Звездни компромати-218 част

• 55 732
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не ме кефят, Меркантилница, просто ги смятам за кофти въпросните снимки. Иначе си е тяхна работа как ще се снимат, за какво осъждане иде реч? Както си е моя работа дали след като съм ги гледала да мятат цици над табелки с надпис "Тая кучка ще те изяде" ще ги имам за изискани холивудски икони Laughing.

# 31
Според мен винаги е имало и ще има такъв тип жени, както и в Холивуд, просто преди десетина - двайсет години нямаше какво да се хаква. В случая виновни са и застаряващите, загорели чички, които яката ги е затресъл мъжкия климакс и търсят себедоказване.

# 32
И аз съм съгласна с нелепото сравняване на Гуинет и Дженифър Лоурънс. Последната ми е много антипатична, почти колкото Кристън Стюард  Crazy
Сега видях - те са с почти 20 години разлика  Shocked А Гуинет изглежда много по - добре от Дженифър

# 33
Ха ха ха, един от коментарите под снимката на Лео е : "It's his look for his new movie, he's playing jack Daniels "  Joy

# 34
# 35
 Той Джони ще я направи икона сега, годеницата.  Човекът си пада по палавници явно (да не кажа другата дума, която ми идва на ум, че е неприлична)  Още се чудя защо скъсаха с Кейт Мос навремето, но вече съм спокойна,очевидно е, че й е намерил достойна заместничка. Най - после  Praynig

# 36
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, с Кейт си бяха лика-прилика Laughing. Пък и по писания от едно време май много са се обичали.

# 37
# 38

Колко е 'невинно' Николтчето ...  Sick ooooh! Въпреки че ми се струва, че май напоследък не пуска чаааак толкова много снимки в инстаграм както беше по едно време ... На какво ли се дължи? newsm78

# 39
  • Варна
Е как,сигурно има кой да я "съветва".Все пак в БТВ-ту ши бачка  Sunglasses

# 40
  • София
Е как,сигурно има кой да я "съветва".Все пак в БТВ-ту ши бачка  Sunglasses

май да   Peace

# 41
Или най-вероятно нов разрив в безграничната им любов с Валери Whistling

Едва ли би се спряла с тъпите си изказвания и позьорски снимки, само защото е посъветвана от БТВ. По-скоро би се скъсала да се показва колко добра като водеща е и какво да очакват многобройните й недорасли фенове.

Ако беше направила тинейджърско предаване сигурно щеше да има по-голяма аудитория Mr. Green

# 42
# 43
  • bad@ss
Румър Уилис - селфи  Outta Joint
Един секси грознар - Норман Рийдъс  Heart Eyes
Стайлингът на Северозапад  Heart Eyes
Джон Малкович - обожавам го този мъж  Sunglasses

С какво е облечена Николета? Искам и аз такова  Praynig

# 44
С какво е облечена Николета? Искам и аз такова  Praynig

С халат с жълтоклюно патенце на качулката  Mr. Green

Общи условия