Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 419
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Турски ли са праховете? А този,  във форума, е мн скъп. Прах, който купих от Гърция за 9,8Е тук го предлагат за 25лв.

# 571
За юска аз съм много доволна от завивките с гъши пера много топлят за пране само  на химическо което не излиза скъпо все пак аз не ги пера при всяка смяна на чаршаф, а и много перални  имат функция за пране на точно такива неща сами ги завърта леко без пълен оборот .Между другото и чаршафи и хавлии съм взимала от там и до сега съм доволна .

# 572
Може ли актуална информация за магазинчета за паралелен внос на перилни препарати? Интересуват ме най-вече такива в центъра и Кършияка.
Благодаря предварително.
Магазин има и на втория етаж на ТЦ Гранд, на ген. Заимов, на уличката от Понеделник пазар към площад Шахбазян /пада се малко след пазара в дясно под една бяла кооперация/.

# 573
  • Пловдив

За гъшите истории - ако съдя по опита ми с яке с пълнеж от гъши пух, много е трудно прането и съхненето...съжалявам ужасно, че имам такова яке. При пране става на топки всичко вътре, и после докато съхне, в продължение на дни постоянно трябва да се разчепкват топите вътре. Продават специални топки за пране на дрехи и неща с такъв пълнеж, но няма особен ефект, поне не при мен.

яке с гъши пух не трябва да переш сама, а на химическо. Особено ако е скъпо яке. Ако не - аз имам едни на бенетон, нищо им няма, прала съм ги сама. Но имам и едно доста скъпо - не бих рискувала.

# 574
На детето бенетоните пера в пералнята,после тръскам,тупам,ама ги оправям де,досега не са ми се степали,а зимата е почти все с такива,чувала съм,че перат с тенис топки такива пухове!

# 575
  • Пловдив
От къде мога да купя качествени гумени ботуши или апрески за момче, номер 23-24?

в слс росиньол имат качествени марки, само където дано има този номер, ние доскоро носихме 23-24 и докато избера хем качествени,хем да не са грозни (за момиче)....

# 576
  • Майничка
...чувала съм,че перат с тенис топки такива пухове!

Аз така пера едни пухени якета на децата - две топки за тенис с якето и всичко е 6.

# 577
  • Пловдив
Тези топки не се ли ползват за сушилня.  Rolling Eyes Да бухна и аз няколко в пералнята, че едно яке ми е мъка голяма докато го изсуша. Нямам сушилня.

# 578
Аз пера и суша и скъпи якета с гъши пух. С топки за тенис. Не съм имала проблеми досега. Доста тракат в сушилнята, но вършат хубава работа. Имам съответните програми за пухени изделия обаче. Ако нямаше такива, не знам дали бих се престрашила.

# 579
Може ли да ми кажете каква работа вършат топките за тенис? За пръв път чувам...

# 580
  • Пловдив
да, то и моята пералня е хубава, с много програми и сушилня в едно, ама якето ми...предпочитам да дам 10 лв на химическо, отколкото пари за ново  Laughing
имам топки за сушилня и не ползвам тенис топки...но пък чак уау ефект не съм забелязала с моите топки хаха

от препаратите на бг мама оставам с добро впечатление, днес пера мощно с единия, но аз купувам само сенситив - течен и омекотител сенситив. На различни фирми, не държа да са една и съща, сега съм взела от немските им гут и гунстих май се казват.
Взела съм и препарат за почистване на пералня, откога се чудя какъв и като видях, че има веднага си взех, пише, че чисти всичко - чекмеджето, после сипваш и чисти пералнята като я пуснеш на някаква програма, а също и гуменото уплътнение. Доволна.

# 581
  • Пловдив
Децата са с пухени на бенетон и якета и  елеци пера ги в пералнята, че големия много цапа Simple Smile, ок са си.
Момичета чудя се откъде да купя за големия ботуши. Всяка година взимам от коелв и колев и мъжа ми не ги харесва (т.е. той ги гледа на външен вид де, иначе като качество са ок) .

# 582
Момичета, къде има обущарско ателие, където могат да ми сменят ципа на бота (с техен цип). За предпочитане района на Централна гара или Кичука. Благодаря предварително на всички отзовали се!
На спирката на рейс 37 на Събота пазара посока от центъра към Флавия, под блока има обущарско ателие. Много съм доволна от човека, не знам има ли ципове.

# 583
  • Майничка
Може ли да ми кажете каква работа вършат топките за тенис? За пръв път чувам...

Разбухват дрехите вътре, така не се образуват степани буци на пухени якета, възглавници и др. В барабана обаче трябва да има достатъчно място, та топките да циркулират, т.е., дрехата да не е много обемна.

# 584
Вие сега ме хвърлихте в размисли, че моите топки не вършат Laughing
Може пък това да е причината за трудното пране и съхнене на якето. Ще си потърся различни.

Общи условия

Активация на акаунт