АВАТАРНИ ИГРИ-6

• 32 239
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Телиш/Плевен
Ехо, приемате ли нови/стари потребители? Flutter Blush
Много се радвам, че сте възродили темичката!!! Heart Eyes Не вярвах, че някога ще стане и не съм си помисляла да ви търся, докато днес ненадейно не попаднах на темата и много й се зарадвах.
За тази почти една година, в която бях извън темата, ми се случи най-прекрасното нещо - на 4 юли родих своята дъщеричка Елица. Heart Eyes
Скрит текст:
Сега целият ми свят се върти около нея и съм безумно щастлива! Heart Eyes Но...стига вече сантименталности! Stop Бих се радвала да се включа в настоящата игра, дори успях да си направя комбинация, която след малко ще облека, надявам се (първо) да не повтарям някого и (второ) да ме "приемете" обратно. Hug Не знам дали ще успявам да се включа във всички игри, но и част от публиката да бъда, за мен пак ще е удоволствие. Heart Eyes
Ето я комбинацията ми за играта:
Скрит текст:

# 31
  • КиТ
А Елица я гледам всеки ден във ФБ,известна личност е тя  Heart Eyes

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лаленце, честита най-голяма радост! Прекрасна е Елица Hug Hug Hug
И добре дошла отново при нас, много се радвам да те видя Party

# 33
  • в огледалото на живота
Бих се радвала да се включа в настоящата игра, дори успях да си направя комбинация, която след малко ще облека, надявам се (първо) да не повтарям някого и (второ) да ме "приемете" обратно. Hug Не знам дали ще успявам да се включа във всички игри, но и част от публиката да бъда, за мен пак ще е удоволствие. Heart Eyes

Tук никого не гоним Лаленце ,освен ако той не се изключи самосиндикално Simple Smile
Добре си дошла отново при нас  Hug

# 34
Леле, Девичка, прекрасна си!

# 35
  • в огледалото на живота
Ех,бе Джой..... Blush Hug
Хубаво ми е пилето нали..... Flutter

# 36
Лаленце, добре дошла! Hug

# 37
Хубаво ми е пилето нали..... Flutter
И лакомо hahaha

# 38
  • in Wonderland
Лаленце , добре завърнала се ! Малката Елица е прекрасна чаровница . Много да е здрава и щастлива ти пожелавам  Hug

Момичета искате ли да си направим другата неделя ( може и да не е неделя , и да не е другата Wink ) Неделна  гала вечер . Например всяка участника ще се представи с три комбинации от всички игри , играни до момента ( от подновяването на играта ) , да ги пуснем в общ пост и ще си измислим разни награди и призчета . Например първата номинация ще е -  Заслужил артист , за цялостно творчество . Може да има Най - нестандартно мислене  ; Най- интересни интерпретации  и още ей такива .
Това да е ей така между другото , за раздвижване малко на темата и ако искате де . Приемам идеи всякакви . Може и за по - нататък да го оставим  Peace

# 39
Съгласна съм. Може и така- всяка да представи любимата си комбинция от игрите досега.

# 40
Лаленце, здравей. С теб не сме се засичали в темата.
Дъщеричката ти е прекрасна  Simple Smile

Плами, има ли някой който да нямаш във фейса?  Mr. Green

Аз съм за "Гала вечер", макар да не си харесвам много комбинациите, но една, две може да избера за играта Simple Smile

# 41
  • КиТ

Аааа ми не  Crazy

# 42
  • in Wonderland

Аааа ми не  Crazy

ааа , мене ме нямаш Wink
Къде ти е дънкената одежда ? Утре ще кажеш пак - изтървах ви ! Бързо слагай дънкиту ( както казват в Бургас )  Mr. Green

# 43
  • КиТ
Ми дайсе де,утре ще сложа  Peace

# 44
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за топлото посрещане и за милите думи за Елица! Hug

Плами, знам аз, че следиш нещата отблизо. Laughing Hug

Мереленда, засякохме се, но ти тъкмо се присъедини към темата, когато започнаха промените по форума и момичетата се изнесоха към другия форум и темата замря. Но беше мнооого отдавна, почти година мина вече. Hug

Ще ми бъде много интересно да видя една "гала вечер". Heart Eyes Тъкмо ще наваксам с пропуснатото, че няма да имам време да прегледам всичките теми.

Ех, много, много съм щастлива, че пак съм тук сред вас!!! Heart Eyes Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт