Искам да кажа ... (3)

• 40 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Готин е Франклин, да, и аз вече го знам наизуст  Simple Smile Моята щерка е като твоя син: когато хареса нещо, го върти до дупка. Сега е пристрастена към една песен, I see fire, откакто гледахме Хобита заедно (знам, че и е рано, но това е друга тема), и я въртим вкъщи до побъркване.

Спомням си като бях пубер как със ставането сутрин си пусках един албум на Гънс, и така цял ден, месеци наред. Вкл. и на училище, с уокмена.
Майка ми накрая заяви, че групата хич не е лоша  Joy

Alleisha, и аз обичам есента, но такава, каквато ти я описваш. А не това, което е навън  Tired

# 376
  • Варна
Моето дете никога не е рисувало по стените.
Беше доста малък, когато прочетох, че за да се избегне това творчество, трябва на детето да се купи дъска, на триножник и да се научи, че там е мястото за рисуване.

Купих дъска, но и тя стои почти неизползвана.

Сега е на 6 години и си рисува само на лист.

# 377
  • Ямбол
И двете деца рисуваха по стените. Бяха си пренесли творчеството и при бабите.
Не е било драма.

# 378
  • София
Готин е Франклин, да, и аз вече го знам наизуст  Simple Smile Моята щерка е като твоя син: когато хареса нещо, го върти до дупка.
В стремежа си да го откажа от гледането на едно и също филмче, съм записала на дискове всичката анимация, която беше налична по всички възможни торенти и която съм преценила че е подходяща за него + че съм купила огромно количество филми на дискове. Вкъщи сигурно има над 6-700 филмчета.... Над 50% от тях все още не са гледани дори по един път Crazy язък че дисковете се съсипват дори и просто от стоене (така съм чувала - че животът им е 20 години) иначе сигурно щях да съм баба архиварка на анимация и внуците щяха да са ми големи фенове.

Поръчала съм суши... от седмици ме врънкат децата. А вече закъсняват с 10 минути.... ще ме пощурят...налепили са се на прозорците и при всяко помръдване по улицата тичат с бесни викове към входната врата. Добре че не живеем да булевард сепак  Laughing

# 379
Аз съм замислила някой ден къщата да има стая за игри и там да правят каквото си искат, да рисуват по стените, да разхвърлят... но това е в идеал-стандарта, аз си знам, че стената в хола ще е много по-привлекателна, а и друго си е да мама/тате да настъпи камиончето и да завие от болка... мда...  Flutter

# 380
Обиколих целия град в търсене на обувки тип боти. Изискването беше да са черни. Оказа се, че след раждането краката ми са се разширили и 37 номер са тесни, а 38 са си големи. Станаха ми само едни що-годе прилични, ама сиви Crazy И сега ме е страх какво ще е утре, като трябва да си купя и дънки по-плътни, след като лятото открих, че размер М ми стяга, пък в Л плувам. Искам си старото тяло Sad
И за да е достатъчно прецакан петък, се скарах с БНД и за пореден път изслушах тирадата как трябва да се съберем и той с магическа пръчка ще стане отговорен. Да, да.

# 381
Каката веднъж се опита да рисува по стените и беше спряна навреме. Simple Smile
Малкия преди 2седмици ни изненада с творчеството си. Simple Smile Намерил един червен пастел и нарисувал всички шкафове и стени, като започнал от хола, коридора и дошъл в спалнята.
С баща му бяхме решили да легнем за малко и сме заспали....20мин. сън, коства няколко изрисувани стени с червено. Simple Smile
Повече не се повтори....

Alleisha, хехе, едно време не бях....но сега....доста хора са ме виждали от тук, из някои теми сигурно още се мъдрят мои снимки...

# 382
  • София
Никога не съм позволявала рисуване по стените. Има си място за това начинание, което категорично не включва стените. Като си има предвид, че съм боядисвала с латекс при 40 градуса горещина, да си имаме уважението.

# 383
  • София
... а и друго си е да мама/тате да настъпи камиончето и да завие от болка... мда...  Flutter
УжасТно е.... бях настъпила едно нящо, което ми проби петата.... две седмици едва стъпвах. А пък един друг път стъпих върху количка и баш като в анимационните филми се хързулнах напред и паднах след това на д-то.... болезнено беше... иЗхвърлих я проклетата количка, не че беше виновна тя, ама... някак сърце не ми даде да изхвърля притежателя ѝ  Crossing Arms
Пък просто не си представям как ще си рисуват по стените в стаята за игра.... моите магарета ползват за стая за игра тази стая, в която пребивавам аз в момента.

# 384
  • София
Аз съм замислила някой ден къщата да има стая за игри и там да правят каквото си искат, да рисуват по стените, да разхвърлят... но това е в идеал-стандарта, аз си знам, че стената в хола ще е много по-привлекателна, а и друго си е да мама/тате да настъпи камиончето и да завие от болка... мда...  Flutter

Тя си има детска стая, но откакто проходи и прорисува, си заплю хола за собствена територия.
Та сега реално хол няма, имаме детска площадка  Laughing

В детската стая се вихри 4-ногият звяр с котешка козина, но с нрав на сърдит носорог. Красивите тапети са прилежно обелени и не минава ден в който да не събирам от пода шепа разкъсани ивици.

Понякога имам усещането, че съм само звероукротител, а не майка и стопанка.

# 385
  • Варна
Известно време четях от телефона. Търсих темата в Клюкарник няколко пъти, но явно все не съм успявала да я видя. Даже мислех да питам Лиляна, дали темата случайно не е преместена в друг раздел, но ме досрамя.
В момента, в който отворих с лаптопа, я видях. Grinning
Успех, Дари! Преживявала съм няколко пъти раздяла с детето, за по няколко месеца, заради работата и те разбирам.
Детето от доста време ми казва, че като порасне, ще емигрира в Азия.
Пубертетски работи май, ама всеки път ме бодва в сърцето.

# 386
Стейси, темата е в Развлечение, затова си се объркала.

# 387
Абе знаех си аз, че едно е на теория, друго на практика....

# 388
  • някъде ... тук ...
Едно време като бяха малки децата, бяхме в стая и кухня. Щеш не щеш настъпваш коли и строител. Хем бяхме в общежитие, ама никога не са рисували по стените. Единствено големият си надписа леглото с перманентен маркер след като се роди брат му. Откакто се преместихме и си имат детска стая, не мога да им видя очите. Обаче там и трудно се влиза - единият сглобява и запоява нещо, болчета, части - навсякъде, а другия е разпънал някоя писта и летят колички. Идват във всекидневната за ядене и евентуално ТВ.

Не обичам мократа и мрачна есен, не ми се отразява добре.

# 389
  • Варна
Стейси, темата е в Развлечение, затова си се объркала.
Сега разгледах по-подробно-да. От рзадела веднага ми се отвори "всички"-там я видях, в клюто я няма, а в развлечение-да.
Затова не съм я намерила, а мислех, че я пропускам през телефона. Grinning
Надявам се лаптопът да е качествено поправен, че си беше мъка. И нито един линк не можех да отворя през телефона. Хардът беше заминал, но ми сложиха нов.

Общи условия

Активация на акаунт