Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 941
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Пловдив
Малката е на 2,9. Искам да попитам къде в Пловдив мога да я запиша на нещо?

# 106
  • Пловдив
Имам един въпрос към момичетата от Пловдив...за една марка дрехи "Стела". Във Сливен има един магазин, в който продават доста от нейните дрехи,които са страхотни.По-различни са и по-екстравагантни. Момичето от магазина ми каза, че дизайнерката е от Пловдив и имала там магазин,който носи нейното име.Ако някоя от вас е наясно и знае дали има интернет страница със нейна  онлайн колекция ще бъда много благодарна.Търсих в гугъл информация,но ми излиза само името на Стела Белчева,а това определено не е тя.Помогнете........ Praynig Simple Smile

Кажете какво по-точно ви интересува? Искате контакт с нея ли,или само за интернет страницата се интересувате ?

# 107
Някой ползвал ли е скоро услугите на K&K Laser dent? Имат договор със ЗК, интересува ме колко горе-долу излиза лечение на кариес с лазер на дете?

# 108
Хартия - да, но картон  newsm78  Но все пак може да провериш там,където съм взимала хартията - на ул. "Иван Вазов" - отдясно срещу борсата за сладки неща в пресечката. Има магазинче за хоби материали.

Звучи като райй ! Имат ли сайт или нещо ?

# 109
  • Пловдив
Хартия - да, но картон  newsm78  Но все пак може да провериш там,където съм взимала хартията - на ул. "Иван Вазов" - отдясно срещу борсата за сладки неща в пресечката. Има магазинче за хоби материали.

Звучи като райй ! Имат ли сайт или нещо ?

https://www.facebook.com/ArtIHobiMagazinPalitra?fref=pb&hc_l … n=profile_browser

# 110
Някой ползвал ли е скоро услугите на K&K Laser dent? Имат договор със ЗК, интересува ме колко горе-долу излиза лечение на кариес с лазер на дете?
Мои близки водиха детето там, но може би преди повече от половин година. 40 лева само плащаха, останалото го поема ЗК.

# 111
  • Пловдив
Да знаете къде в града се продават продукти на Новомес. До нас имаше магазин, но от 1-ви не работи, а харесвах продуктите им.

# 112
В Мол Пловдив има ли DM, че не мога да се сетя, а не съм от града?(Ако не, бихте ли ми казали къде има)
И да си повторя питането отпреди - пуснали ли са вече по магазините детски боти/ботуши ( 25-25 номер)? Да знам дали да мъкна хлапето с мен.

# 113
  • Пловдив
В Мол Пловдив има ли DM, че не мога да се сетя, а не съм от града?(Ако не, бихте ли ми казали къде има)
.....
В Мол Пловдив-не, ДМ има в Мол Галерия/до Метро/, срещу Баумакс  и  в Маркет център

# 114
  • Луната
.....
В Мол Пловдив-не, ДМ има в Мол Галерия/до Метро/, срещу Баумакс  и  в Маркет център

Има още един близо до Новотела и Хепи, на бул В. Левски се намира срущу м-н Триумф Peace

# 115
За преинсталиране /на компютъра/ някакви контакти?
Може на лични, мерси   bouquet

# 116
Да знаете къде в града се продават продукти на Новомес. До нас имаше магазин, но от 1-ви не работи, а харесвах продуктите им.

До колелото на Панаира,зад блока има,до кръстовището на Победа с бул.България също има,и още един знам на 6-ти септември в посока към Билла,от дясната страна ако идваш от центъра.

# 117
.....
Благодаря  Simple Smile

Има и на Капитан Райчо, между Карфура и ГРАНД-а Peace

# 118
  • под тепетата
Пепи, и аз установих днес , че магазинът на Четвъртък пазара на Новомес е закрит  Sad
 Друг магазин има и близо до Лайпциг по посока към данъчното. На мен най-близо ми е този на 6 септември. Аз  също харесвам нещата им и когато имам възможност пазарувам от директен техен магазин, а не от дистрибутори.

# 119
Благодаря за отговорите!  bouquet
 И още нещо да попитам- къде има голямо разнообразие на тапети? Предполагам Баумакс, Алати, Практикер. Другаде заслужава ли си да гледам?

Общи условия

Активация на акаунт