Боледуване на децата ни – тема 17

• 42 873
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Девичка, дано бързо се оправи куклата  Hug И всички други дечица, разбира се   bouquet
Даваш ми надежда, че светлина в тунела има Laughing И аз да чукна на дърво, тази година върви доста по-добре от миналата, все такава да е тенденцията, се моля  Praynig Дребната сега покашля, има и сополи от време на време, включих пулмикорт вече, сега ми напомняш за Ериуса, и от него ще дам, и изглежда, че и тя ще пропусне ДГ идната седмица (от четвъртък не съм я пускала), дано не е нещо сложно, че на 29-ти имаме тържество и не искам да го пропусне, много е ентусиазирана  Crazy

За вит. Ц -аз безпроблемно давам и от този за възрастни, от по 100мг таблетката, по 2-3 на ден съм й давала. Другият - Форсивит (40мг) може би е по-подходящ за по-малки дечица. иначе за 4-5 годишни вече ми се вижда слабичък  Thinking

# 586
  • Варна
...

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 09:44 от Месечинка виторога

# 587
Месечинке, не си ти "лудата"  Hug Аз също чопля до последно и продължавам да търся причината за ангините на моето момче и не мога да се примиря, че нещата ще са така. Пускам изследвания на своя глава, ходя по частни лекари и т.н. защото не приемам факта, че е нормално дете на 2 години да прави толкова често ангини и да пие АБ пред 10 дена. Друг е въпроса какво приемам и как ще процедирам от тук нататък, но поне се успокоявам от факта, че съм направила каквото мога.
При вас нещата са по-сложни, има алергия и аз на твое място също бих тъсила причината за това. Виж вече проблема с мъжете е различен при двете ни  Laughing моят какзва - каквото решиш, докато при теб има съпротива и определено не ти е лесно. Прави каквото сметнеш за добре, все пак си майка и най-добре усещаш нещата  Hug

# 588
А, то и ММ ми казва да правя каквото си знам, и без това на моята щяло да мине... Mr. Green

Друг е въпросът, че и това не е лесно, в смисъл-да нямаш подкрепа...Искало ми се е да ме подкрепя и заедно да разсъждаваме какво да предприемем при дадена болест, ама нейсе...

Все казва-ще му мине, ама докато му мине, на мен какво ми е, само аз си знам...

Писала съм, че ММ го ползвам само да ни води с колата по лекари, тоест като шИфиор...

# 589
Писала съм, че ММ го ползвам само да ни води с колата по лекари, тоест като шИфиор...

Аз даже и за това не го ползвам ... карам си го сама навсякъде  Crazy той си е на работа и само аз си знам какво ми е по цял ден с детето и висенето пред кабинетите  ooooh! Идвал е само вечер до спешните и един път го помолих да отсътва от работа за да мога да го заведа при педиатъра, понеже беше понеделник ... лудница Crazy  и добре, че го направих. Чаках 2 часа, докато те обикаляха навънка ... представете си да бях сама с детето, което не стои и 5 минути седнало  #Crazy

# 590
Е, то и аз чат пат го ползвам де....иначе не карам, варианта без ММ е по автобуси и таксита...

Ама като беше с вируса с повръщането, и с такси не ставаше, че щеше да оповръща вътре Mr. Green

Тогава ММ беше на работа извън града, аз сама, малкия драйфа-принудих се да поръчам лекарството по такси-плащам си цената на лекарството и курса.. Peace

Абе трудно ми е много, отделно притесненията ма малкия, отделно битовите от рода как да отида до аптека8лекар с болно дете и така...ама ще порастнат дечицата, няма къде да идат.. Peace

# 591

2. Биозин - 2 месеца/сутрин

5. Стрептококциум 15

Такаа ... чакам вашите коментари, кажете как ви се струва всичко това  Hug

Понеже споменаваш чести ангини, може да се предизвикани от стрептокок и стрептокоцинума не е лоша идея ако антибиотиците не действат.

Биозина е хубава добавка за подсилване на имунитета. Ние го ползвахме обаче след като спрях детето от градина та не знам дали ефекта беше от него.

Д-р Милинич е известна като много добър УНГ в Пловдив  Peace аз нямам лични впечатления

# 592
  • Mediterraneo
Специално Биозин пък нашата докторка го "отрича"- неоправдано скъп продукт без забележително действие. Бяха ми го изписали нейде из кабинетите, така и не го взех след разговора с нея.

# 593
Ние пък го пихме Биозина 3 шишенца подред и ми се стори,че има ефект,ама като тръгне на градина и хайде пак в омагьосаният кръг на болестите.

# 594
За мен "ефект"от даден продукт е намаляване на боледуванията или поне по-леко и кратко протичане без усложнения и АБ Peace

# 595
И ние пихме Биозин три месеца, в комбинация с 3 капки клеева тинктура и 3 капки ехинацеа сутрин и ефект нулев - цяла зима се скъса да боледува и да пие АБ

# 596
Аз в момента събирам инфо за имуностимулатори от вас. Вчера за малко да взема биозин.
Доколкото ММ -слава богу че съм попаднала на свестен. Води ни на лекар, става нощно време не само като е болна. Но при нас е така от самото раждане. Дежурихме да я храним като бебе .. Даже ме нерви че прекалява с грижата понякога, но не съм си позволявала да коментирам това с него, за да не му секна желанието. Малко му трябва да каже да се оправям както намеря за добре

# 597
Моя мъж също не помага като е болно детето,ходи на работа и го разбирам,за мен е достатъчно,че не мрънка за това,че аз не работя,общо взето при болно дете е все изолиран в друга стая,че нас обикнно вируса ни завърта всички вкъщи!Не му се сърдя и го разбирам,знам,че му е мило и тъжно,като е болна,нооо няма как,предпочетам така,понеже пари за лекарства и за него не ми се дават,а и той е много лепчив,почти цяла зима си кара с болно гърло и много ме хваща жал!

# 598
  • Mediterraneo
Мъжът ми помага много, предимно той гледа малката като е болна( да не казвам изцяло, болнични не съм ползвала от година и половина), не се меси в методите ми на лекуване, доверява се на моята преценка и изпълнява нарежданията  Laughing Води ги по лекари и прегледи, нямам никакви оплаквания  Heart Eyes

# 599
И нашият татко помага много,понеже когато малката се разболее почти винаги лепвам и аз и човека няма избор  hahaha

Едит :  Миналата година не можах да се спра на инхалатор,но сега мисля да купя,удачно е да се ползва при кашлица нали с физ. р-р ?

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 11:09 от малката лисичка

Общи условия

Активация на акаунт