The vampire diaries / Дневниците на вампира - Тема 41

• 57 447
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Не може за 3-4 епизода и да върнат Деймън ама нали трябва да запълнят цял сезон.

# 31
  • HH
Няма да споря. Времето ще покаже какво са намислили сценаристите.

# 32
  • София
Като гледам Елена и Стефан как са се хванали за ръчичка, ще има пак прехвърляне на собственост. Mr. Green

# 33
# 34
Като гледам Елена и Стефан как са се хванали за ръчичка, ще има пак прехвърляне на собственост. Mr. Green

Пепел ти на клавиатурата. По-добре сама и дива.Предпочитам Елена с изключените чувства.

# 35
  • Пловдив
Да се запиша и аз в очакаване на новия сезон, то не останало ..  Mr. Green

# 36
  • София

Ама това не беше ли тийн-сапунка... нещо червени точки... ограничения...

# 37
  • Buffyworld
 Hug

# 38
  • Buffyworld
Вижте, това тук е интересно- Деймън наистина може и да се върне http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS … nT0tUU1dJXnxwbQ==

# 39
  • София
Bamon? WTF? Не искам да се чува такова нещо, че те тогава се отказвам...

# 40
# 41

Пепел ти на клавиатурата. По-добре сама и дива.Предпочитам Елена с изключените чувства.

newsm10 Абсолютно подкрепям! Стефан направо не го понасям! И нямам търпение за сезона. Деймън трябва бързо да се върне, че иначе скука, скука ..................

# 42
Не мисля, че Стефан ще се върне при Елена. От трейлъра видях, че го е ударил на живот, а и с Каролайн имат заигравка от миналия сезон.

Най-много да спи инцидентно с Елена, и то в нощта, в която някак ще се завърне Деймън. Ей така, за да има драма.

# 43
  • Лутаща се
Здравейте!

Аз си изтеглих сезоните и в момента съм на 5-та серия от 5-ти сезон.
Умишлено не прочетох описанието в началото на темата, за да не разбера какво ще се случи. За това няма как да попълня и анкетата.

Влязох да ви помоля за линк към торент за 6-ти сезон, да си го изтегля. И също така към "Древните", да го видя той какво представлява.

Благодаря!   bouquet

# 44
Влязох да ви помоля за линк към торент за 6-ти сезон, да си го изтегля. И също така към "Древните", да го видя той какво представлява.

Не е почнал, за да има торент Simple Smile А Древните ги има във всеки сайт, откъдето и да теглиш ще ги намериш Wink

Общи условия

Активация на акаунт