The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 437
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Лутаща се

Умишлено не прочетох описанието в началото на темата, за да не разбера какво ще се случи.
Влязох да ви помоля за линк към торент за 6-ти сезон, да си го изтегля.

Следващия път прочети описанието, може да ти помогне Simple Smile

Все пак ми е интересно защо ми препоръча да прочета въпросното описание и с какво би ми помогнало то?

Повярвай ми, няколко пъти прочетох отговора ти. Не мога да разбера с каква цел е написан, аз го изтълкувах като заяждане за питането ми за линк.

Сега се сетих, много добре направих, че все пак не го прочетох. Аз съм в средата на 5-ти сезон, точно този, който в съкратен вариант е преразказан в началото на темата.
Така че, ако го бях прочела щях да знам какво се случва по-нататък. Точно това, което исках да избегна  Simple Smile

# 61
  • Buffyworld
Смея да кажа, че епизодът беше много добър. Много ми хареса. Обаче
Скрит текст:
нещо започнах да си мисля, че май няма да върнат Деймън

# 62
  • London
Запис!
Гледам, само защото съм ги почнала.
Имам чувството че Иън изпитва адска неприязън към Нина и сцените им не вървят. Той е ужасно пасивен. Тя прекалено се старае.
Така са ми още от миналия сезон. Все едно той е само там, защото има контракт за 6 сезона.
Нещо много от рано изместиха фокуса към Тайлър-Лив; Джеръми, Мат, Аларик, брата на Лив;
В седми сезон може да ги няма нашите хора.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 10:14 от Bean

# 63
Смея да кажа, че епизодът беше много добър. Много ми хареса. Обаче
Скрит текст:
нещо започнах да си мисля, че май няма да върнат Деймън

Няма причина да продължават да ги дават с Бони иначе.

Епизода средна хубост, гледам по задължение. Нина беше готина, другите са излишна драма...

# 64
Бозава работа.Нина е готина ама за епизода нищо особенно.

# 65
Изгледах по задължение епизода. Същата боза си е, дано е последен сезон.

# 66
# 67
  • NE
Интересно ми беше последните 2 минути. Нина е напълняла и ми става леко досадна и ужасна. Другите са излишна драма.

# 68
  • London
 Joy Мдаааа, и на мен ми се стори позакръглена в лице. И реве още от първи епизод!

# 69
Засега само запис,че изоставам с епизодите  Peace

# 70
  • in Wonderland
И на мен ми хареса епизода . Нина е доооста напълняла дае , не само в лицето . Как го е допуснала , имаше страшно тяло . Ще върнат Деймън , няма как . На мен ми стана чуден края на епизода...

# 71
  • Buffyworld
Не знам, може би защото цяло лято нямаше нищо за гледане, на мен ми хареса пилотната серия. Не съм забелязала Нина да е напълняла , много си е сладка. Много се радвам, че върнаха Аларик , харесвам  Джереми и Мат . Тайлър, ккато винаги  ме дразни . Аз също забелязах, че Иън не се държи както преди към Нина. Но пък може и да си въобразявам, защото вече е известно, че не са заедно. Все пак са актьори и не би трябвало да допускат личните отношения да им проличават във филма.

# 72
  • in Wonderland
Аз не смятам , че се се държат хладно , най- малко е страшно непрофесионално . По- скоро е от собствената ни нагласа , тъй като знаем , че не са вече заедно .
На мен ми е по- интересно как се чувстват те двамата в действителност . Доколкото зная вече са с други половинки ( поне Иън  )  и все още да се налага да се прегръщат и целуват . Нали знаете , където е текло , пак ще тече  Wink . Но на мен по принцип винаги ми е било странно как го правят това актьорите - секс сцени , целувки , милувки и после всеки при мъжа / жена си .  Crazy

# 73
Чак пък доста да е напълняла, вие я изкарахте слон... Не виждам какво лошо има, цяло лято си пуска снимки по бански и не личи да е кой знае колко качила. Какво точно ѝ е лошото на тялото?

Не забелязвам някой от двамата да се държи непрофесионално и изкуствено. Играят си както си играеха и преди, все пак това им е работата. Останалото за мен е пълнеж.

# 74
  • Cambridge, UK
може би версията на серията, която сме дърпали е някакъв странен размер ... и не мен ми се видя много бузеста, а на папарашките снимки из нета изглежда супер

Общи условия

Активация на акаунт