искам бебе

• 57 384
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
Аз също съм с болки в яйчниците. Ходих два пъти на лекар - веднъж преди 2 месеца (оказа се възпален яйчник) и веднъж миналия месец - тогава пък с бактерии. И двата пъти бях на АБ. Всеки месец си правим опити за бебе, ето от вчера пак започнаха и мен да ме въртят, а имам още 10 дена до цикъл. Не знам и аз на какво се дължи.

# 76
Аз попринцип имам проблем с цистит , причинен от бактерия ешерихия коли.Имам изписано лечение с АБ , изчаквах М за да съм сиг, че няма бебче( за да не му навредя) и ще започвам да се лекувам. Но гинеколога не ми каза, че причината е това. Незная все си мисля , че има общо с бебеправенето по някакъв начин . Малко се притеснявам.

# 77
В такъв случай се консултирай с АГ. Аз за всичко си я питам. Последно си говорихме, че няма място за притеснение, просто да не го мисля и да се наслаждавам да бебеправенето. Успех, дано всичко е наред  Praynig  Hug

# 78
Май така и ще направя Hug
Вие за първо или за второ бебче опитвате?

# 79
За първо. Никога досега не съм била бременна  Rolling Eyes а вие?

# 80
Ние сме за първо и вече нямам търпениеееее: ) всчки покрай мен или са родили скоро, или чакат всеки момент. И не спират да подпитват ние какво чакаме. А кажете ми как да тръгна да обяснявам на всеки... а и на мен ми се иска да мога да се похваля....

# 81
Ние сме за първо и вече нямам търпениеееее: ) всчки покрай мен или са родили скоро, или чакат всеки момент. И не спират да подпитват ние какво чакаме. А кажете ми как да тръгна да обяснявам на всеки... а и на мен ми се иска да мога да се похваля....

Същата работа и при нас Simple Smile а и двамата толкова силни го желаем. Иначе сме омъжени от 15.06.2013 г. Пресни, пресни  Heart Eyes

# 82
И аз не съм била. На години съм малка и попринцип моите връстници не ги вълнуват такива работи още , но то като срещнеш човека няма смисъл да чакаш.
Ще стане като му е писано времето, но не трябва да спираме е опитите Naughty

# 83
И ние сме за първо.Всичките ни приятели вече имат и найстина е много гадно....реално опитваме от скоро от почти четери месеца,но аз имам чувството че е от много отдавна....

# 84
Ни рабитим все още за 1во ангече (наскоро имх неуспешна бреенност и сега го желам повече от всякога  Praynig Praynig Praynig Praynig) иначе болките в яйчниците може да са признак за овулация, възпаление, киста и др генекологични усложнения. също така е и в списъка със симптоми за зараждащо се бебче. успех на всички ни  Hug Hug Hug

# 85
Бубстър съжелявам за неуспешната бременност Hug  доколкото прочетох понякога било нормално първата да е неуспешна.
Разбирам напълно всички които се чувстват "притиснати" . Моят приятел е по-голям и всичките му приятелиса с деца и майка му все се оплаква , че нейни набори са с внучета , и нестига , че ние самоте го искаме , но и натиска от другите си оказва влияние и чак се стресирам като ми дойде М.

# 86
благодаря ти МарияПБ  Hug опитвам се да мисля позитивно и да се фокусирам над бебеправенето, за да не падам психически Cry както и да е, да не изместваме темата на всички. имам въпрос - някой знае и колко максимум може да е  дълга ЛФ ? Четох, че е 14 +/- 1 ден, ама аз предполагам, че ще съм с по-дълга този месец, тъй като приемам Прегнакеър за зачеване. Знам си точната дата на Ову, но искам да проследя кога най-късно може да ми дойде, тъй като очевидно ще ми се поудължи ЛФ, а тестовете са си все така отрицателни и просто се надявам да е рано  Praynig

# 87
Имам едно въпросче към бъдещите мами за фолиевата киселина. Ще може ли малко разяснение защото и ние сме в началото на първото бебче ...
Благодаря вии  Hug Hug и късмет на всички  Hug

# 88
Ами аз не съм много компетентна, но пия фолиева киселина от 5 месеца. Доколкото разбрах в организма на жената почти винаги има недостиг на фолиева коселина , която е необходима за развитието на бебчето в първите 3 месеца. И знам , че е хубаво да я пиеш поне 3 месеца преди да си забременяла и да продължиш в първото тримесечие.
Дано съм била полезна и успех  Hug

# 89
Фолиевата киселина е витамин Б9. Експертите препоръчват жените, които искат да забременеят да започнат приема на фолиева киселина, поне около месец преди започване на опити за зачеване и в първите три месеца след забременяването, за да намалят риска от дефекти на невралната тръба с 50 до 70% (предпазва от дефекти на гръбначния мозък – спина бифида и на главния мозък – аненцефалия) .Тялото се нуждае от фолиева киселина, за да изгражда червените кръвни клетки – еритроцити и по този начин тя е важна за предпазване от анемия. Витамин Б9 е важен още за продукцията и правилното функциониране на нашата ДНК. Поради тази причина фолиевата киселина е нужна за бързото изграждане на плацентата и за нарастването на беборанчо.
 Naughty Не трябва да се приема повече от 1000 мкг (ако не е по лекарско предписание), тъй като особено при вегетарианци може да прикрие недостига на Б12, а това може да доведе до усложнения.
   chef Храни, богати на фолиев киселнина: спанак, зеле, броколи, марули, грахът и бобовите култури, портокалов сок (1 чаша може да осигури от 60 до 100 мкг), пъпеши, семена, ядки, специално обогатени зърнени закуски и паста.
 Thinking Счита се, че организмут усвоява по-лессно фолиевата киселина от добавки, затова и се препоръчва допълнителния прием на такива.
 Hug дано да съм помогнала
 Naughty ааа и задължително да се пие след хранене, защото витамините от група Б предизвикват гадене и повръщане на празно стомахче

Общи условия

Активация на акаунт