искам бебе

• 57 383
  • 774
  •   1
Отговори
# 750
Не съм сигурна за смяната на докторКата. На снаха ми доста помогна и с двете бременности. Инофолика го изписа заради фолиевата + стимулация на овулацията. По същата причина евентуално ще бъде и клОстилбегита. Не знам какво общо има с проходимостта на тръбите, но пък аз се надявам да не стигам изобщо до него. Е, това е, успех на вас. Ние продължаваме с опитите, пък каквото сабя покаже.

# 751
Не съм сигурна за смяната на докторКата. На снаха ми доста помогна и с двете бременности. Инофолика го изписа заради фолиевата + стимулация на овулацията. По същата причина евентуално ще бъде и клОстилбегита. Не знам какво общо има с проходимостта на тръбите, но пък аз се надявам да не стигам изобщо до него. Е, това е, успех на вас. Ние продължаваме с опитите, пък каквото сабя покаже.

Общото с проходимостта е, че ако има проблем с тръбите няма откъде да минат сперматозоидите да оплодят яйцеклетката, а ако случайно мине някой, яйцеклетката не може да се върне в матката, най-много  да се стигне до извънматочна. Затова се прави цветна снимка (има и други алтернативи). Аз пих клостилбегит този месец и освен изследванията ми се прави преглед във втория ден на цикъла да нямам задържан фоликул. После прегледи през три дена. Не се пие така сляпо това лекарство, но щом имаш доверие на лекаря ти си знаеш.

# 752
Fifi1 аз не съм казала, че ще го пия на сляпо. Казвам накратко какво обсъдихме. Като ми дойде трябва да и се обадя, от там тя ще каже кога да го взема и кога да ида... а това за тръбите-права си, не го обмислих достатъчно преди да попитам. Все пак благодаря за информацията, ще го имам в предвид.

# 753
Fifi1 аз не съм казала, че ще го пия на сляпо. Казвам накратко какво обсъдихме. Като ми дойде трябва да и се обадя, от там тя ще каже кога да го взема и кога да ида... а това за тръбите-права си, не го обмислих достатъчно преди да попитам. Все пак благодаря за информацията, ще го имам в предвид.

Прочети внимателно в нета за стимулациите с Клостибегит / Кломифен, що е хиперстимулация и последсвия от стимулация от некомпетентни лекари, какъвто според мен е твоя  Peace. Не знам на колко години си, ама не разсъждаваш добре, според мен. Ако имаш овулация защо  ще ти я стимулират? Ако няма да правиш някаква АРТ, защо ще те стимулират? Снимката и спермограмата ще са старт  на търсенето на проблема, който имате. Ориентирайте се към репродуктивна клиника, не се занимавайте с некомпетентни лекари, които ще ти изписват лекарства за стимулация без да са направени необходимите изследвания и ви губят времето  Peace

# 754
  • София
Принципеса, прави са момичетата, послушай ги, а не кварталното АГ, въобще не се занимавай с такива.

# 755
Ох, момичета, сутринта се събудих с мисълта, че ще ми дойде този  месец. Нямам идея защо, това си мислех като се си отворих очите. Или е шесто чувство или яко съм се отчаяла вече. Не знам.  Sad

# 756
Момичета , искам да ви попитам за мнението ви : Тест с чувствителност 25 mlU/ml , дали ще отчете на 13 ден от О , или да изчакам?

# 757
Момичета , искам да ви попитам за мнението ви : Тест с чувствителност 25 mlU/ml , дали ще отчете на 13 ден от О , или да изчакам?
Днес правих един такъв, ей така от любопитство Laughing естествено EFN , но мисля че без закъснение едва ли ще покаже. На мен утре би трябвало да ми дойде (дано не дойде гадината), но мисля да изчакам и да си направя началото на другата седмица чак...

# 758
Има доста писано по темата за отчитането на тестовете. На някой жени им отчита на други-не. Аз лично ако не бях прочела от едно момиче ,че и отчело малко след 10мин. нямаше да погледна пак теста и да забележа една бледа втора чертичка. На мен ми отчете 1 ден преди датата ,но беше едвам забележима черта.

# 759
здравейте мами аз пак се включвам но с лоша новина явно несъм бременна  очаквах цикалат си на 14.02  обаче дойде на 15.02    обаче странното при мен е че  М . е обилнааа  и то доста  никога до сега неми се е случвало ! незнам какво да мисля

# 760
  • София
Направете си нова тема, тази е над 50 страници, ще я заключат. Или се преместете в седмичната, даже има две за бебеправене!!!!!!!!

# 761
Ох, аз съм малко зле с този сайт, къде да я търся тази седмична тема?

# 762
Здравейте момичета Simple Smile Къде се преместихте? Отдавна не съм писала , но пък имам новини  EFP Утре съм на преглед, стискайте палци!
Моля да ми кажете в коя тема сте, за да ви следя Simple Smile

Целувки от мен  Hug Hug Hug Hug

# 763
Eхааааа, не съм отваряла от месец, а то какво станалоооо: )  тихичко честито от мен. Наистина, къде стееее?

# 764
Ехеееей, Уенди поздравления!
Аз лично тук писах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=813383.0;topicrefid=19 ама май нещо няма много отговори

Общи условия

Активация на акаунт