и на  всички  тук  в  темата  желая  безброй  круизи и  пътешествия напук  на  злобарите  те  ще с и получат  заслуженото  всичко  на тоя  свят  се  връща   Simple Smile

# 605
glasss Като цяло зависи от вашите предпочитания, но аз лично винаги избирам късната вечеря по няколко причини: през деня сме на разходка в пристанището, на плаж, после стоим на паубата докато корабът потегли, за да се насладим на гледката и да направим снимки, така че става към 18.00-18.30, след това се прибираме в кабината за душ и преобличане за вечерята, отиваме на шоуто в театъра и накрая в ресторанта. Аз по принцип не обичам да вечерям много рано, освен това при късната вечеря може да останеш в ресторанта докато затворят (ние сме от хората, които се хранят бавно и обичат да се наслаждават на вечерите). Убедена съм, че ще има хора, които ще ти кажат, че ранната вечеря е по-удобна, просто защото всеки има различни предпочитания Wink
Благодаря за споделеното, има върху какво да помисля.

# 606
glasss За нищо, ако имаш още въпроси, пиши  Wink Предполагам за MSC или Costa питаш...

# 607
Bled, благодаря за окуражителните думи. Както и на luba_rizova.
Ако някой завижда, или по-точно злобее по повод чуждите пътувания, очевидно е сбъркал темата. Напоследък се навъдиха разни раздавачи на правосъдие по форуми и социални мрежи, които предлагам да оставим да се пържат в собствен сос и да си живеем живота.
И аз ще се възползвам от съвета за късната вечеря, защото наистина би било по-приятно да имаме повече време в ресторанта.

# 608
 Hug Благодаря, Bled. Ще чакам с нетърпение, хубав ден !

# 609
  • Варна
Много мислех дали да напиша следващите редове, но ще го направя, заради вас приятели.
99% от вас са страхотни хора и аз съм тук заради вас.
Но както навсякъде, така и тук, във форума и всички теми, дори на лични...
Скрит текст:
Злобата и завистта минава всякакви граници…

твърдиш че си правила круизи на тези:
https://www.flickr.com/…/124694137@…/sets/72157644275403218/
кораби , при това цитира кораби на които си била по 4 пъти , а доста си повторила и потретила.Корабите в списъка са 87 т.е. поне 120 круиза.В гръцката тема твърдиш , че си посетила поне 100 гръцки острова и още около 150 хотела.Също над 100 хотела в Италия си  посетила според италианската тема и около 150 СПА хотела според СПА темата.Правиш коментари  от личните си пътувания в Лондон , Париж , Виена,Милано и т. н. и т. н. и  т.н. , губи им се сметката.
Все пак съм корабен главен механик с 23 г. стаж на море и по света и още 12 години доста активно пътуващ по света , в статистиката ми има поне 60 държави и 200 града и такова пътуване ми е много меко казано силно съмнително и като време и като финанси.И не съм анонимен и съм коментирал без ни най малко да се притеснявам от някого и нещо и много пъти съм публикувал и трите си имена , адреса , снимки и мои и на семейството ми.Половин Варна ме познава и най - малкото което ме притеснява е да се крия от някого и зад някого.
Петър Кирилов Янев

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 19:00 от peterky2002

# 610
  • Пловдив
Петерки, Не мисля, ЧЕ Блед теб визираше,  когато говори за анонимката на лични. Теб те  спомена за кукувото лято. Иначе, без да съм адвокат на никого и без да ме интересува дали някой е бил там, където казва,че е бил, мога да кажа,че познавам богати хора .  Които не ходят на работа. Които разполагат с времето си. 365 дни в годината. И които могат да си позволят да отидат навсякъде, по колкото пъти си искат и когато си искат,без притеснение за финанси и време. Така че е възможно. И въобще , стига някой да бъде в помощ, да се отзовава и дава добри съвети и оферти хич не ми дреме дали е Принц или Просяк. И не разбирам защо хората толкова ги интересува. Както и да е.
Днес гледах една оферта в Круиз нейшън ,  за Маринелс Оф да си с,  Сингапур, Малайзия, Тайланд, полети, два дни хотел в Сингапур,  догодина януари ме интересуваше, за 569 лири. Дали е възможно? И как се процедира с тях? Малко е рано за догодина, но не вярвам цената да се  подобри, няма накъде. А какво ли е времето Януари?

# 611
  • Варна
Петерки, А какво ли е времето Януари?

В Индийския океан времето е на два сезона според мусоните.Януари океана е тава.

# 612

Днес гледах една оферта в Круиз нейшън ,  за Маринелс Оф да си с,  Сингапур, Малайзия, Тайланд, полети, два дни хотел в Сингапур,  догодина януари ме интересуваше, за 569 лири. Дали е възможно? И как се процедира с тях? Малко е рано за догодина, но не вярвам цената да се  подобри, няма накъде. А какво ли е времето Януари?
и аз гледах същата оферта, но беше за ноември  newsm78
искам да попитам някой, който е ползвал тези оферти с free stay на cruisenation, ако може да даде примерен хотел или хотел, в който е бил. Каква е категорията на хотелите?

# 613
  • Пловдив
Петерки, благодаря.
За ноември беше, но имаше възможност да си избереш дата - имаше една за октомври, малко по-скъпо, една за ноември, една за януари. даже им пуснах запитване, да видим дали ще ми отговорят и какво. За категорията на хотелите и на мен ми е интересно.

# 614
Аз съм гледала за ноември и цената е 999 GBP! което е двойно! Това за януари си е цената само на самолетния билет до Сингапур, а да не говорим, че това ми е дестинация мечта  Rolling Eyes
Bled, какво ще кажеш за маршрута?

Общи условия

Активация на акаунт