Тренировки по футбол за деца - натоварване, треньори и още ...

• 1 033
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
По принцип избягвам да пускам теми, но понеже искам да чуя мнение и на други родители по следния казус:
Детето ходи на футбол (6г и половина), случайно е в по-сериозен детски отбор, където тренировките са няколко пъти в седмицата с продължителност над 1 час. Детето се справя над средното ниво за отбора, но като цяло е малко по-неуверен, което на моменти му пречи.
Проблемът не е в детето, а по-скоро отношението на треньорите към децата - карат им се много, понякога са прекалено остри към децата, треньорите даже си позволяват да правят  забележка на някои родители, които в съпричастността си към тренировката пускат по някой коментар като "Браво", "тичай по-бързо" или нещо от този род.
Тъй като нямам опит със сериозни клубове се чудя това дали е нормално (поведението на треньорите) или аз съм прекалено чувствителна?

# 1
  • София
Родителите нямат работа да викат "Браво" по време на тренировката - на тренировката треньорите казват браво, лошо и т.н. За останалото не знам - какво значи прекалено остри, какво значи карат им се? В едно съм сигурна - ако треньор крещи на детето постоянно, или си позволи да го удари /ставала съм свидетел на такъв случай/, повече детето ми няма да стъпи при него. Но всеки си знае сам какво може да понесе - в случая с удареното дете, то продължи да си ходи на тренировки Peace

Общи условия

Активация на акаунт