Новите ни козметични похождения 61

• 75 357
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • София
* MAC Pro Longwear Lip Pencil Staunchly Stylish

# 616
 denis, от къде купи маската и за колко  Praynig

# 617
В Сефора я има и струва 100 лв. С намалението излиза 80 лв.

# 618
Много благодаря  bouquet

# 619
100 кинта за малко бентонит в красиво бурканче?  Crazy Евала на производителите, че се сещат за такива маркетингови трикове  Grinning

# 620
Май само аз не разбрах каква е тази маска  Blush

# 621
Глинена маска  Peace
Като цяло съставките са си хубави, няма спор. Просто са им сложили цена поне 5 пъти над това, което реално струват Simple Smile В крайна сметка щом се купува хората са си свършили добре работата yes

# 622
  • USA, Steak State
Пробвала съм маската за околоочният контур.... не е кой знае какво, та умишлено избягвам и останалите им продукти. Определено цената им е много надута.

# 623
Като ползвател на всякакви глинени маски, от почти всеки ценови клас, мога да кажа че това е най-доброто, на което съм попадала. И на мен ми изглеждаше като най-обикновена маска при нанасянето и засъхване, но ефекта след това е супер. Свити пори, матирана, но не изсушена кожа, като ефектът се запази и на следващия ден. Много ми хареса маската. Цената - никак  Mr. Green

# 624
Последното добро попадение от МОЛ Бургас Плаза.Изключително добър коректор.

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 17:44 от julia_gt

# 625
  • София
SEPHORA Nano Lip Liner # 05 native nude

# 626
  • София
Като ползвател на всякакви глинени маски, от почти всеки ценови клас, мога да кажа че това е най-доброто, на което съм попадала. И на мен ми изглеждаше като най-обикновена маска при нанасянето и засъхване, но ефекта след това е супер. Свити пори, матирана, но не изсушена кожа, като ефектът се запази и на следващия ден. Много ми хареса маската. Цената - никак  Mr. Green
Напълно подкрепям. Peace

# 627
Напълно подкрепям. Peace
И аз. Peace
Същото смятам и за синята хидратираща! Heart Eyes
Харесвам и околоочната много.

# 628
# 629
  • USA, Steak State
        подробно   Подарък   Nori

Общи условия

Активация на акаунт