Размяна на стикита от Лидл / Stikeez

• 94 643
  • 800
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,

търсим Bunny и Ely (зайчето и слончето)

Имаме за размяна :
Frankey 2 бр.
Chompy
Cheezz
Igor
Kittie
Cow
Sharky
Giry Joe 2 бр.
Hip-Hip
Froggy

От Пловдив сме. Може и по пощата да разменим

Ние можем да ви изпратим зайче, от стара загора сме, бихме искали крава, жабка или хипопотамче

# 196
РЕДАКЦИЯТърсим:1.зъбато чудовище Frankey- лилаво 2. Чудовище Орби 3. Чудовище Пуф-Пуф
4.Бяло зайче Бъни 5.Пате Папси 6.Крава Cow; 7. Риба -Глу-Глу/жълта/; 8.Пингвин и 9.Жираф

Даваме: 1. Хипопотам - хип-хип; 2.Овца; 3.Слонче Ели; Костенурка Логи; 1 чудовище чомпи

От Велико Търново сме.
Можем да сменим зайче за слонче

# 197
Здравейте!!!! Да се включа и аз.... На нас ни трябват още само 7 стикита. Hip-Hip, Loggy, Bunny, Igor, Moody....
Разполагаме с тези повтарящи се стикита   Puffy, Cow, Gloo-Gloo, Orby
От Варна сме.....

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 16:06 от milenka.hr

# 198
Здравейте! А някой продава ли кутия и излишни стикита, че много късно се усетихме и да се убия за една седмица не мога да напазарувам толкова? А кутиите в Пловдив са изчерпани навсякъде Sad.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 21:15 от Шайн

# 199
  • Под Слънцето
Здравейте!!!! Да се включа и аз.... На нас ни трябват още само 7 стикита. Hip-Hip, Loggy, Fido, Piggy, Bunny, Igor, Moody....
Разполагаме с тези повтарящи се стикита Papsy, Puff-puff, Puffy, Cow, Gloo-Gloo, Orby
От Варна сме.....

прасе за пате ? къде утре? мога 12 до 14 и след 18 ч

# 200
Здравейте!!!! Да се включа и аз.... На нас ни трябват още само 7 стикита. Hip-Hip, Loggy, Fido, Piggy, Bunny, Igor, Moody....
Разполагаме с тези повтарящи се стикита , Puff-puff, Puffy, Cow, Gloo-Gloo, Orby
От Варна сме.....

в района на Мол Варна или Младост пиши ми на лични и ми прати телефон за връска

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 21:58 от milenka.hr

# 201
  • Под Слънцето
Разполагаме с тези повтарящи се стикита Papsy, Puff-puff, Puffy, Cow, Gloo-Gloo, Orby
От Варна сме.....

Пратих още одеве + номера си. И аз съм в Младост над Бриколажа

в района на Мол Варна или Младост пиши ми на лични и ми прати телефон за връска

# 202
Привет на всички!
Ние търсим: HIP-HIP хипопотам, розово SNAKY, черна GUNNY, патето PAPSY, акула SHARKY, лилав FRANKEY, овчица PUFFY, рибка GLOO-GLOO, черно FIDO
Повтарят ни се: CHEEZ – 2 бр., зелен CHOMPY, син DOLFY, кравичка COW, лилав MOODY, розов PUFF-PUFF, жирафче GIRY JOE
От София съм (Плиска, СУ, Попа, ЦУМ...)  Peace

# 203
Здравейте имам 1-papsy,1-orby,2-cheezz Simple Smile Заменям за froggy,moody,guinny,sharky,giry joe,igor,puffy,loggy,chompy,cow,fido,ely.Ще се радвам някой да пише!Заменям по еконт и поща Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 23:28 от elena17446

# 204
Предлагам за размяна:FRANKEY(зъбатото лилаво чудовище),BUNNY(зайчето),ORBY(зеленоокото) ,пингвинчето                                                                                         търся си:ELY(слончето),COW(кравичката),-),GLOO-GLOO(жълтата рибка)
SHARKY(акулата)
От Враца  0879 033990

# 205
  • София
Моля ви се, на когото му се повтарят и то по няколко пъти...
търся:
frogy,
piggy,
hip-hip,
cheezz,
snaky,
guinny,
papsy

# 206
В Продавалник се продават. Пуснах обява и за 1 ден си намерих всички липсващи ни.

# 207
Az imam za razmqna Chompy

# 208
Имам за размяна hip-hip, ely, frankey, glo-glo, guiny, dolfy, snaky. Търся единствено патето . От София съм пишете на лични Simple Smile
 ПС. Разменям дори няколко срещу него!!!!

Очаквам патето да долети от В.Търново , така че вече имам сделка !!! Успех Simple Smile

# 209
  • София
В Продавалник се продават. Пуснах обява и за 1 ден си намерих всички липсващи ни.
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт