Сватбени "селски" номера и пинизи

• 494 415
  • 3 154
  •   2
Отговори
# 3 015
  • Down south
Да, така е, но подаръците са според възможностите. Може да се купи, както нещо дребно, така и нещо по-голямо.

# 3 016
  • Mediterraneo
Как не са се усетили нашенските младоженци да привнесат и тази традиция?!

# 3 017
  • Euskal Herria
Ха, то май ще стане нещо като тройните наздравици, за които писаха преди.

# 3 018
  • Down south
Е, не съвсем Simple Smile това  поне са три различни тържества.

# 3 019
  • Euskal Herria
Със сигурност ще има и побългарена версия. Wink

# 3 020
Едното сме го взаимствали вече - моминското и ергенското парти.

# 3 021
Общо взето, шауъра е за по-близките, моминското парти за още по-близките, а сватбата за всички останали.
Т.е. който присъства и на трите, три пъти дава подарък?
Пълни изгъзици, особено подаръците от ВС.

# 3 022
  • град-държава
Защо точно бельо на ВС? За моя вкус, еми никога нищо не ми е харесало. Никога не съм успявала да разбера как успяват да продават на тази цена, толкова евтин вид.

# 3 023
Какво е ВС? Thinking

# 3 024
  • Down south
За някои изгъзици, за други традиции.

Мисля, че и в България на бъдещата булка се подаряваха подобни неща, сексапилна нощница, бельо и т.н. за първата брачна нощ, та, тази традиция е нещо подобно.

# 3 025
  • sf
Виктория Сикрет

# 3 026
  • Down south
В суматохата забравих да спомена rehearsal dinner-а, вечерта преди сватбата. Поне там не се правят подаръци, но пък съм била само на две такива.

# 3 027
В суматохата забравих да спомена rehearsal dinner-а, вечерта преди сватбата. Поне там не се правят подаръци, но пък съм била само на две такива.
Все съм се чудила с каква цел се организира тази вечеря?

# 3 028
За някои изгъзици, за други традиции.

Мисля, че и в България на бъдещата булка се подаряваха подобни неща, сексапилна нощница, бельо и т.н. за първата брачна нощ, та, тази традиция е нещо подобно.

Сещам се за една статия в която се казваше, че някои дръжки на врати в Европа са по- древни от американската история, та за какви традиции става дума? От колко време съществува ВС, че вече е традиция да се купува бельо на булката от там? Да не говорим, че бельото им е като за евтини чалга певици! Преди време писах за магазина им, че като влязах вътре и като им видях клиентелата ( предимно чернокожи и разни тийнейджърки) и се отказах да влизам вътре. Поръчвала съм си онлайн няколко спортни сириена и до там Wink.
Също така намирам го за крайно неприятно някой да ми подарява бельо. Бельото е твърде лично, за да ми го подаряват.

# 3 029
  • Down south
Не виждам каква е твоята драма в случая, ти нали няма да се омъжваш в САЩ.

Освен това, ако нещо от подаръците не  хареса на булката,  връща се и всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт