Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 318
  • 3 154
  •   2
Отговори
# 1 365
Да,практично е.Но да налагаш на хората какво да ти купуват и така да се натрапваш и да изискваш определени неща,от хора,които не са ти длъжни е непристойно,абсурдно и нагло.Те не са спонсори, а гости.От тази тема си взимам много поуки и научих доста неща и знам точно каква не искам да е моята сватба.Изискванията за цветове са стрсннк за бългсрските ширини и тези неща тук се разбират в повечето случаи като глупости. Иди обяснавай на баба си и дядо си,че ги искаш в лила  Grinning

# 1 366
Те откак отказахме са обидени.Вече 2 години стана някъде не се обаждат.Аз се обадих 2-3 пъти след това...
Последно честитих РД на съпругата-тя благодари и каза ехидно,че нямало нужда и аз спрях да се обаждам повече  Confused

Идеално се е получило. Аз най-много обичам такива като ми се разсърдят.

# 1 367
принципно човек може да изглежда стилно и в черно,защо да се държи на определен цвят? На някой може да не му отива жълто да кажем! Но това с изискването на 700лв. за подарък  Shocked Рибозом,ти каза, че ако поканените са двойка -около 300 лв. бил подаръка,за семейство с деца-700лв. Ами ако са семейство без деца към коя.графа спадат? Според мен са искали да взаимстват нещо от чужбина, но не е доизмислено както трябва  Peace

# 1 368
Рибозом ти каза, има още 10 комплекта чаши.....масов, основен подарък по сватби, или комплект чаршафи, някой миксер или тенджери.......за цветовете, копирано от чужди сватби, наистина е прекалено, но списъка с подаръци го намирам за практичен, а винаги хората могат да дадат плик с пари

# 1 369
Да ви върна на драмата с питката  Mr. Green
На моята сватба имаше питка със седем пиленца на нея, качени на плет , и буквите на младоженците..
Пиленцата ги изядоха малките гостенчета до едно, прибрахме само буквите за снимките ..
Интересно цяла пита как ще я изядат младоженците, аз не ядох на сватбата си изобщо.. Не разбрах и кога мина времето  Crazy

За подаръците - който ме пита казах, другите кой каквото преценил. Чаши, чинии, 3 парти грила .. кой каквото решил това е. Нито съм ходила да връщам, нито съм се сърдила кой какво е дал..
За схемата - подаръците да избият парите за сватбата  Sick #Crazy Sick

# 1 370
Добре де,какво не му е ок за подарък комплект тенджери?Качествени такива са по 200-300-400 лв нали?Или тенджера под налягане?Последната която купих за нас си струваше 170 лв.Е за сам човек примерно какво не му е добре на това да подари тенджера ?Или спален комплект?Хубавите пак са по 150 -200 лв.Комплект кристални чаши за вино и гарафа пак е супер за сватба.Аз пък обичам подаръците.
Бела донна,семейство без деца се таксува като двойка Mr. Green

# 1 371
Списъка е практичен спор няма.Избягва се чуденето къде да сложа три тостера после! Не ми разбра въпроса Анирам, исках да попитам защо семейство с деца се "таксува" по-високо? Иначе и аз съм за плик-чиста работа!  Money

# 1 372
Ами децата ядат бе.Ще увътрим младоженците.За това и по-висока такса за семейства.Я питай Янтра дали й се радват като се умъдри с 4-ма мъжове на сватба Mr. Green па и мойте деца са ящни.

# 1 373
Ако някога се прежаля да се оженя и да направя сватба, също не бих искала тенджери, нито чаршафи и т.н. Колкото и да са хубави, предпочитам аз да си ги избера - тенджерите като големина, чаршафите - като цвят и материя. Но не бих и сложила финансови изисквания или списък с подаръци.

# 1 374
Па я съм широко сърце-кой с каквото дойде да ми е добре дошъл!Няма да живея с орлите та да се втелясвам толкова.

# 1 375
Ами децата ядат бе.Ще увътрим младоженците.За това и по-висока такса за семейства.Я питай Янтра дали й се радват като се умъдри с 4-ма мъжове на сватба Mr. Green па и мойте деца са ящни.

еййй как не се сетих  ooooh!  hahaha и последен въпрос: семейство с деца отиват, обаче искат да оставят плик...в задачата се пита:сумата вътре пак ли отговаря на сумата за подарък ил тогава е на свое усмотрение?  Mr. Green

# 1 376
Тогаз не знам.То май-по изгодно с плика. Crazy -бутнеш им там 300-400 лв,глей наполовина излиза ,недей сега ме вкарва в размисли,накрая ще се окажа дребнава скумрия и ще ме изфърлят от форума.

# 1 377
накрая ще се окажа дребнава скумрия и ще ме изфърлят от форума.

tooth

# 1 378
А, Робозом, аз се радвам като дете на подаръци, така че човек няма да върна, но ще е жалко някой да се охарчил със солидна сума пари, а аз да не ползвам подаръка. Иначе и с цвете да ми дойде някой, не бих го върнала. А как обичам ръчно правени картички...

# 1 379
Добре де,какво не му е ок за подарък комплект тенджери?Качествени такива са по 200-300-400 лв нали?Или тенджера под налягане?Последната която купих за нас си струваше 170 лв.Е за сам човек примерно какво не му е добре на това да подари тенджера ?Или спален комплект?Хубавите пак са по 150 -200 лв.Комплект кристални чаши за вино и гарафа пак е супер за сватба.Аз пък обичам подаръците.
Бела донна,семейство без деца се таксува като двойка Mr. Green

Аз готвя в мултикукър,,,,за кво ми е тенджера, да си я овися на врата? Мина времето, когато на сватбите се подаряват вещи за дома.....повечето младоженци, отдавна не са новодомци и да заживяват тепърва заедно, че да им са потребни вещи за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт