Къде в Пловдив? - 53 тема

• 64 060
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Стефи  Hug

Миналата година му взех това http://bg.nextdirect.com/en/g402498s5#681862
Искаш ли да го видиш/ пипнеш/ мериш?
Доставката е безплатна и идва за няколо дни.

Виждам, че е изчерпано, но вярвам че ще заредят. Едва 06 октомври е.
Може ли на ЛС да ми обясниш как се поръчва? Peace

# 151
  • Пловдив
За пижамки - лично не съм взела, все още, че малкия си кара с английските от м.г., а на малката и взех на Венера, но пак да кажа... Ларж, на складови цени - 5 лева с дълъг ръкав Peace Детенцето на съседката ги носи цял сезон м.г. - не е мръднала пижамката Simple Smile
Съвсем скоро ще поръчвам и на двамата, защото тези на малката за месец се усукаха, а мен това ме дразни #Cussing out

# 152
  • Пловдив
За пижамки - лично не съм взела, все още, че малкия си кара с английските от м.г., а на малката и взех на Венера, но пак да кажа... Ларж, на складови цени - 5 лева с дълъг ръкав Peace Детенцето на съседката ги носи цял сезон м.г. - не е мръднала пижамката Simple Smile
Съвсем скоро ще поръчвам и на двамата, защото тези на малката за месец се усукаха, а мен това ме дразни #Cussing out

А къде да търсим Ларж Rolling Eyes

# 153
  • Пловдив
а сега де... Някой беше споменал за магазин, но лично не съм заинтересована и така си и замина...

# 154
  • под тепетата
Някой питаше къде се мели лимец с мелница . Днес видях , че мелят в магазинчето за здравословни храни в пресечката на главната срещу Мильо.

# 155
  • Майничка
Магазинът на "Ларж" е точно до х-л Филипополис на Брезовско шосе.
Пижами купувам от Вимакс, срещу у-ще Душо Хаджидеков, има различни дебелини и видове долнища - като панталон и като анцуг. Цените са докъм 14лв.
Иначе за подаръци обикновено купувам пижами на Виенета, от магазина за хавлии в Гранда, много ги харесвам, но малката е кльощава и ако нацелим от техните на ширина, панталоните й идват къси.

# 156
Някой питаше къде се мели лимец с мелница . Днес видях , че мелят в магазинчето за здравословни храни в пресечката на главната срещу Мильо.
Аз, благодаря   bouquet

# 157
  • Пловдив
Шайн, и пижами от английските сайтове викам.
Вече малко неща купувам от тук.

# 158
Момичета от Кючука - съществува ли още магазинчето за детски дрехи от Англия, което се намира...ох, как да го обясня...зад Южен, като продължите навътре в квартала, където има сграда на някаква болница недостроена, има един магазин на Новомес...в една нова кооперация, долу в безистенчето беше магазинът. Ако някой се е сетил за какво говоря и знае дали го има още, ще съм благодарна да сподели. И въобще - изумена съм от цените на якетата за деца, не намирам и нормални магазини с нормални цени, всичко ли се събра в Моловете ooooh! как да дам 70лв. за едно просто яке... Tired
Съществува, но отвориха магазин и в Гранда, ако се не лъжа на 3-ия етаж.

# 159
  • Пловдив
кажете и пижами от къде купувате, че на мен ми трябват по 10 чифта на сезон.

И аз залагам на Вимакс.Този сезон има и на Венера пижама и засега е ОК.На Ларж нещата също са качествени и с добра цена.Магазинът им е на самото Брезовско шосе,от ляво,като се идва от колелото.Вижда се и от колата като се шофира

# 160
Препоръчайте ми рекламно студио за печат на визитки върху пластмаса (като дебитна карта).

# 161
Пижами купувам на една бълг. фирма, мисля че Кимекс се казва(или Кимтекс). В голямото Лекси са по 8 лв. с дълъг ръкав. Много добре се държат - пералнята и сушилнята въобще не им се отразяват - нито на формата, нито на цвета. Вече трета година все такива купувам.

# 162
Е аз пак да споделя,че пазарувам предимно от търговиите,тази година и купих потници на Сали-2,30лв и на Арни-1,90лв,много хубави,пижама на Светли-7,80лв,е и от Джордж бикини за2,50лири-7бр и пижама за 3лири,общо взето,където е евтино! Whistling

# 163
  • Пловдив
Развали ми се ролетната гаражна врата.По-точно скъсани са белите гумени уплътнения на дисковете,които вдигат/спускат вратата.Някой може ли да ме насочи към човек или фирма,които да ми ги подменят на нормални цени. От фирмата-производител на тази врата/Дюк1/ искат 40 лв само за да дойдат до адреса,оттам нататък за труд,материали и т,н.,а и не се знаело кога ще имат възможност... Close

# 164
Момичета от Кючука - съществува ли още магазинчето за детски дрехи от Англия, което се намира...ох, как да го обясня...зад Южен, като продължите навътре в квартала, където има сграда на някаква болница недостроена, има един магазин на Новомес...в една нова кооперация, долу в безистенчето беше магазинът. Ако някой се е сетил за какво говоря и знае дали го има още, ще съм благодарна да сподели. И въобще - изумена съм от цените на якетата за деца, не намирам и нормални магазини с нормални цени, всичко ли се събра в Моловете ooooh! как да дам 70лв. за едно просто яке... Tired
Да, работи, "Малчо" се казва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт