Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 021
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Белисима, да са ти живи и здрави мъжете! Много радост да ти носят и много да те слушат!

nelkata88, дърпането на ушичките може да е признак, че го болят. Щом имате и хрема проверете дали няма проблем с ушетата. Имах подобен случай с баткото и след първото капане на капки в ушите спря с истериите.

везничка1987, честит рожден ден! Много щастие и радост с малкото съкровище!

Ние днес ставаме на 4м. Кога мина това време Simple Smile

# 586
  • Шумен
белисима честито да са ти живи и здрави мъжете   bouquet
везничка честит рожден ден да си жива и здрава    bouquet
мамче честита месечинка  Hug

# 587
Елси давала съм картоф,тиква,тиквичка,морков и броколи(от броколито направо му се гадеше и повече няма да му дам)и разните му там комбинации.Плодови съм давала ябълка,банан,слива,манго и круша и в комбинации между тях.Кашата един ден я яден един ден отказва.Заместено хранене нямаме само когато благоволи да изяде кашата тогава.Зеленчуковото пюре яде на обяд около 80-100гр+мляко.Плодовите ги давам между две хранения към 15:30ч около 50-60гр.,ама не всеки ден.Столчето за кола няма позиции,но ми е супер удобно,а и на Виктор също.Успява да си зяпа колкото иска.
Мамче водихме го в хирургиите да му видят ушите не са му възпалени,явно е от зъбите.

# 588
На мен ми се наложи да давам калциев глюконат - купих една малка спринцовка и с нея давах като държах главата,  за да не плюе.
Везничке, Белисима честити ви празници!
Ние проблем с количката нямаме. Вози се по посока на движението в полу легнало положение и съм му закачила няколко играчки отстрани.
И нас ни мъчат зъбите, пъхаме всичко в устата,  като най ни се услаждат двете ръце.
Мажа с Бочко - само като види тубичката и се ухилва до уши и си изплезва езика да ближе, донесоха миот Англия ххомеопатични за зъбки - едното като побелее венеца и второто като усетя, че ще пробиват вече. На два пъти давах Панадол, че се дереше все едно го колят.

# 589
  • София
Белисима, пожелавам Ви здраве и само радости за напред с малкия Петърчо! Всички трудности да останат зад гърба Ви. Hug Hug
Везничка, честит празник! Здраве и късмет!  bouquet

# 590
Белисима да са живи и здрави мъжете ти и само хубави и усмихнати моменти с тях.
Везничка честит рожден ден и на теб всичко най най.
Ние вече 2 седмици се борим със запек след хремата,която изкара.Направо вече съм се видяла в чудо ядох какво ли не за да го разхлаби,давах му и дуфалак и нищо.Успяваме да се изходи само с клизмичка ама така се мъчи миличкия напъва се,почервенява и е ужас.Говорих с педи и мислим да пробваме със захранване първо няколко дни да му дам сок от слива по лъжичка м/у храненията и после с тиква малко по малко.

# 591
Май днес много рожденици Simple Smile да сте живи и здрави
И аз днес одъртявам с една година , а догодина юбилей - 30-сетака Simple Smile Черпете се за мое здраве Simple Smile  Laughing

# 592
  • Шумен
emeka честит празник и на теб   bouquet

# 593
  • София
Честито на рожденниците,да сте живи и здрави!
Магдалена-ще давам калциев глюконат,защото понякога и трепери главата при сукане и се изпотява.Ще увеличим и витамин Д-2 капки на ден.
Иванкака-ако не ти се бърза със захранването,защо не опиташ да й смениш млякото,може да помогне.

# 594
Честито на рожденниците, всичко най-хубаво и сладурите много да ги радват. Честита половин годинка и на малкия Петърчо, нашето талисманче, да ядосва по-малко мама и много, много да я радва. Да се пребори с диагнозата и да оборилекарите  PeacePraynig.
Моята мома почна многооо да се набира, направо е ужас. Постоянно свива краччета и ги вдига нагоре и вдига главата Crazy . Какво иска да направи не знам, вдигнах я веднъж, два пъти до средата, полуседнала, да се кефи, ама не спря. Добре че заспа, после може да е забравила, че може да се набира  Joy. А и се хваща за играчките и ги ползва да се набира на тях  Thinking. Това е най-новото от днес.
Аз за това изчаквам малко със картофчето, че тъкмо малко се регулира сомаха й. При нас сока от ябълка й действа запичащо и го спрях. Щях да давам слива или круша, ама реших да спра соковете. По-добре плодове след време  Peace.

# 595
Belisima да са ти живи и здрави мъжете, много да те радват и обичат.   bouquet
Везничка, Emeka честит рожден ден!    bouquet
Mamche честита месечинка   bouquet

# 596
Belisima колко бързо се изтъркули половин година... Да са ти живи и здрави и двамата Simple Smile))) Петър да е все така борбен, усмихнат, лъчезарен! Пожелаваме ви много прекрасни моменти заедно Hug

Везничка, Емека newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Пожелания за много здраве!!!!

Мамче82 на вас честита месечинка!

И ние през нощта бяхме дежурни - 11 ч, 1 ч, 3 ч, 5 ч, 7 ч,  #Crazy #Crazy #Crazy

Моето предложение за тема: Кой без зъбче, кой със две - Юнчето започва пюренце да яде!

# 597
  • София
Искам да изкажа благодарности на момичетата отЛЛЛ, следящи нашата тема.
Бяхте ми много полезни, благодарение на вас успявам да храня бебето си успешно  с кьрма.
Благодаря ви!  Hug   bouquet

# 598
  • Варна
Belisima колко бързо се изтъркули половин година... Да са ти живи и здрави и двамата Simple Smile))) Петър да е все така борбен, усмихнат, лъчезарен! Пожелаваме ви много прекрасни моменти заедно Hug

Везничка, Емека newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 Пожелания за много здраве!!!!

Мамче82 на вас честита месечинка!

И ние през нощта бяхме дежурни - 11 ч, 1 ч, 3 ч, 5 ч, 7 ч,  #Crazy #Crazy #Crazy

Моето предложение за тема: Кой без зъбче, кой със две - Юнчето започва пюренце да яде!
Белисима, Мамче, честита месечинка на бебоците!  Hug Да са живи и здрави всички рожденници! Везничке, Емека - весел празник и на Вас!   bouquet
+1 за заглавието на KalioBalio  Peace
Аз още мисля да я държа в зимния кош - той е голям като кораб и има място поне до декември да е в него  hahaha
Да Ви питам, Мами, с купени пюренца ли захранвате бебчетата? Доки каза, че ако нямам домашни зеленчуци, да започна с купено картофено пюренце...  newsm78

# 599
  • Пловдив
Белисима, да са ти живи и здрави мъжете, много да се обичате и радвате едни на други  bouquet
Везничка, Емека, честит рожден ден, бъдете здрави, усмихнати и щастливи грижовни майки  bouquet
Мамче, честита месечинка  bouquet
мнооого рожденици днес Grinning
ние стартирахме захранването с тиква, вече хапваха и тиква с картоф, а от утре и морковче съм подготвила, че и пащърнак за по-нататък Simple Smile аз купувам пюренца на ХИП, нямам домашна продукция, а и времето ми е кът, сигурно някога ще приготвя нещо, но засега одобрявам ХИП - помощникът Laughing иначе моите момчета по едно време изкарваха по 4 часа без ядене, но напоследък едва откарват 3 Whistling

Общи условия

Активация на акаунт