Малки МАЙски слънчица радват мама с тупкащи сърца! - Тема 3

• 26 074
  • 719
  •   1
Отговори
# 225
  • На погрешната планета
Здравейте момичета!
Стела, честит рожден ден на патерици! Бъди здрава и много щастлива  bouquet!
Добре дошли на новите мами Hug! Малко по малко редиците ни се запълват Heart Eyes!

И при мен напрежението в гърдите намалява вече, а тази нощ за пръв път спах цяла нощ, без да се събудя за тоалетна Mr. Green
Във вторник съм на лекар за сърчицето, вече нямам търпение Heart Eyes! Доки каза че ще ме гледа с вагиналния. Много ме смущават тези прегледи, с първата бременност през цялото време ме гледаха само с коремен, сега от къде го извадиха този ooooh!. Ама няма начин, ще стисна очите и ще мине Mr. Green!
Хайде, хубава вечер на всички, аз отивам да разходя кучето Grinning!

# 226
Момичета аз от може би 2 седмици поне не усещам напрежение в гърдите, не съм се притеснявала обаче, че би могло да е опасно... По-скоро се радвам на по-пълноценен сън (първите седмици не можех да лежа настрани дори, а по корем ми е любима поза за сън, сега нямам проблем да се завъртя настрани, полу-на коремчето, другото е, че ставам до тоалетна 1-2 пъти вече...преди беше ад), а умората и поспаливостта отдавна изчезнаха, мога да кажа, че съм си почти старата аз Simple Smile само дето кистата сега ме наболва по малко всеки ден, но симптоми други нямам. Притеснително ли е това???

# 227
Момичета аз от може би 2 седмици поне не усещам напрежение в гърдите, не съм се притеснявала обаче, че би могло да е опасно... По-скоро се радвам на по-пълноценен сън (първите седмици не можех да лежа настрани дори, а по корем ми е любима поза за сън, сега нямам проблем да се завъртя настрани, полу-на коремчето, другото е, че ставам до тоалетна 1-2 пъти вече...преди беше ад), а умората и поспаливостта отдавна изчезнаха, мога да кажа, че съм си почти старата аз Simple Smile само дето кистата сега ме наболва по малко всеки ден, но симптоми други нямам. Притеснително ли е това???

Абсолютно всичко изброено, все едно слушам себе си Simple Smile Аз съм малко понаплашена от предишна неуспешна бременност, затова изчетох всевъзможни мнения дори и в чужди форуми. Накрая се допитах и до бг мамма, все пак всички в тази тема сме горе долу на един и същи етап от бременността.

По това което съм прочела до момента, на огромна част от хората тези признаци са изчезнали в ранните седмици, при някои дори не са се появявали изобщо, а при други са били по-скоро 'на вълни'. Така, че моят личен извод, е, че това не бива да ни стряска, няма някаква пряка закономерност с признаците и развитието на бебето. Всичко е строго индивидуално и е по-добре да сме спокойни и да се радваме на бременността, отколкото излишно да се притесняваме, което ще се предаде после и на бебчетата ни.

# 228
Момичета благодарско за уточненията за гестационните седмици. Тогава направо и аз идвам да се запиша като МАЙче Simple Smile

# 229
  • На погрешната планета
Добро утро Майски тумбачета Heart Eyes! По едно кафенце за събуждане от мен Hug

От снощи съм се зачудила-остана ли още някоя мама в темата, която още не е чула туп-туп или съм само аз? Колкото повече наближава прегледа, толкова по-голямо нетърпение ме обзема. Струва ми се, че вторник ще дойде след 1 година ooooh!!

last name, голямо мъжко семейство сте Heart Eyes. При приятелки с по-голяма разлика при децата съм забелязала, че батковците са изключително грижовни, когато се роди бебо Heart Eyes.

Хайде да започваме деня Grinning. Който си е в къщи да почива повечко, който е на работа, като мен, пожелавам по-бързо и леко да мине работния ден  bouquet!

# 230
Момичета,добро утро.Вчера разбрах ,че съм A1B резус фактор отрицателен -та ,чичо доктор ме пита от каде я извадих,а бъдещият тати е А +
та било малко сложно,ако някой знае защо,нека да ми обясни
иначе при мен всичко е по старому,гадими се но поне спрях повръщането.тази сутрин съм яла в 4 сутринта.Ужас сега ще ходя да си търся някаква рокличка,че ще кръщаваме една принцеса.
А нещо дрешките са ми тясни.Взех си линчета и туники.
на новите мами добре дошли,нека тези сърчица да ни топлят и радват през оставащите месеци
стискам ви палци мили мами.

# 231
Добро утро и от мен.
И аз да ви кажа, имам си коремче от няколко дни, даже май седмица. Embarassed Много съм учудена, мислех, че е много рано още, и ще проличи поне в четвъртия. Laughing Не ми е проблем де, радвам му се, но просто се притеснявам какво ще е до 9-ия месец. Mr. Green Дано няма зависимост от това, и да не стана огромна. Винаги корема ми беше залепен за гърба. ooooh! И друго, мнооого ме сърди кожата там, мажа се стабилно отсега. Знам, че освен Мустела и Палмърс тука коментирахме и някакъв крем с буква "П", някой сеща ли се как  беше името? Че да взема и от него, да се мажа с трите. Joy

# 232
Здравейте момичета,

Редовно ви чета, но почти не успявам да пиша.
Няма ме - и аз не съм чула сърчице. Тъй като съм в края на май, лекарката ме вика чак на 16.10 да го чуем.
Още не смея да казвам. Чакам сърчицето, че може би и ФМ. Не знам какво ми стана. Първият път още щом видях двете чертички и казах на целия свят.
Хубав и усмихнат ден, момичета Simple Smile

# 233
Благодаря ви момичета!  Hug
Да ви се връща тройноо.  Wink

# 234
Vaninani, мисля, че трябва да се бие някаква ваксина в такива случаи, на мен доктора бегло ми спомена, но резултатите от кръвните изследвания показаха, че няма нужда и не съм запозната подробно. Питай vitaminka тя е наясно като мед.лице Simple Smile
Алия, и на мен ми се заформи леко а сме първескини...не ми се мисли как ще се търкалям в 9м, а до сега съм била все 48-49кг!!!
Момичета аз чакам от 7 за регистрация в болницата вече 1,5часа...само дано стане стискайте палци!!!
Поздрави!

# 235
Добро утро!

Добре дошли на новите май-чета желая им лека бременност до края!

Момичета, как сте с гаденето, аз да се похваля, че нямалява.  Laughing И продължавам с хвалбите, днес не съм на работа и магазините ще са мои. Вие купили ли сте си вече някоя дрешка за Б?  Hug

# 236
Добро утро, момичета  kaffeetrmker_2

Добре дошли на новите попълнения и леко бременеене  Hug

Да кажа и при мен гаденето и умората намаляха, а коремчето расте. По този повод да ви разкажа една случка от снощи Simple Smile Моят син, който изобщо не искаше бебе, снощи докато се приготвяме за лягане ме хвана за корема и ми каза - мамо, май в коремчето ти има бебче... можете да си представите колко бях изумена и само казах - Да. После той започна да ми целува корема и ми каза - аз много обичам твоето бебче... Бях в шок, не му бяхме казали още, само сме говорили колко са сладки бебетата и не иска ли да си имаме и ние. Винаги е бил категоричен, че не иска и се чудех как да го подготвяме и как ще го приеме, а той миличкия  Heart Eyes златен ми е той Simple Smile

Хубав ден, момичета, с хубаво време и още по-хубаво настроение  smile3525

# 237
  • Варна
Добро утро и от мен, напоследък не пиша много, но редовно ви чета!
vaninani , аз съм с А - , а мъжа ми с А+, това означава, че ще ти направят 2 допълнителни изследвания, които да покажат дали организма ти приема плода и не създава антитела към него, в случай, че той е с положителен резус фактор. Ако се окаже, че създаваш антитела, пак не е страшно, бие се една инжекция, която да подтиска тези антитела и когато се роди бебето и е положителна група, на теб ти бият инжекция гама глобулин, за да може да имаш отново дете, а не организма ти да отхвърля плода. При мен - въпреки, че първото ми дете беше А+, организмът ми не е създавал антитела, но ми биха гама глобулин в първите 24 часа след раждането. Само за инфо - аз имах и един пожелателен аборт преди доста време, а тогава не е имало практика да се слага гама глобулин и ме бяха наплашили, че можело да имам проблем, но не е така. Всичко е божа работа мен ако питате Simple Smile Така, че място за тревоги няма Simple Smile
Аз също нямам напрежение в гърдите от известно време, но си имам коремче Simple Smile  И гаденето почти спря, та сега се наслаждавам на почивката ми в Русе...
Видях, че много нови майчета са се присъединили и искам да приветствам всички и да им пожелая една прекрасна бременност и един разкошен пухкав финал : )

# 238
Добро утро, мили момичета!
Ако знаете днес какво ми се случи... Сутринта като се закашлях леко и изведнъж като взе да ми се надига всичко... Едвам се сдържах да не повърна! Припомних си това неприятно чувство от предният път, когато до последно не смеех да кашлям... А и имам чувствоти, че почна ли веднъж с повръщането няма да мога да се спра... Sad и хем не ми е толкова лошо, забелязвам се, че съм станала претенциозна откъм ядене- 2 пъти едно и също не ми се яде, а устата ми все е пресъхнала...
Лелее, накарахте ме да се замисля как ще изкарам зимата... Аз отсега трудно влизам в дънките... А комбинацията палто- анцуг никак не ми се нрави... Май ще вадя аз бременните джинси и започвам да се оглеждам за нещо по- така по магазините Grinning

# 239
 упс, извинявам се, публикувах едно и също 2 пъти, понеже не знам как да го изтрия, само ще редактирам...

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 10:39 от Sabrina_

Общи условия

Активация на акаунт