Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 042
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
v.r.i,  ние сме с медицинска козметика Sebamed и съм доволна. Но пак е въпрос на кожата на бебето, кой вид ще понесе най-добре. Имам познати използващи Бочко и нямат проблеми, и други, който съжеляват, че са ползвали... Дано бързо откриеш подходящата козметика за Вас  Hug А за къпането - ние го правим всяка вечер, като главата вече я мия през 2 дни, защото захладня.
Аз поставям Марти преди всяко ядене по корем за по 5 мин. Това ми препоръча педиатърката, за да й заякне главичката.
Литъл, и аз забелязах отсъствието на Белисима... Дано са добре и просто от разходки да няма време да седне пред компютъра  Hug
Днес ще е слънчев ден - приятни разходки на всичкиии!  Heart Eyes

# 106
  • София
v.r.i., и аз съм ползвала Бюбхен и съм доволна.
Относно рядкото ползване на шампоан, същият съвет ми е даван и на мен от дерматолози и още в началото го споделих. Придържам се към това и до сега съм нямала проблеми. Сапунче използвам само за дупето.

И Алекс е доста неспокоен. Буди се често, цяла нощ се гушкаме и сутрин съм като зомби...!

# 107
Проблем с кожата на малкия имахме и ние доста в началото. Ходихме на дерматолог и той препоръча Себамед - от тогава проблем не е имало  Peace
Гукаме и ние най-вече сутрин напоследък. През др време си бърбори с разни предмети, които са насреща му най-вече нещо като - ууууууу, ъъъъъъ, кхххххх и много взе да пищи от кеф и да се смее на глас  Laughing

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 11:30 от musleto

# 108
Да ви се оплача ММ се прибра от командировка леко настинал и ни зарази с бебчо.Направо полудяхме аз едвам говорех от болки в гърлото,а бебчо едва дишаше имахме кошмарна нощ.Добре,че имам бейби вак та по бързо му дърпам сополите,че не даваше изобщо да го пипам.То не бяха промивки с физ.р-р,капки,дърпне на сополи ужас направо.Слава Богу днес вече диша спокойно и положението е добре.
v.r.i. ние още от началото сме с Бюбхех.Взела съм му душ гел с алое вера и 1/3 лосион и шампоан,имам и мляко за тяло,но рядко го мажа кожата му е много мекичка и засега проблем не съм видяла.Аз съм с много суха кожа и четох много коя козметика да му взема да не се е метнал на мен,че аз не мога да понасям всякаква и накрая се спрях на Бюбхен.С шампоана му премахнах и бебешката кал.
mam4e82 аз ти писах за Осанита.Аз му го давам само когато го забележа,че почва много да си яде ръцете и да се чеша.Пускам му по7-8 гранулки,но задължително трябва да е поне 15-20 мин преди или след ядене иначе няяма ефект.
Аз от онази ден му спрях Лефакса и засега само си пръцка и колики нямаме/дано и така си остане/.голям ще е майтапа ако вече не ми трябва Лефакса понеже днес ми донесоха 3 нови опаковки,които поръчах да имам.
Освен Белисима и мама Барба нещо не пише.

# 109
  • софия,ст.град
здравейте да се присъединя и аз в темичката

# 110
За козметиката - пак ще кажа, че сме много доволни от Мустела, ползваме измиващото за коса и тяло; купила съм и лосиона от серията, но не усещам нужда и не го ползвам. Но май всичко е строго индивидуално, както и с памперсите.

Връщаме се от ДК, наддали сме 1, 130г и 1см  Party натрихме носа на педката дето искаше да ни пуска на АМ щото не наддавал  Twisted Evil Сложиха ни втората пневмококова, 6-валентна ще има евентуално януари, сега се предлага 4-валентна и отделно за хепатит Б. Отложихме ги за другата седмица обаче, че не искам да слагаме по повече от една наведнъж.

# 111
Да се отчета и аз след ДК - 6,200 кг (+980гр.) и 63,5 см (+3см). Ваксина Симфлорикс не ни биха, че имам съмнения за лека хрема. Вчера успя да се завърти от гръб по корем като се набра на пръста ми и почти успя сам да си извади ръката изпод корема, иначе се върти на една страна. За гукането по рядко гука, но пък се смее с глас като го закачам и гъделичкам. Беше кисел два-три дена и беше едно хленчене, мрънкане и лек рев. Добре поне, че през нощта си спи спокойно. Вашите бебоци много ли ритат и пляскат във ваничката, че при нас е страшен кеф - с баща му също мокри излизаме от банята Laughing Laughing

# 112
Браво Гаги  Hug
На мен пък от два дни ми зацапва,ама по една капки буквално  Thinking Мислех,че ще ми дойде,даже кърмата си усетих,че намаля обаче нищо  Crossing Arms
Иначе Магата и тя е неспокойна тези дни,спи и се пък дреме по 5 мин и после се вкисва  Crazy
Козметиката ни е на Мустела и съм доволна.
За въртенето и аз мисля,че е рано да се притеснявате,синът ми започна след 6-ия месец да се върти.

# 113
 patenceto_, благодаря ти! Правилно съм се ориентирала, аз давам преди всеки сън за да е евентуално спокойна.
Ние също не се обръщаме, но засега мисля, че няма повод за притеснение.

# 114
  • София
Нашата педиатърка твърди, че в момента в ХЕИ нямало нито 5,  нито 4, нито 6 валентната Thinkingнито пък пневмококовата Thinking
Не, че бързам, ама се чудя на Вас как Ви ги слагат newsm78
Осанит и ние поръчахме от Германия. В какви дози се дава newsm78
Да кажа, че от турския зелен памперс сме доволни. Бял турски 3-ка не можах да намеря . Затова през нощта ползваме от обикновения премиум.

# 115
Нашата педиатърка ходи до ХЕЙ и е взела ваксина даже са й позволили да бие и Пентаксим.Тя има няколко дози и незнам сега каква ваксина да му сложим.Забавихме му ваксината понеже сега е хремав ама другата седмица ще  видим какво ще му сложим.
Турска бяла 3ка е дефицит и в Турция така,че е трудно намирането.На мамите от София да кажа,че има памперс актив фит в един магазин на пиротска 60 на цена 18лв произведни в Германи.Много съм доволна от тях по добри са от турските.
Относно гукането нашия от няма и месец не му млъква устата.Първоначално само на мен гукаше после и на баща му,а сега вече и на други се смее и гука,но когато той реши.
За обръщането.От време на време успява да се обърне от корем по гръб,но с моя помощ иначе не може.От гръб по корем не се е обръщал засега успява само на една страна да се обърне ама и дупето явно му тежи  Laughing

# 116
  • София
А кой магазин на Пиротска?

# 117
Е днеска това дете ме озори. Не искаше в количката, а и се спи та две не вижда и на ръце само. За първи път ми се случва така. Милата направо припадна в мене след два часа опити да я приспа в количката. Нещо ново е това. Дано утре не е така. Да ми препоръчате хубава ерго раничка...  Гледам ги тези  http://olx.bg/nova-ergonomichna-ranitsa-ergobaby-samo-za-60-lv-d … ptemvri-i54234764  но съм притеснена от ниската цена....
Та за гукането - сутрин са едни песни редувани с гукане, но определено се кефи много на гласните и на това как гласът и може да се извиси в АААаааа... и завършва с гхххххррр   Grinning
Банята на малката е с този продукт http://www.toepfer-babywelt.de/lang-bg/m296//-.c250/d442.html  а косата я мия много рядко с шампоан... някъде на десет дена сигурно. С вода през 3-4 дена. Тялото не го мажа,добре си е момата, но като бяха студовете и бяхме на вън, забелязах, че бузките се зачервяват и леко кожата става като по-суха   newsm78  Та май ще трябва някакво кремче за зимата за лицето да взема.

# 118
Момичета да ви споделя какво стана преди час!!!
В 16ч бебо яде неспокойно, напълни памперса и аз веднага го смених той повърна, коетоо за първи път ми се случва, след това започна да киха и се появиха сополчета и се закашля .дремна дестетина минути и се събуди  следващото хранене беше в 19:30 започна да пищи кихна пак се закашля и всички се паникьосахме и свекито най много ни паникьоса. Тръгнахме към спешното  по път реших да дам млякото на бебо той си го изпи докато си го гушкам исе усетих че той не можа да спи заради свекито (ама тук няма да влизам в подробности, ) та съвпадта глад с недоспиване което е лоша комбинация, та стигнахме в спешното попълниха докуменги и ни пратиха да го види педиатър в детско по отделение и познайте!!!! Докторката обърна очи недоволна че сме там и аз се пищисах и културно и казах да ни извини за безпокойството и тая нагла кучка като започна: ами да нарушавате го  , не ме интересува бецето ви имате си лични лекари" малееее откачих че мъжа ми и той и като я почннах: кажете ми след като личните лекари не си вдигат теллефоните ние какво да правим ще си платим преглеса какво ви тежи"  таая наглада продължи: да крещи не ме ингересува бе има си правила !!! И след споровете приключих с : за това ходиме в други градове на прегледи заради отношението ви към хората !!! Мале как не и се нахвърлих не знам , и това е педиатър , че тя няма милост тъпйа свиня такава !!!! Ух аизвинете ме че ви занимах с това но още съм ефектирана !!!!
Изписа ни вит С моля да ми кажете в млякото ли да го сипя как да го дам !

# 119
Ужас   Shocked  За съжаление в който и град да си винаги можеш да попаднеш на такъв ЛЕКАР.
За витамин Ц-то не знам, друг да пише

Общи условия

Активация на акаунт