искам бебе

• 57 382
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Много Благодаря, последните два коментара бяха страшно изчерпателни и полезни Simple Smile А в аптеката като отида там различни млг - ли са и за началото  на бременността има ли определено Точно количество или просто трябва да е по малко от 1000 ?

# 91
мисля, че се правят по стандарт от 400 мкг в 1а таблетка
пиеш по 1о на ден след основното хранене  Wink
хубаво е да се понатрупа в организма малко преди усърдното бебеправене  Wink
успех  Hug

# 92
Съвет. НЕ ПИЙТЕ ОБИКНОВЕНА ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА. Особено при трудно забременяване или след аборт, както и при забременяване след 25 годишна възраст на майката!

Приемайте метилирана такава.

# 93
Здравейте, много сте писали през уикенда Simple Smile И аз да се включа и да питам Теди какво става с прегледа? Дано всичко е наред, чакаме да пишеш.

# 94
Довечера в 17 ми е прегледа но мисля че няма бременост базалната ми температура е 36.8 падна направих си тест-отрицателен.Надеждата умира последна но мисля че чудото не е станало.Но пък наближава новата дата на овулация така че този месец ще се постараем повече.Хайде някой да се похвали с две черти да отбележим началото на новия месец с нрщо положително  Heart Eyes

# 95
Момичета я да ви питам нещо.По мойте изчисления овулажията ми трябва да е сега на 5.11 теста за овулация кога да го направя на предполагаемата дата ли.....

# 96
Хубаво е точно на датата или няколко последователни дни, докато не даде положителен резултат Simple Smile   bouquet

# 97
Здравейте момичета , желая ви успешен старт на новия месец  Peace
Искам да попитам  , ако някой е по-запознат с овулацията да си каже мнението. Попринцип аз винаги си усещам О , защото доста ме боли яйчника и чак таза , в продължение на един ден. Исках да попитам кога трябва да правим опити по време на болките или след тях. Досега винаги когато усетя болки и бебеправим , но без успех до сега.

# 98
Мерси много ели....хайде пожелавам успех на всички и скоро някой да ни зарадва с положителен резултат Hug

# 99
Мамита имам един важен за мен въпрос .
И ние се включихме в бебеправенето и може би сме успели защото не ми дойде , имам час при моя гинеколог другата седмица, но не мога да чакам до тогава.
Снощи правихме секс с приятеля ми и посредата на действието се появи една непоносима остра и продължителна болка в областта на влагалището или матката (не можах да го определя от силната болка) Плаках от болки (толкова бяха силни) даже приятеля ми мислеше да ме закара в Пирогов ,защото това никога не ми се беше случвало. Болките започнаха посредата на действието и естествено го прекратихме, но болките продължиха следващите 30 мин и после отслабнаха. Успях да заспя , но през нощта когато се въртях в леглото, при всяко помръдване се появяваше една лекичка мъничка болка пак там. Когато се събудих станах от леглото да отида до тоалетната и не усетих да ме боли (което ме радва адски много) , но според вас  от какво може да е ?
(Съжалявам ако обяснението ми е малко смотано , но все още ме държи уплахата дали нещо не е станало)

# 100
От няколко дни имам странно усещане,може ли да е признак на бременост,гадене,болки в крьста,сьнливост Още е много рано за тестове,но нали както казват вьтрешно чувство И все пак ако направя тест от тези най ранните какво мислите?Иначе трябва да ми идва кьм 14ти.

# 101
Принципно товя са симптоми на бременост...вземи един тест престо уж бил ранен даже в опаковката са два...направи единия ако е отрицателен изчакай няколко дни и го повтори.Стискам ти палци резултата да е положителен нека този месец ни донесе много радост на всички Heart Eyes

# 102
Здравейте момичета , желая ви успешен старт на новия месец  Peace
Искам да попитам  , ако някой е по-запознат с овулацията да си каже мнението. Попринцип аз винаги си усещам О , защото доста ме боли яйчника и чак таза , в продължение на един ден. Исках да попитам кога трябва да правим опити по време на болките или след тях. Досега винаги когато усетя болки и бебеправим , но без успех до сега.

Преди и по време. Но най-вече преди овулация.

# 103
Мамита имам един важен за мен въпрос .
И ние се включихме в бебеправенето и може би сме успели защото не ми дойде , имам час при моя гинеколог другата седмица, но не мога да чакам до тогава.
Снощи правихме секс с приятеля ми и посредата на действието се появи една непоносима остра и продължителна болка в областта на влагалището или матката (не можах да го определя от силната болка) Плаках от болки (толкова бяха силни) даже приятеля ми мислеше да ме закара в Пирогов ,защото това никога не ми се беше случвало. Болките започнаха посредата на действието и естествено го прекратихме, но болките продължиха следващите 30 мин и после отслабнаха. Успях да заспя , но през нощта когато се въртях в леглото, при всяко помръдване се появяваше една лекичка мъничка болка пак там. Когато се събудих станах от леглото да отида до тоалетната и не усетих да ме боли (което ме радва адски много) , но според вас  от какво може да е ?
(Съжалявам ако обяснението ми е малко смотано , но все още ме държи уплахата дали нещо не е станало)

Въздух, най-вероятно.

# 104
Lucrezia_Borgia  мерси за отговора, а освен мерене на БТ  има ли друг метод по който да разбера кога е точния момент      " преди" О , защото явно като почнат болките вече е късно ?

Общи условия

Активация на акаунт