Сватбени "селски" номера и пинизи

• 493 921
  • 3 154
  •   1
Отговори
# 900
  • Euskal Herria
Обаче бъдещата свекърва се затръшка, че тя имала един син и било срамота да не направят сватба, обаче... тя намала пари. И тогава, за да няма повече истерии и разправии, кредитът, който приятелката ми изтегли, отиде точно за тази прословута сватба.
А единият син защо не е платил сватбата като не иска разправии.

И аз исках същото да питам  smile3521
Не знам, и аз много се чудех, ама не сметнах, че е редно да се бъркам. Просто я изслушвах, понякога и това помага.  По въпроса за едничкото дете - човекът и сестра си има, ама той е "единствен син".

# 901
 ooooh! с това трябваше да започнеш! И аз го имам един такъв в  нас -единствен!

# 902
Новата колекция булченски рокли
Отстрани в "препоръчани" има още много от фирмата, enjoy!

# 903
 Ау, чок гюзел. Подобни съм виждала в Пловдив, в богатата циганска Аджисан махала. Придружавах една колежка до ателието, защото "моделиерката" имаше и някакъв бизнес с магии. Докато бях там минаха две бъдещи булки, роклите се даваха под наем, имаше различни цветове, само една бяла премериха. То дори не бяха точно рокли, ами отделно корсети и долна част. Мой фаворит си остава това, но то не беше шедьовър на въпросната дама, ами много скъп тоалет от Турция.

А, то и този Мечо имал подобен тоалет https://www.youtube.com/watch?v=-TmLubfRbIU.

# 904
Toва е най-якото ревю, което съм гледала!!!!!!  Shocked Mr. Green

Съвсем искрена съм - абсолютно съобразено с таргет групата. Показва роклята в реална ситуация и с реални движения.
Не като ония закачалки-скумрии по другите ревюта.  Naughty

Извинявам се за спама. Не се сдържах!

# 905
  • София
Те и американските цигани са същата работа - живеят в каравани, но шият рокли по 10 000 долара, с камъни, корони, колкото по-искряща, толкова по-шукар. Mr. Green Ходят при някаква специална моделиерка, специалист по техните рокли.

Явно, български или американски, английски ром, все тая, то си им идва отвътре. Grinning

# 906
  • София
Аз не им придирям на циганските рокли.В крайна сметка това е част от културата и манталитета им.Н амен ми е натруфено, но за тях би било срам да са в нещо семпло. 
Затова не го определям като селения.

# 907
 За мен интересно беше, когато видях циганска сватба на живо, че и гостите са такива бляскави (някой тук споемна, че били по анцузи и роклета две педи). Всички с цветни блестящи рокли, брокати в косите, диадеми, коронки. Като от "Хиляда и една нощ". Мъжете що годе нормално изглеждаха, нещо като на Фики Стораро абитуриентския бал  Mr. Green

# 908
Те и американските цигани са същата работа - живеят в каравани, но шият рокли по 10 000 долара, с камъни, корони, колкото по-искряща, толкова по-шукар. Mr. Green Ходят при някаква специална моделиерка, специалист по техните рокли.

Явно, български или американски, английски ром, все тая, то си им идва отвътре. Grinning

И аз следя TLC  smile3521.Според мен на едно ромска сватба в Америка се изсипват толкова пари,че тук един средностатистически българин ще ги събира два живота и половина  Laughing

# 909
ТЛС гледам най-редовно. Интересно ми е признавам. Но роклите им и в колите не се побират, обаче за тях това  е много важно и такива са им обичаите, колкото се може по-крещящо.
Не е селско, съгласна съм,натруфено е. Но те са си такива.

# 910
Относно това кой да плаща сватбата-ами няма как да си платя сватбата с малка заплата, наем в София и тъй нататък откъде да ги спестим тези пари? И какво да чакам докато се стабилизирам финансово-2-3 или 5 години за да се оженя, после да чакам още толкова и да родя?

Просто не се прави голяма, скъпа и луксозна сватба, когато човек не може да си го позволи. Самият брак е юридически договор, за да се бракуват е нужно само да се подпишат Laughing .

Тези стигнаха чак до Господари на ефира Joy . Уникални са !

# 911
  • София
Аз и да имам възможност, пак не бих вдигнала сватба. Отивам и се подписвам със свидетели и готово.
А човек като няма възможност, колкото и да иска веселби и рокли, трябва да си направи сметка. Като иска да се омъжи или му се налага(защото често е по-скоро това) , да отиде и да подпише, а не да тегли заем или някой друг да му плаща. Или то зорът е по-скоро за купона и да хвърляш букети, а не просто да имате брак с любимия човек  Rolling Eyes

# 912
Има семейства, в които родителите настояват да има сватба. И в този случай, който иска си плаща  Mr. Green
Иначе наистина са много малко младите, та дори и около 30 години хора, които могат да си позволят да извадят 10-20 000 лева. Говорим за сватба с всички мурафети. Ако мама и тати са ти осигурили жилище, то поне трябва да имаш прилична заплата, да си осигурил всичко останало, че и да си заделил тази сума пари и да можеш да си позволиш да ги метнеш за една сватба. Ако пък нямаш жилище или го изплащаш в момент, изобщо не виждам как може да се бръкнеш с толкова пари? И ако семейството ти няма възможност да ти помогне или не иска, тогава остава варианта само подписване.
По официална статистика, първата сватба се прави на около 27 години и е факт, че в този случай на повечето младоженци родителите поемат по-голямата част от разноските.

# 913
а не да тегли заем или някой друг да му плаща

Peace
Да, те за това фирмите за бързи кредити процъфтяват  Tired
Защото някой решил, че иска нещо сега и веднага, което не му е по джоба. И мн ми е интересно, че той примерно за 5 месеца не може да съберем да речем 1000 лева, а след това трябва за същото време да върне 2000 лв.  newsm78 Значи, някой друг плаща сметката. Аз така мисля.

# 914
Йосифе, дърводелецо!...
Какво по дяволите е това! Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт