АВАТАРНИ ИГРИ-6

• 32 232
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, извинявам се много, но тъй като нямам, а и не се очертава да имам време скоро, ще има ли проблем, ако преотстъпя на втората в класацията - Диди -  да зададе темата и да събира комбинациите? Разбира се, ако и самата Диди няма нищо против?  Simple Smile
Сега прочетох, че има нещо наум като тема за играта пред вид  Wink

# 691
Момичета, извинявам се много, но тъй като нямам, а и не се очертава да имам време скоро, ще има ли проблем, ако преотстъпя на втората в класацията - Диди -  да зададе темата и да събира комбинациите? Разбира се, ако и самата Диди няма нищо против?  Simple Smile
Сега прочетох, че има нещо наум като тема за играта пред вид  Wink

Аз нямам проблем да преотстъпиш на Диди   bouquet

# 692
mijjjka, поздравления за хубавата комбинация и победата!

Поздравления и за другите момичета, които се класираха на почетната стълбичка!

Нека Диди да зададе темата, аз нямам нищо против.  Hug

# 693
  • Телиш/Плевен
Ау, изтървах играта, че и гласуването... Confused
Честито на всички на почетната стълбичка.  bouquet
Много ми хареса победителката. Браво! Heart Eyes
Аз не се включвам много-много, та моето мнение няма значение, но да си кажа, че не виждам лошо ДиДи да зададе новата тема.
Ще гледам да се включвам поне в гласуването. Hug

# 694
  • Once there was a Hushpuppy...
Лаленце Hug

Мижка, разбира се Hug Правили сме го и друг път това Peace

Диди, чакаме идеята Party

# 695
И аз съм ЗА.   Peace  Диди,чакаме те!   Wink

# 696
  • in Wonderland
Благодаряяя Мижж  Hug

Идеята ми е следната : таз седмичната игра ще е ФИЛМИ ( специално за завръщането на Джой  ) , като условието е да си направим комбимация на любим филм , без да ползваме кадри или снимки от него. Идеята е по време на гласуването да се опитате да разпознаете филма. Ще помоля участничките да ми пращат на ЛС с кой филм играят ( а може и направо с комбинацията си , както ви е удобно ) . Надявам се да ви хареса и да се позабавляваме !

# 697
  • КиТ
Е как да не ползваме кадри  Crazy

# 698
  • in Wonderland
Е как да не ползваме кадри  Crazy

така де , снимки от самия филм . Например - в сегашната ми комбинация двете снимки са си точно от филма . Можеше да е с други две момичета в едновремешни одежди, а не точно актрисите от филма  Wink

# 699
Как ще онагледя това,а??? Flutter

Идеята е интересна и доста трудна.Трябва само да си избера филм  smile3508

# 700
  • in Wonderland
Ето ви малко идеи и да потренирате на сухо  Mr. Green

# 701
  • Телиш/Плевен
Интересна игра се очертава. Party
Аз май пак няма да се включа, но ако все пак натъкмя нещо, да питам дали съм разбрала правилно. newsm78 И понеже не мога да обяснявам добре, ще го дам като пример:
Избирам филма "Маската". Комбинацията ми трябва да включва картинки с маски. Така ли? Flutter

# 702
Олеле,темата е страхотна ,но определено ми е трудничка-ми за майстори е.Да ooooh!

# 703
  • Живее на Луната
И на мен ми се иска да можем да ползваме кадри от филмите, иначе става трудно и според мен доста невъзможно да се познае. Peace

# 704
Диди какви са тези мъки  hahaha Много интересна тема иначе, много добре си я измислила   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт