Падат есенни листа, а мамите се радват на ЮНСКИТЕ слънца - 5

• 29 021
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
ние даваме същия Витамин Д на Jamieson, като този, който е показала, Tyra  Peace
Аз в това лошо време не мога да я изведа  ooooh! Тук ужасно много духа и не е спряло да вали...  Tired

# 61
  • София
Снощи имахме много неприятен инцидент... Алекс го бяхме оставили да спи НЕвързан в стола за кола в детската стая. Към 22 ч. чувам бум и рев. Ни жива, ни умряла стигнах до стаята и намерих Алекс на пода... Имах чувството, че ще умра, почувствах се супер виновна... То и си бях де, но не подозирах че вече се движи толкова много. За щастие беше малкия дявол, няма му нищо, весел е, спи спокойно, не е повръщал!
Вече невързан и без да го виждам не го оставям, ама още ми е пред очите паднал и безпомощен!:((((

# 62
Привет, мами и бебоци!
Да ви кажа, поръчах си ерго-раница от olx на промо цена 60лв. за този модел, иначе другите са обявени на 75лв Rolling Eyes
А този модел има качулка май   newsm78  или аз нещо бъркам. Ти знаеш ли?
Малката спа добре, но в шезлонга. Не знам това дете кога ще успее да се отпусне да си спи добре по гръб. А и през деня хич не се кефи да лежи по гръб, а само в шезлонга лежи и се притеснявам, че въобще по този начин не си тренира обръщане и такива работи   Sad
Преди малко каква истерия беше.... за първи път ми се случва... ужас просто. Време е да яде дава гърда, а тя реееев.... стана лилава и не ще да захапе зърното. Баща и беше тука и успя да я поуспокои малко и и бутнахме на бързо зърно. Какво беше това чудо не знам   ooooh!
Какче, добре че всичко е наред

# 63
Musleto, ние гледахме такива чувалчета с ръкави ето тук -
Скрит текст:
и тук иначе аз искам да го видя на живо, за да преценя колко е дебело.

# 64
kakche, добре че му няма нищо на Алекс. Не се обвинявай, дори и вързан пак може да стане нещо.

KalioBalio , аз още от времето на баткото съм си все сама в парка като се скрие слънцето Simple Smile

chilimura, тя въобще ли не иска да си легне на креватчето? Оставяй я през деня там и си играй с нея за да свиква с идеята, че там може също да се стои Simple Smile

yulinda, честито ви зъбче! На моята девойка е решил първо кучешки да излиза и всички около мен ме считат за луда, не можело първо там да излиза зъбче.

*mama*na*viki i ivka*, дано да няма сериозни проблеми с матката.

Miss Blondy~Redhat, аз давам Вигантол.

Нашата нощ беше спокойна. Днес е доста по-добре от вчера, но усещам, че зъбчето ни почти е пробило. Донесли са ми Осанит от Германия и ще започна да и давам.

# 65
Офффф и Виктор тази нощ реши да не ни остави да спим.В резултат днес цял ден съм с ужасен главобол.С пюретата вървим добре вече си хапва тиквичка с картофче къде му харесва къде не днес си умете 40-50гр.Другата седмица на 01.10 и ние сме на ваксина,само,че по старата схема.Виктор също не се обръща само се върти настрани.Сега от два-три дни се научи да писка и това прави по цял ден и за кеф и когато се нерви,а бе въобще новия маймунджълък е на дневен ред.И с това кофти време ще ОтКача вкъщи...

# 66
Нелка, вчера и аз не можах да го изведа, но днес първо направихме 2 часа в Кауфланд, после час и половина разходка по улиците в количката - аз си умрях от студ, но важното е той да е на "въздух"  Laughing

# 67
Здравейте!
Благодарности за новата тема.   bouquet

# 68
  • Пловдив
и аз вчера не изведох децата като никога, то цял ден си валеше и не спря Rolling Eyes днес се поразходихме, не както в топлите дни, но биваше Simple Smile
Витамин Д първоначално давах на Джеймисън, след това го смених с вигантол, тъй като педиатърката ми каза, че вигантолът се усвоявал по-добре, учудих се доста предвид разликата в цената Rolling Eyes

# 69
  • София
Днес ходихме с ММ до h&m ,има много хубави и евтини космонавтчета,но няма големи размери-всички са до 68 см.Може би точно в този магазин не е имало размери.
Ivankaka-ти кой размер си взела и от кой магазин точно?
Kakche-това с падането е кофти,но имам чувството,че винаги така става по закона на Мърфи-уж оставяш детето за една секунда на спалнята или на столчето и в следващия момент е на земята.
За витамин Д и ние сме с Jamieson,но това е защото беше изчерпан по едно време вигантола в аптеките.

# 70
  • София
И ние използваме витамин Д на Джеймисън,педиатъра ни го изписа защото по това време нямаше Вигантол по аптеките. Започнахме го от 20-тия ден на бебо.
За излизането, и ние не сме излизали от два дни, но утре вече ще сме на линия някъде. Не си е работа затморени,то добре че е кротичко детето.
Чилимура,за истеричните ревовее с на пръв поглед без видима причина,още веднъж ще препоръчам методът на д-р Харви Карп за отключване на успокоителния рефлекс(виж го н ю тюб,  там има клипчета как се прави). Почти винаги действа безотказно. За лежането в леглото през деня,опитай да й закачиш някоя забавна играчка с която да се залисва докато лежи.
Днес Теди за първи път се обърна съвсем сам от корем по гръб цели три пъти. Много беше учуден като се завъртя,какво аджеба му се случва Laughing

# 71
  • София
Мария 87, от мол Сердика. 68 - ми размер, но като го гледам по - голямо ми се видя. Ние в момента сме 62 см, та се надявам да изкараме зимата с него.
витамин Д давам на джеймисън. Вигантола пуснали ли са го пак по аптеките?   

# 72
  • София
Уф забравих да кажа - след като спряхме Инфакола имахме екшън с едната госпожица. Страшен рев и не можа да се успокои цяла вечер, чуваше се, че Й пука коремчето, та се наложи ММ да тича до денонощна аптека. ...та сега сме отново на Инфакол, кога ли ще го спреме ooooh! ooooh!

# 73
Айде и ние в отбора на болните.От снощи му тече нослето цяла нощ съм му слагала физ.ф-р в нослето да му се отпушва.Сега му дадох вит.ц. и вибросил увих го хубаво със завивката и метнах още една отгоре да се затопли и дано му мине бързо.Лошото е,че при нас съседите правят ремонт и къртят и той не може да спи спокойно само подскача в леглото.
Снощи ходихме до Джъмбо и му взех много хубави пухени гащеризончета за спане.Взех му за 6 месеца и са му леко големи,но тъкмо за по натам ще са му идеални.Аз още се чудя за космонафчето кой размер да поръчам и докато се начудя то ще стане време да му го обличам.
Мамите с болно гърло с какво се лекувате?

# 74
  • София
Ivankaka-мерси за инфото!Днес й купихме космонавтче от carnival kids,не е лошо 74-ти размер.

Общи условия

Активация на акаунт