На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 121
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
  Аз пък предпочитам впитите блузки пред раздърпаните такива, макар по-често да нося вторите по няколко причини. Peace

Тя и Сашка Васева ги предпочита. Но приемливо стоят единствено на жени с по-грацилно телосложение тип "балерина".
Леле...Котето е права.Ужасни комплекси имат българите като цяло,вижда се и в темата за зададените тъпи въпроси от чужденци.
Тоест Куку,ако правилно разбирам,всеки който не е 40 килограма на 175см,да носи само чували и да се крие у тях си?
Но не ме учудва,знаейки че идолите за красота на по-голямата част от българките са
Скрит текст:
Преслава и Андреа

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 14:32 от tartelette

# 466
Не твърдя такова нещо. Говорех за прекаленост, а не че всички пълни трябва да носят торбести дрехи. блузата, с която съм те виждала, беше прекалено впита. Става ли ясно вече? Ако приличаш на кренвирш в дадена дреха, а бюстът на превтасал козунак, значи дрехата не е с оптимална впитост/свободност.

# 467
Точно сега гледам по TLC "Как не трябва да се обличаш".
Та, може да са американци, може изкуствено да си вдигат самочувствието, но е факт, че на откровени тьотки изнамират положителни черти във визията, учат ги да се обичат, ако и да са пълни, ниски, едри или там каквато не е Адрина Лима.
А тук, ако не е поне Жизел Бюдхен, значи е редно да се скрие зад монашеска одежда, а ако намери начин да не се показва из града, още по-добре.

# 468
Точно сега гледам по TLC "Как не трябва да се обличаш".
Та, може да са американци, може изкуствено да си вдигат самочувствието, но е факт, че на откровени тьотки изнамират положителни черти във визията, учат ги да се обичат, ако и да са пълни, ниски, едри или там каквато не е Адрина Лима.
А тук, ако не е поне Жизел Бюдхен, значи е редно да се скрие зад монашеска одежда, а ако намери начин да не се показва из града, още по-добре.

На всеки човек може да му се намери положително нещо във визията. Факт обаче, че все пак във въпросното предаване се опитваха да им прикрият неособено телоприятните части от анатомията и да покажат по-хубавите. Факт е и, че Тарталетка е започнала да изглежда по-положително (вероятно), след като е спряла да носи прекалено впити блузки, които дори и според нея (вече) стоят вулгарно, но друг да каже същото - не може. Иначе си разправяйте форумни легенди какви модни стражари са масово българките, които не дават на жените с лош вкус или наднормено тегло да се показват из града.
Сред французойките (побратимени сме с един френски град) съм виждала както много елегантни жени, така и доста екстравагантно и бунтарски облечени момичета. Независимо от модата, си има едни граници за приемливо облекло, които е добре да се спазват.

# 469
Какво прикриват, бога ми, та на жена ниска и пълна й предлагат пола едва покриваща коляното.
Там, където няма талия, те й казват, че най-добре за нея е да я подчертае и пр.
Както и да е.
Тук сме големи критикари. С големи претенции, ама към другите. Като гледам навън какво е, чудя се къде са красивите, стилни и поддържани жени.

# 470
Какво прикриват, бога ми, та на жена ниска и пълна й предлагат пола едва покриваща коляното.
Там, където няма талия, те й казват, че най-добре за нея е да я подчертае и пр.
Както и да е.
Тук сме големи критикари. С големи претенции, ама към другите. Като гледам навън какво е, чудя се къде са красивите, стилни и поддържани жени.

Моите претенции лично са за повече консервативност в облеклото, а към себе си съм особено стриктна в това отношение. Вероятно и повечето българки имат известна свенливост, щом не е обичайна и масова гледка 130-килограмови слоници по къси гащи. В това отношение определено се радвам, че в България не е така.

# 471
Това е най-малкото, при това желанато.
За друго иде реч. Ясно го пише в темата.

# 472
  • Sofia
Вероятно и повечето българки имат известна свенливост, щом не е обичайна и масова гледка 130-килограмови слоници по къси гащи.

За съжаление, не е въпрос на свенливост, а на комплексираност, както вече се спомена. Защото, ако някоя позакръглена българска девойка излезе така или така на улицата, съм убедена, че ще трябва да понесе един куп подигравателни погледи, голяма е вероятността отвращението да е изразено и вербално... А, повярвайте ми, тази гледка е една най-нормална злободневна картинка в редица от западните държави, в САЩ да не говорим.

# 473
  • n/a
   За съжаление, не е въпрос на свенливост, а на комплексираност, както вече се спомена.

И защо непременно да е негативно обяснението?
А ако просто имат малко повече акъл и сами се
сещат, че това не изглежда никак добре?

# 474
... А, повярвайте ми, тази гледка е една най-нормална злободневна картинка в редица от западните държави, в САЩ да не говорим.
И какво като е нормално.  Да не би да не е грозно? Отвратителна гледка.
 Трябва ли да копираме и лошо от тях. М?
Като почнете така като излезете от село - на запад това, на запад онова..
 Не им е всичко цветя и рози, жените пък най-малко.
Ще им дишат праха на рускините, та знае ли се.

# 475
  • Sofia
   Айде, принцесите с манекенски мерки се изказаха. Crazy Единственото грозно нещо, момичета, е вашето мислене, нищо друго. Peace

А рускините като визия са ми едни от най-противните, с тези славянски муцунки. Sick

# 476
  • n/a
Що пък да е грозно мисленето? Все пак си има
начини да се облече човек без да прелива плът-
та му по асфалта. И не, не е проява на липса на
комплекси, нито дори на здравословна обич към
себе си. По-скоро липса на вкус.

# 477
  Айде, принцесите с манекенски мерки се изказаха. Crazy Единственото грозно нещо, момичета, е вашето мислене, нищо друго. Peace

А рускините като визия са ми едни от най-противните, с тези славянски муцунки. Sick

Прилични са ми мерките, но толкова къса пола като второто момиче не бих сложила. Една дреха трябва да е съобразена с фигурата, възрастта и обстоятелствата. А такава къса, лъскава и тясна пола се сещам само за един вид обстоятелства да е подходяща. Първата девойка можеше да изглежда просто весело и закачливо, не безвкусно, ако роклята беше малко по-дълга.

# 478
Имам една приятелка,много едро момиче.В България беше ужасно комплексирана и се срамуваше да се облече в друго,освен в чувал.Замина да учи в Канада,срещна чудесно момче и сега като я гледам на снимките във фейсбук,тя сияе...облечена в нормални за възрастта си дрехи.Сигурно защото няма лелки да й цъат с език ''Мм сори,това е само за балеринки''.
Специално разгледах няколко онлайн магазина за ''+'' мода - има страхотни дрехи като тази рокля например

Обаче едно по-пълно българско момиче ще е принудено да се облича така
Скрит текст:
едно ,че в магазините липсват номера от 40-42  нагоре свесни дрехи,но дори и да си поръча от интернет...ще бъде подигравана навсякъде.

# 479
  • София
И пак се стига до проблема относно липсата на вкус и липса на желание за поддръжка на повечето жени. Колкото и дебели да са, това не е оправдание.. ако се поинтересуват малко, ще намерят дрехи подходящи за тях, така че да изглеждат добре. Нещо токова например, смятам че е много подходящо за по-пълни дами. Черното в контраст с бялото `свива` фигурата.
Скрит текст:

При желание, дори само с подходящи цветове могат да постигнат хубав ефект. Но когато липсва желание, се намират оправдания.

Общи условия

Активация на акаунт