СПЕШНО ПОМОЩ - СПУКАНИ ФОЛИКУЛИ!!!

• 2 629
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте момичета - съжалявам че пускам нова тема лично за моя проблем но спешно трябва да имам инфо какво да правя.
Къс протокол от втори ден - 275 ден единици гонал на ден, от 5 ден цетротид, обичайна схема, всичко вървеше добре. На последния преглед на 7 ден се установиха два доста по-големи фоликула по 17-18мм, които си бяха доста големи за този ден а другите по средно 12мм, нормални за деня си.
lh - 0.86, estradiol 1050 -
Още същия ден забелязах влага във влагалището и на другия същи, както при овулация. Вечерта Мъжа ми му се искаше секс. Аз не позволих заради микробиологията, но все пак се стугна до намесата на ръката....не зная какво се е случило, но факт че днес 9 ден от стимулацията тези два големи фоликула ги нямаше Shocked малките стоят
В паника съм какво ще стане сега ??? Като има овулация нали жълтото тяло започва да произвежда прегестерон и започва подготовка на матката, другите фоликули им трябват поне още 2-3 дни стимулация и най-ранната възможна пункция чак вторник - сряда??? Дотогава маткава вече ще иска да приема ембриони, а ние тепърва ще ги правим и изобщо ако извадим яйцеклетки дали ще стават за нещо??? Какво ще стане сега??? Много съм притеснена!!!
Доктора казва да продължавам да си бия дозите, но дали има смисъл не се ли е провалило всичко вече Cry Чакам да ми излезе резултата от лх, да видим защо са се пукнали!!!
Не доумявам как при толкова ниско лх могат да се пукнат.
 Аз нормално като бебеправим ходя на спорт - много интензивен, напъвам се - коремни преси, пак прави секс и всичко което сме правили и сега , но не сме успявали да ги пукнем ние по наше желание, а когато си дойде пика на лх - то
Моля ви споделете ако някой е изживял същото. Не зная какво да правя!!!!

# 1
Аз не съм лекар,но мисля че нямаш повод за притеснение.След като си била на проследяване  и док. е преценил че трябва да продължиш,значи всичко е ок.Аз при Е2-980 имах 5Я така че.... А що се отнася до секса- не се обиждай, но мъжете трябва да проявяват повече разбиране.
нормално е да имаш леко слузесто то е от цитродита

# 2
Благодаря за отговора.
Мислите ли че това са били кисти и са се спукали от самосебе си и ако са били кисти те съответно променят ли нещо в целия процес, след тях образува ли се жълто тяло?

# 3
# 4
А някой знае ли дали може да са се резорбирали, а не да се се спукали? Доктора не каза нищо, каза че ги няма двата фоликула. Дали е възможно обратно резорбиране. Ще откача!

# 5
Аз не мисля, че са били кисти. С кисти не би започнала стимулацията, пък и докторът щеше да знае, а не да се чуди къде са въпросните фоликули.  Изчакай си резултата от ЛХ и го дай малко по-спокойно  Simple Smile

Дано да нямаш повече причини за тревоги  Hug

# 6
ТОВА МИ Е ПЕТА СТИМУЛАЦИЯ- НЕ ИСКАМ И ДА СИ ПОМИСЛЯ АКО СЕ ПРОВАЛИ......

# 7
  • В сърцето на любимия човек
Не знам до колко ще те успокои, но една приятелка беше скоро по къс протокол и по същия начин на 7-8 ден и се спукаха 2 от фоликулите. Стимулацията си продължи по план, пункцията беше по график, трансфер-а също.

# 8
Да това ме успокоява  Hug, а как завърши опита?
При нас също май-нещата ще продължат по план. Хормоните са добри - остават общо 5 хубави фоликула, пункция сряда или четвъртък!

Общи условия

Активация на акаунт