На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 34 068
  • 784
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
   Можеш да разпознаеш българката в чужбина сред тълпа от хора – абсолютен факт, откроява се от км.

# 451
Ето и без анцуг.Този тип ботушки бяха май хит тази година.
Скрит текст:
Не търся тенденциозно - пиша в гугъл българско момиче и излиза това.

# 452
  • София
За това съм по - съгласна Laughing

# 453
  Можеш да разпознаеш българката в чужбина сред тълпа от хора – абсолютен факт, откроява се от км.

Аз не съм я развила още тази способност Simple Smile
Особено тези, които пребивават повече време навън, съвсем можеш да ги объркаш.
Но факт е, че лъскаво облечените момичета със силен грим не са "западнячки".
Тук съм съгласна.

ПП Косата "вафли" наш патент ли е?

# 454
Виждала съм и румънки и молдовки с такива коси - все от нашата черга. Peace

# 455
  • Sofia
Особено тези, които пребивават повече време навън, съвсем можеш да ги объркаш.

Да, тези, пребивавали дълго време в чужбина, е напълно възможно вече да са интегрирали модните си предпочитания към местната култура и да не се различават. Wink

Факт е, обаче, че не е много трудно, както да разпознаеш американска гражданка в Париж, така и наша сънародничка в Кьолн, например. Peace Има си някои особености, които може и да се претопяват с времето, но в началото са доста очевадни.

# 456
  • София
Мен в чужбина ме питат дали съм американка, защото много обичам да ходя с шапка с козирка и слънчеви очила Simple Smile

# 457
Не съм много сигурна. Тези, които тук се носят с анцуг и там така се пременят Simple Smile. Тези, които се обличат по-стандартно и там са така.
Имам само един пример на жена, която тук се обличаше паунски, а в чужбина взе да ходи с дънки и по повод дори изискано- официално.

# 458

ПП Косата "вафли" наш патент ли е?

Какво е коса "вафли"? На вълнички ли?

http://promograd.bg/krasota/frizior/podstrigvane-izmivane-seshoa … mesto-za-leva.241

Не е български патент, но не се носят в ежедневието. Аз лично съм виждала само млади момичета по танци и т.н. Млади, имам предвид тийн възраст. Аз съм правила "вафлички" на дъщеря си без повод. Машата ми имаше и тази опция.

# 459
Българките за мен имат ужасяващ вкус за обличане - сравнено с французойките тук веднага мога да ги определя,нищо че ние сме различни в повечето случаи.Както се казва ''Ти може да избягаш от родната чалга,но родната чалга не може да избяга от теб.''Дънчици и маратонки със спортни якета или анцунг изцяло,а за ''Балканско парти'' роклички като на посетителките на видните чалгатеки ...и на работничките на околовръстното.
Иначе по черти сме симпатични,но отново твърде оскубани и изкуствени вежди,често твърде нагримирани за всекидневието.
Това за сънародничките в чужбина.Тези с хубав вкус са рядкост и не се отличват като по-горните.
В България има и добри обличащи се,защото те са по-редкият случай и те се отличават...
Не съм моден корифей, но от снимката, която беше публикувала, останах с впечатлението, че обичаш прекалено впити трикотажни блузки с огромни деколтета. българките с вкус в България, пък и тези без вкус, нежелаещи да ги помислят за специален вид труженички, обикновено не носят такива. Така че вероятно не ти е особено меродавно мнението...

# 460
Коя снимка?
Точно обратното - от няколко години не нося нищо впито като блузи,защото имам голям бюст и изглежда вулгарно.

# 461
Коя снимка?
Точно обратното - от няколко години не нося нищо впито като блузи,защото имам голям бюст и изглежда вулгарно.
Значи не ти е била актуална снимката, но по някаква причина си решила да се представиш с впита блузка, поне на снимката, която аз съм виждала - ако все пак си публикувала повече. Не е проблемът само в бюста - толкова впит модел, без да изглежда просташки, могат да си позволят само момичета с хубаво оформени ръце и без пласт добре развита осмянка под бюста. Добре е, че си се отказала от този модел.

# 462
  • Sofia
   Аз пък предпочитам впитите блузки пред раздърпаните такива, макар по-често да нося вторите по няколко причини. Peace

# 463
   Аз пък предпочитам впитите блузки пред раздърпаните такива, макар по-често да нося вторите по няколко причини. Peace

Тя и Сашка Васева ги предпочита. Но приемливо стоят единствено на жени с по-грацилно телосложение тип "балерина".

# 464
  • Sofia

Тя и Сашка Васева ги предпочита. Но приемливо стоят единствено на жени с по-грацилно телосложение тип "балерина".

Не съм съгласна, че за една пълна жена е препоръчително да носи само торбести дрехи, защото така фигурата ѝ става още по-безформена. Нещо по тялото доста би прибрало и дори поизваяло силуета – но говорим за "впити" в границите на нормалното блузки, а не такива, които наистина са тесни и всеки момент ще се пръснат по шевовете.

Просто аз не смятам, че само защото една жена е с 10-ина кг. отгоре, трябва да ходи като монах. Ето още една ужасна черта на българската жена. ooooh! Адски комплексирани сме, особено в сравнение с дамите от други националности. В Щатите хората са наистина доста пълни, но това не ги притеснява лятото жените да ходят с ултра къси панталонки, точно под дупето, и веещи се потничета. Никой не се притеснява от фигурата си, напротив – гордеят се със себе си, дори и да не изглеждат като от корицата на модно списание. Много имаме да ги гоним в това отношение, ама много.

Общи условия

Активация на акаунт