Новите ни козметични похождения 61

• 75 342
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
За какво е това олио на Ши  newsm78
За коса, има много протеини в него и много заздравява косата и я прави супер лъскава и жизнена.

# 691
Жаки, моето е най-малката разфасовка-15 мл. В началото малко се притесних, че е много мъничко, защото аз не съм от пестеливите при нанасяне, но пък и косата ми си поема всичко и не се омазнява.
Ще го пробвам тези дни. Исках да си взема и от Farouk серията, но беше свършила в малката разфасовка. Голям интерес имало в Златната рибка. Има и 10% намаление.

# 692
  • София
И аз с един шампоан от намалението в Златна рибка

# 693
  • USA, Steak State
За Ноември

Цветът на червило/стик-а е Flush

# 694
# 695
  • Street of Dreams

# 696

пристигна ми и този разкош:
номера е 341

# 697
# 698
  • На ръба..
И аз като Biancaneve, взех си двете тестерчета за проба, коприната я пробвах снощи....превъзходна, утре ще пробвам перлата.

# 699
  • Belgium
- от размяна

# 700
  • Street of Dreams

# 701
  • София
Страхотно е това олио на CHI, много се радвам че пак ги заредиха. И това уж малко шишенце го ползвах поне 3 години, толкова е икономично  Heart Eyes Heart Eyes
Ехааа, аз го имам същото 59 мл и мисля, че за година ще го изхабя, вече е на половина Simple Smile

# 702
Този месец реших да се пробрам сама да се боядисам, да видим какво ще стане  Praynig

Не можах да намеря снимка на актуалната опаковка на пяната:

Имам големи надежди за тази спирала:

По темата - гледам да изхабя каквото мога, само сенки и ружове никога не мога да довърша  Naughty

# 703
От днес същият цвят. Бях тръгнала за Диор Стар, но моя номер беше свършил.
И тази пудра, но моят цвят е 25 . Яд ме е, че така и така всичко е на Шанел можех да тествам и новата база, но се сетих след като ми бяха слижили фон дьо тена.
Тествах и черения руж на Шанел и ще го взема скоро. Харесах се много с него, на светла кожа е убийствен.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:58 от cloè

# 704

cloè,моля те имай ме в предвид като добиеш впечатления,много му се чудя Hug

Общи условия

Активация на акаунт