Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 506
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Бяхме на цирк Балкански още в първия ден, като разпънаха цирка.
Много слабо беше, не работеше нищо.
Сега забелязвам пони, виенско колело за малчугани - ако някой от вас знае: кога работят? Само като има представление, само събота ли? Виждам, че днес са работели...Цени?
Всъщност цирка почива неделя и понеделник, а тези атракции?

# 331
Някой да ми препоръча фирма за интериорни и блиндирани врати, плийс  Praynig Praynig

# 332
  • Пловдив
Плюшени пантофи за възрастни с формата на животни - откъде? Simple Smile
доста години все от Младежка си взимаме.
Миналата седмица все още очакваха зареждането за сезона - имаше малко изостанали само Peace

# 333
Плюшени пантофи гледах преди малко в Джъмбо. До 43 номер, по-големи не видях, но не съм търсила. Крави, жаби, прасета, кучета.. май това бяха.
Благодаря на всички, отзовали се за дървените играчки Simple Smile

# 334
Някой да ми препоръча фирма за интериорни и блиндирани врати, плийс  Praynig Praynig

Препоръчвам ти Diadoors (намира се на Васил Априлов, малко преди кръстовището с Пещерско) - малко по-скъпи са им вратите от на повечето места, но са и с по-високо качество. Ако искаш качествени врати като цяло гледай за интериорни в ценовия интервал 500-600 лв , а блиндирана 1000+ лв, че нашите врати ги взехме евтини, китайски (въреки, че познати ни предупредиха) и сега си търпим последиците.. 2 години след поставянето им...

3axap Simple Smile миналия ден видях такава маса,дървена занимателна за 45лв,в един магазин за Английски стоки в Кичука,ако ти върши работа и цената те устройва,свиркай,до обяснявам къде е,нещо такова беше,но по-хубава-http://www.bebe-best.com/hape-masa-za-igra-ocean-1805-p-43277.html

Аз се интересувам къде е магазинчето. Ще съм благодарна за обяснение Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 01:43 от Михи

# 335
На Георги Кондолов 2 е,аз от форума го научих и сме редовни всяка седмица,накупили сме си много играчки на сносни цени от там,Фърбитата ни са почти само от тях,понеже Буум още в БГ не се продават,основно нещата са им от сайта Джон Луис,получават и тротинетки Микро,с цени наполовина,абе много са готини,имат и страница в Фейса и сайт Стоп2Шоп! Hug

# 336
За врати може да погледнеш и Аказа ( до ХЕИ),за блиндирани-марка Solid. Не са евтини- около 400-500 интериорна и около ( малко над) 1000-блиндирана.

Един съвет-не си вземай интериорна тъмна врата с ламинатно покритие,тъй като всеки отпечатък от пръст ( чело,нос) си личи.  Peace

# 337
На Георги Кондолов 2 е,аз от форума го научих и сме редовни всяка седмица,накупили сме си много играчки на сносни цени от там,Фърбитата ни са почти само от тях,понеже Буум още в БГ не се продават,основно нещата са им от сайта Джон Луис,получават и тротинетки Микро,с цени наполовина,абе много са готини,имат и страница в Фейса и сайт Стоп2Шоп! Hug
Защо ли не знаех по-рано за тях. Точно миналата седмица купихме тротинетка макси микро Tired.

# 338
Шушулче,по спомен има мини за 80лв и тази която е най-мини,с бебешката седалка за 110лв,а макси имаха преди седмица,червена-120лв,беше си почти нова!В този ред на мисли,да не сметнете,че е нахално,но имам излишна каска за Микро чисто нова,от Англия е,синя,за момче,ако на някой му трябва да свирка,цената и е нищожна!Купих я на госпожицата,но после купихме червена на точки и тази си остана!А самия магазин го коментирахме тук в темата миналата година и от тогава сме му фенове! ooooh! Сега се сетих,че някой търсеше костюм за Хелоуин,та имаше и някакви роклички,но бяха за около 3-4 годишни момиченца,в смисъл,не обърнах внимание,понеже са малки за нас!

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 11:10 от Liliq_Zlatna

# 339
Къде продават спортни постелки като тези за аеробика?

# 340
  • Пловдив
Шалтета ли имаш предвид?
По всички хипермаркети - Карфур, Кауфланд, Метро, Юск,..в спортните магазини - СпортДепо и т.н.

# 341
  • Майничка
Някой да знае добър майстор за ремонт на шевни машини в града ? Не е нужно да ходи по домовете - мога да си закарам машината ако има сервиз. Има телефони в нета, но ми се иска някой с препоръки... Embarassed

Аз нося моята в Капана, на гърба на джамията, в началото на уличката, където е бирария "Амстердам". Три  различни марки електрически шевни машини са ми оправяли, доволна съм. Зная, че същите имат сервиз и зад църквата "Св.Георги", но не съм ходила там.

# 342
Благодаря на всички, отзовали се за пантофите - днес отиваме.

# 343
Трапезица, Михи, благодаря ви  Hug И аз в гугъл като цъкнах ми излязоха тези и ги разгледах, но исках мнение от някой  Hug

# 344
  • Пловдив

В петък гледах в Кафланд. На промоция. Изнесени в контейнери по следата на пътеките. Цена около 8 лева. Навити са на руло и запечатани с найлон.

Общи условия

Активация на акаунт