Размяна на стикита от Лидл / Stikeez

• 94 554
  • 800
  •   1
Отговори
# 630
Ако нямате албума-кутия за стикита, обадете се на телефона в Лидъл, продават кутиите по 4.99 лв.
Безплатен телефон: 0800 14141
Аз звънях, записаха ми имената и телефона и след 10 дни ми се обадиха да отида да си получа кутията. Взех си я в четвъртък.  Peace

# 631
Ако нямате албума-кутия за стикита, обадете се на телефона в Лидъл, продават кутиите по 4.99 лв.
Безплатен телефон: 0800 14141
Аз звънях, записаха ми имената и телефона и след 10 дни ми се обадиха да отида да си получа кутията. Взех си я в четвъртък.  Peace

здравейте,аз поръчах днес,приеха поръчката ми и казаха,че до 3 дни ще я доставят в посочения от мен лидл,като преди това ще ми звъннат.Става въпрос за София.

# 632
И моя позната също си взе кутия след записване, така че кутии има в Лидъл.  Peace

# 633
  • София
Миналата седмица и на мен ми доставиха кутията за един ден.
Събрахме колекцията стикита, остана ни делфина, който ни е обещан.  Hug

# 634
Zdraveite vsi4ki,trjabva ni hipopotam4eto ! mojat tel e 0899424085 i sam ot Sofia. Imame dosta povtarja6ti se Peace

# 635
Здравейте,

събрахме стикитата.Благодаря на всички,с които си разменихме.
Много благодаря на dessi_ka,която ни подари едно липсващи стики smile3525

# 636
Здравейте - останаха ни  да съберем 7 стикита:
cheezz ,orby ,kittie ,cow ,piggy ,sharky ,gloo-gloo
повтарят ни се:
moody ,snaky,frankey,chompy,puff-puff,fido,puffy,papsy,guinny,dolfy,giri joe,hip-hip

Imam cheez,i sharky, razmenjam gi za hip

# 637
Привет!
На някой да му е останал излишен пингвин???  Simple Smile

Иначе имаме излишни
IGOR
SNAKY
MOODY
FRANKEY
ELY

Дестинация Видин  Simple Smile  или София

# 638
 Вече остават  само да съберем 3 стикита..
 Имаме   
              Овца  - 2 бр.
              Костенурка - 2 бр.
              Орби - 2 бр.
              Котка -1 бр.

Търсим ...  Пингвин, Крава, IGOR
От гр .Петрич съм, мога да  и пращам по пощата...

# 639
Здравейте! от София съм, остават ни само 5 - овцата, слончето, жълтата риба, Фидо и Пуф пуф, разменям за почти всички от другите! Мерси   bouquet

# 640
imam frankey,puff-puff,cheez,igor,fido,puffy,bunny,papsy,cow,loggy,sharky,dolfy i ely! Trjabva mi samo hip-hip!

# 641
Здравейте, търсим GUINNY (пингвинчето).

Имаме повтарящи се от всички с изключение на PIGGY, IGOR, ORBY, PUFFY, LOGGY, GLOO-GLOO, FIDO и SHARKY.

От София сме. За повече информация на лични моля. Благодаря.

Последна редакция: ср, 29 окт 2014, 21:37 от baraev

# 642
Здравейте оставани пингвинчето.Ако някой го има ще съм му много благодарна.Съгласна съм и да го купя.За размяна ни остана съм snaky(розовото чудовище).Видях, че доста се пита за кутиите.Преди малко се обадих на лидл и ми казаха, че има останали бройки но не ги зареждат и по поръчка ги носят на съответния лидл който искате.Ето го и номера 0800 14141  на който може да звъннете.Късмет със събирането.   bouquet

# 643
Здравейте оставани пингвинчето.Ако някой го има ще съм му много благодарна.Съгласна съм и да го купя.За размяна ни остана съм snaky(розовото чудовище).Видях, че доста се пита за кутиите.Преди малко се обадих на лидл и ми казаха, че има останали бройки но не ги зареждат и по поръчка ги носят на съответния лидл който искате.Ето го и номера 0800 14141  на който може да звъннете.Късмет със събирането.   bouquet
от София ли сте?Защото имам пингвина и търся снейки:–)

# 644
Огромни благодарности на silvenael от Равда , която ни изпрати огромно количество стикита , единствено и само за да ни помогне . Дано има повече такива хора в нашата мила родина .

Общи условия

Активация на акаунт