На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 964
  • 784
  •   1
Отговори
# 150
Въпрос на виждане  Peace външния ти вид е по скоро изключение при българката и е по характерен за други географски ширини и го казвам без какъвто и намек за обида .

# 151
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така е, въпрос на виждане. Но добре, приемаме мен за изключение- обаче като хвърля поглед само на писалите последно в темата, които съм виждала: Акуа е с меки черти, Дими е с меки черти, Елица е с меки черти, Таис е с меки черти, Цонна също (доколкото помня, е нея съм засичала отдавна).

Остри черти имат масово чехкините- сравнени с тях, българките сме ренесансови мадони, обли направо. Сравнително остри черти имат украинките- и да, различни са от рускините,много при това. Рускините са меки, кръгли лица, плоски скули, плътни устни.

# 152
  • тук-там
Латиноамериканките са страхотни красавици и нямат никаква нужда от пластики и подобрения.

На снимки - да. Като черти и пропорция на лицето - също. На живо обаче, повечето имат ужасна кожа. Мазна, с белези и пъпки. И мнооооого косми.... Laughing Говоря за тези по лицето- тип мъх. Е, не само там, де.
В тяло - ако харесваш Дженифър Лопес - да. След 25 г.  на повечето задниците им започват да съществуват почти отделно. Peace

# 153
Така е, въпрос на виждане. Но добре, приемаме мен за изключение- обаче като хвърля поглед само на писалите последно в темата, които съм виждала: Акуа е с меки черти, Дими е с меки черти, Елица е с меки черти, Таис е с меки черти, Цонна също (доколкото помня, е нея съм засичала отдавна).

Остри черти имат масово чехкините- сравнени с тях, българките сме ренесансови мадони, обли направо. Сравнително остри черти имат украинките- и да, различни са от рускините,много при това. Рускините са меки, кръгли лица, плоски скули, плътни устни.
Има българки с меки черти но намусените погледи развалят всичко Wink имам няколко приятелки които определено са хубавици и живеят в чужбина. Понякога им разглеждам снимките в фейса с други момичета чужденки, но на фона на чужденките изглеждат като селски хубавици, или girl next door както му казват Wink Просто на нашите хубавици им липсва нещо.

# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чакай сега де, нали за генофонд си говорехме Laughing?

# 155
Въпрос на вкус, но аз намирам нациите които са се съхранили значително по " чисти" за по привлекателни, докато ние сме кръстосани с кой ли не и се е получило малко като кръстоска от няколко породи кучета Simple Smile сами по себе си може и да са породисти, но като цяло резултата не е нищо особено. В момента се мъча да се сетя за една българка, която ми харесва но не мога да се сетя за нито една.

# 156
  • София

Аз съм с остри черти, но много често ме питат дали не съм рускиня, вероятно заради цветовете.

# 157
Естествено че има разлика в лицата, просто не всеки е художник за да може да обясни разликата. Като цяло хубавата българка няма "кукленската" красота, която имат някои американки и изглежда по грубовата. Ние сме с по остри черти и от там това изражение на тъмен балкански субект  Joy

Те пък американките са едни от най-омешаните. Изобщо не могат да са фактор за типичност.

# 158
Как се определят меки черти и остри черти? Какво е характерно и за двете? Нещо май не мога да преценявам точно кои са меки и кои твърди  Crazy
Разни изсечени лица, с добре изразени скули, тънки устни и някак строго изглеждащи определям като остри черти. Но не при всяко лице с лекота мога да преценя към кои спада, особено ако има съвкупност от няколко неща.

# 159
  • тук-там
За мен, най-вече роля играе формата на носа. Не харесвам остри, дълги и "характерни" носове.
Тясната брадичка също. Peace Изобщо по-тясно и издължено лице, особено на жена...

Ето например, новата жена на Дж. Клуни... Ами... симпатяга, обаче определям физиономията като "конска".

Аз съм с "меки" черти, ама...щом му харесват коне.... Crossing Arms

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 21:14 от Wild_rabbit

# 160
За мен, най-вече роля играе формата на носа. Не харесвам остри, дълги и "характерни" носове.
Тясната брадичка също. Peace Изобщо по-тясно и издължено лице, особено на жена...

Ето например, новата жена на Дж. Клуни... Ами... симпатяга, обаче определям физиономията като "конска".
ами тя е мисля пакистанка или афганистанка и си е типичен представител на тези нации .

# 161
  • София
Ливанска арабка е.

# 162
Хубава е по техен си начин Simple Smile има лъчезарна усмивка и е нежна.

# 163
  • Sofia
   За мен, Пенелопе Круз, например, е хубавица с остри черти, с малко по-нестандартен тип красота, какъвто аз по принцип не харесвам, докато тези две чаровници са тип кукленска прелест, какъвто е предпочитаният от мен типаж. Blush Peace

# 164
  За мен, Пенелопе Круз, например, е хубавица с остри черти, с малко по-нестандартен тип красота, какъвто аз по принцип не харесвам, докато тези две чаровници са тип кукленска прелест, какъвто е предпочитаният от мен типаж. Blush Peace
Не бих казала, че са и остри чертите на Пенелопе Круз, според моите възприятия, но е много красива и интересна, със запомняща се хубост, с определено излъчване, не е някаква сладникава такава, дето има един милион подобни, незапомнящи се фейсове. Тези двете от твоята снимка, например, не мога да им запомня лицата, чертите, никакви са ми, особено русата.
Много я харесвам аз Пенелопе Круз. И много хубава двойка са с Хавиер Бардем, и него много го харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт