На кое място по красота се нарежда българката според вас?

• 33 990
  • 784
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ако беше съфорумка, щях просто да си спестя коментара. Не е толкова сложно човек да си замълчи когато има вероятност да обиди отсрещната страна, ако си изкаже мнението.

# 646
Аз пък не виждам защо да не коментирам нещо, което ми харесва и нещо което не ми харесва  Peace

Крокодила Гена й казват заради името, а не щото е грозна. Гена не е грозна, напротив, но косата й е проскубана.

# 647
А  тази  Wink
http://perniktoday.net/wp-content/uploads/2014/03/Viktoriya-Petrova.jpg

П.П Тайс, разбрах, ти просто имаш непоносимост към руси и синеоки хора  Peace
Няма да пиеме кафе с тебе, ясно ми е Simple Smile

# 648
Ако беше съфорумка, щях просто да си спестя коментара. Не е толкова сложно човек да си замълчи когато има вероятност да обиди отсрещната страна, ако си изкаже мнението.

Точно. И се е случвало немалко пъти, точно във форума.

# 649
  • София
Защо да не пием кафе, нали няма да се сваляме  Laughing
Имам руси и синеоки приятелки, много са ми ценни като хора.

Не се отваря линка  Peace

# 650
Петрова се гримира прекалено вамп, това за мен не е грим за водене на новинарска емисия. Последно я видях на корица на списание с къса коса - дарила е нейната за кампанията за перуки на  онкоболните и беше с лек нюд грим, така ми хареса.

# 651
А на Антония Петрова защо й казват така? Пак ли заради името Simple Smile Като казахте проскубана, имаше една мис нещо си, Елена Тихомирова, запомнила съм я именно заради косата - трътки да те побият.

# 652
А на Антония Петрова защо й казват така? Пак ли заради името Simple Smile Като казахте проскубана, имаше една мис нещо си, Елена Тихомирова, запомнила съм я именно заради косата - трътки да те побият.

На Тоца й казват така, защото е грозна и нахална

# 653
Уф, сега разгледах по-нови снимки на Елена Тихомирова и ми дожаля за нея - това момиче се е обезобразило с пластични операции, хем е взимала титла за красота, хем после пак е легнала под ножа, ужас. За какво ги правят тези неща, чак яд ме хваща.

# 654
  • София
Джулия, съгласна  Simple Smile Иначе Виктория Петрова е хубава жена, с интересни черти. Харесвам я, само гримът и трябва да се поомекоти малко.

http://www.bgwallpapers.net/viktoria_petrova.html

За Тоца е ясно, но за разлика от Лайк Смоук, аз наистина не харесвам Гена Трайкова и имам навика да и казвам Крокодила Гена заради външния вид. Въпрос на вкус.

# 655
Уф, сега разгледах по-нови снимки на Елена Тихомирова и ми дожаля за нея
Може ли да покажеш, моля?
Много ми е бавен нета днес,или нещо имам друг проблем с компютъра, ще отнеме сто години да потърся. Rolling Eyes

# 656
# 657
Каквото и да кажете, Гена си е хубава жена.
Шанти, за теб винаги:
Скрит текст:
.

# 658
  • София
Хубава за теб, Янечек.

Шанталче:
http://kliuki.ws/wp-content/uploads/2014/01/elena-tihomirova.jpg

# 659
Не, не за мен. Точно това се опивам да обясня - че независимо от субективната преценка, хубавите жени са си хубави. Не знам дали се изразявам добре.

Общи условия

Активация на акаунт