Искам да кажа ... (3)

• 41 002
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Имам едно любимо филмче за Франклин - "Вълшебната Коледа на Франклин". Не знам дали е адаптирано по книжка, нямаме я, но определено ми е приятно да го гледам с децата.

# 631
На мен само X men ми е приятно да гледам с децата.

# 632
луд фден съм на "как да си дресираш дракон' - всеки ден, в който имам време, гледам с дребната поредния епизод

само ще ви чета, защото когато ми се отвори приказка, не мога да си спра ръцете  Crazy

# 633
Франклин се харесваше в къщи, когато щерката беше на 2-3г. След това става скучен.
Сега малкия гледа Baby TV, говорят чудесен английски, пеят песнички и т.н. Гледа се сутрин за около 10мин и евентуално след обед за още толкова.

За дрехите, яд ме е за връхните защото всяка година предвиждам дълга есен....а е не повече от 2седмици.
Сутрин като излиза за училище е голям студ и ходи с едно дебело яке. А и купих страхотен шлифер, но...става за обяд когато се прибира вече. Simple Smile

# 634
Мирама, вчера ми похвалиха този хотел http://www.mountainlake-bg.com/hotel.html
Не съм ходила, но от това, което чух останах с впечатление за хубав хотел. Храната била много вкусна, без менюто да е 5987654 хиляди страници   Laughing

пп сега видях, че има и оферта в грабо за него.

# 635
  • В Космоса
Егати тъпнята за Пипи. Да осакатяват така хубавата история! Rolling Eyes

Мирама, и аз от няколко години само за това мрънкотя - обожавам пролетта и есента и подходящите за тези два сезона дрехи, а вече няма възможност да се носят такива - повече от няколко дни. От жегата се минава на валежи и после клинч.  Tired

Моята щерка не се оправя от болестта, вече 5 дена е на антибиотик, а кашля страшно много. Днес ще я водим на лекар пак. А баба ѝ ще идва да я гледа, че ние заминаваме за Прага в събота и ще ми е притеснено, ако не се е поправила. Sad

# 636
Чак сега прочетох за Пипи. Егати тъпотията. Ще изтегля нецензурирания вариант да си го имам. Пазете и книжките, някой ден може да струват много.  Mr. Green

# 637
  • София
Аман от криво разбрана политическа коректност  ooooh! Щом вече и детските книжки им пречат, нещата не вървят на добре. Имам оригиналния вариант на Пипи, детето един ден ще чете него. Филма ще го пропуснем.

Искам да кажа, че искам да си купя нов телефон. Изкушавам се от iphone5, обаче подозирам, че просто ще хвърля едни пари на вятъра. При условие, че телефоните ги ползвам само за разговори, съобщения, снимки и слушане на музика, съвестта ми не вижда смисъл от айфон за 1000 лв (толкова ли вървят?).

Много се дразня когато съвестта ми започне да взима отношение по чисто материални въпроси. Да си стои в моралната сфера и да си кюта там.

# 638
Много ме ядоса бивша колежка, което много си е повярвала (повишена е) и говори против други колеги като ги злепоставя. Да кажеш, че поне е вярно, а то тя е такова некомпетентно и кухо същество (да не говорим, че е и стара мома, което явно я озлобява, изводите съм си ги направила от нейни предишни изказвания и постъпки), че се чудя как изобщо си позволява да си отваря устата  Tired За съжаление сегашната ми работа е свързана със старата, та няма скоро да престана да й гледам кривата физиономия и тъпите изказвания, а не се ли вижда какво представлява....  Sick

# 639
Минавам само да кажа Здрасти. Нета е ужасен. Тука има, тука няма. Дано успея да публикувам.
Харесва ми. Много!Май съм щастлива, което отдавна не се е случвало. И никой не ми вярва. Само ми пишат глупости. Добре ли съм била. Ами добре съм.  Stop То Алпи, то замъци, къщички, кога щях да ги видя. Хората са прекрасни. Само дето още не съм намерила къде да хапна шкембенце, а аз без супи не мога. Mr. Green
Поздрави на всички! Hug Heart Eyes Hug

# 640
  • В Космоса
Супер, Дари П.! Дано все така ти харесва през целия ти престой и да си удовлетворена и от работата!

# 641
  • София
Дари, искрено се зарадвах за теб! Пращам ти прегръдки.  Hug Обещавам утре да хапна едно шкембе заради теб.  Grinning

# 642
Аз бях сигурна, че така ще стане Дари П! Аз когато най-много съм страдала, най-черно съм гледала на някаква възможност, се е оказвало точно обратното  Wink Ама винаги!

# 643
Радвам се за теб, Дари.  Hug

# 644
Акаша, много неприятно за детенцето ти, голяма част от детските лекари дават антибиотик ей така, без изследвания, без основание, а за всеки случай - нещо да не стане, само да си вържат гащите, че нещо за изписали. За тях червено гърло, температура и кашлица = антибиотик. И като не подейства, защото не е имало причина да бъде изписван, дават по-силен, широкоспектърен. Ако предния път са ви дали оспамокс, сега ще ви дадат аугментин или зинат. Големи гадове  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт