Захранване на бебето – кога, как, с какво?

• 229 932
  • 2 143
  •   1
Отговори
# 750
Милумила е за злояди дечица и има ванилов вкус  Peace

# 751
Не знам вече, и това не помага. #Cussing out Как да давам мляко, като не иска? newsm12 Banghead

# 752
Освен да слагаш плодово пюре вътре, щом така го пие. За друго не се сещам.

# 753
Пробвай и с бисквитки в АМ-ко.
Ще има ли нова тема,на 50стр е  newsm78

# 754
Не знам вече, и това не помага. #Cussing out Как да давам мляко, като не иска? newsm12 Banghead

Да не би да ви никнат зъбки и да се дразнят венците при сукането?Ако искаш пробвай с лъжичка да даваш. Ако не иска и с лъжичка, остава варианта с пл. пюре, няма как, в краен случай КМ, ама сте малки и не знам.  newsm78

# 755
Да, никнат зъбенца... С плодовото крепим за сега положението. Ще пробвам по натам и с бисквитка. Благодаря ви!  bowuu

# 756
Как се прави попара с АМ?
Може ли чай + АМ или взаимно се изключват?

# 757
  • Варна
Зравейете!

Днес купих нова каша на малкия ( Хип инстантна с банан и праскова,млечна),трябва ли да я въвеждам пак лъжичка по лъжичка, плодовете съм ги въвела вече.
Предната каша беше на Хумана ,пак млечна. newsm78

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 20:33 от Velina_p

# 758
Мами, които давате кисело мляко вместо АМ, как го приготвяте? newsm78

# 759
Мами, които давате кисело мляко вместо АМ, как го приготвяте? newsm78
Никога не съм давала кисело вместо Ам
Давам кисело мляко с лъжица неразредено без нищо

# 760
Имам каша на Слънчо безмлечна, давала съм 2 пъти, с кърма и втория път с вода. Мога ли да я направя с АМ, че имам една кутия на Хип и така стои?

# 761
А кога започнахте с киселото мляко ?

# 762
А кога започнахте с киселото мляко ?
10 месец, неразредено с лъжичка, чисто

# 763
Аз писах как правя попарата с АМ,с чсй не съм и не искам.Предпочитам детето да си поема млечните.
КМ давам от скоро,чисто с бисквити или с плод пресен.За разреждането май си е до дете ,как ще го насити.1:3 май е в началото т.е по разредено.Аз давам 2%.
За кашата не е проблем да даваш,ако все пак те е страх смедвсй с тази която са яли преди това и постепенно до цяла доза на новата.Но не мисля,че е нужно.

# 764
Здравейте мамчета отново, стигнах до въвеждането на глутена и имам следните въпроси:
1. Необходимо ли е да въвеждам всички зърна с глутен или от овес мога да мина на пшеница?
2. Кога започнахте да давате каша или друго за закуска, в момента ядем пюре на обяд и каша следобед?
3. Имаме 1 зъб и с какво е добре да започнем да се учи да дъвче, с  пюре с по-големи частици или бисквити на  плазмон или кус-кус?
4. Защо всички лекари казват, че с попара трябва да се въвежда глутена и въобще необходимо ли е да се тъпчат бебетата с хляб?
Приемам всякъкви идеи, че като отида до магазина да съм подготвена със списъка Wink на 8,5 мес.е беба.

Общи условия

Активация на акаунт