Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 366
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • о`майна лунна нощ е
В кои други заведения се пуши през деня, освен в Бизар и Вижън?

В Тони 2000 в Кършака.Правиш забележка и персоналът те гледа като извънземно,и разбира се тютюно-дименето продължава  Sick

В Тони 2000 в Кършака по същия начин. Не съм правила забележка, но и персоналът вместо да осуети, подпомагаше димопроизводителите вътре като им осигуряваше чинийките с мокра салфетка. Инфото ми е от студените месеци на изминалата зима. Не ми се вярва да са се освестили и да спазват забраната тази година.

# 616
  • Пловдив
♥Elfita♥, багодаря за инфото, но не ми се нрави там да отида да си пия кафето...май зимата ще си остане Бизар като опция, че е по-отоплено от Вижън-а.

Ааа,ти питаш къде можеш да пушиш през деня.

`ТуиГ ,същото си е

desex ,със сигурност ще е студено.Цирковата шатра не се отопля

# 617
Малката 5г и 3м,ходи с баща си,не беше очарована,има само лъвове и папагали откъм животни и сигурно заради това не и е харесало,а и заради това,че тати не угажда като мама  Laughing !Общо взето май е за по-големи деца Балкански,за топлото не мога да кажа,пише,че е отоплен,но пък аз умишлено ги изпратих,докато беше около 20-на градуса!

# 618
Ако някой е посещавал цирк Балкански, може ли да ми дадете информация дали е хубаво представлението и дали за дете на 4 и половина ще е интересно и подходящо? Също така студено ли е в цирка, че миналата есен ходихме на друг цирк и детето умря от студ....  Rolling Eyes

Ние ходихме в петък,на детето /на 6 г./ му беше супер интересно,имаше и други по-малки деца,доста се забавляваха по мои наблюдения.Не се отоплява цирка,но все пак шатрата малко пази,не е като навън.Ние бяхме от 7,30,та си беше доста хладно навън по това време,а вътре по-добре.

# 619
  • Пловдив
Ако някой е посещавал цирк Балкански, може ли да ми дадете информация дали е хубаво представлението и дали за дете на 4 и половина ще е интересно и подходящо? Също така студено ли е в цирка, че миналата есен ходихме на друг цирк и детето умря от студ....  Rolling Eyes

Тази година се отказах от посещение на цирка поради това, че няколко мои  приятели са ходили и не са останали очаровани от спектакъла. Отново най-интересното представление е на мотористите. Едва ли ще е интересно на детето ти, защото имат два номера с животни, другите са акробатически номера и клоунада.
За по-малки деца е интересен цирк Арлекино - програмата е изцяло с животни и клоунада. Мисля, обаче че той беше по предни месеци в града.

# 620
  • Пловдив
Момичета, има ли го в програмата номера с моторите?

Редактирам се: Десислава пише, че го има.

# 621
Да сте виждали криле като на фея, но черни? Но ми трябват в Пловдив, не от нета, че до четвъртък няма как да пристигнат.

# 622
  • Пловдив
Шайн, крила съм виждала в Евроленда на центъра и в Джъмбо, но дали ще има черни не знам.

# 623
Черни, но ангелски има в 101 балона http://www.101balona.com/shop/product.php?ProductID=132  Peace

# 624
  • Пловдив
Тази година не сме ходили, но миналата беше топло в шатрата.  А колкото до представлението моето синче се прибра супер въодушевено  Laughing. Три дни само за това се говореше в нас. Тази седмица пак ще се водим.

# 625
  • Пловдив
Здравейте, знае ли някой къде мога да заведа малката на Хелоуин парти?
В детски център Маккуин 2,на бул.6-ти септември,в бившото кино Фламинго на ет.2.От 18,30 часа е,кувертът е 13 лв,включва кетъринг,хапки,сокче,вода,аниматори,рисуване по лица и т.н забавления.

# 626
  • Пловдив
Малката 5г и 3м,ходи с баща си,не беше очарована,има само лъвове и папагали откъм животни и сигурно заради това не и е харесало,а и заради това,че тати не угажда като мама  Laughing !Общо взето май е за по-големи деца Балкански,за топлото не мога да кажа,пише,че е отоплен,но пък аз умишлено ги изпратих,докато беше около 20-на градуса!

скоро няма да има никакви животни, водете ги сега! Лъвовете и тигъра са си страшни, бая охранени.
Ако не сте ходили на цирк в чужбина напоследък - там вече ги забраняват. Само едни кралски коне...леко притичаха .. Laughing
Цирк Балкански е тъжно мизерен, заради това, че е бг цирк, но има потенциала на класен цирк, само едно излъскване му липсва - акробатите са на ниво, клоунадата също, дават душа и сърце. Парите си казват думата, сцената и килимчето им са малки и прокъсани  Confused
За билет от 30 лв най-скъпия - толкова.
Скрит текст:
Ние гледахме миналия месец луксозен цирк и най-евтиния билет беше 27 евро, като обстановката е това, което правеше цената, иначе изпълненията не могат да засенчат толкова цирк балкански! Но пък жив оркестър свиреше вътре, пред кметството на Виена опънат цирка, посрещат и слагат носленца на децата, раздават балони, уникални шатри за почивките, навсякъде музика, хора и усмивки...пълен цирк, толкова пълен, че седяхме на стълбите по едно време. (Е, после се намъкнах на първи ред от зор заман). Накрая на представлението беше великолепно, навсякъде хвърчаха огромни балони и атмосферата страхотна, празнична...

# 627
  • Пловдив
Нека не забравяме, че за нашата географска ширина, да заведеш семейството си на цирк Балкански е скъпо удоволствие и за много хора непосилно...съгласна съм, че тези артисти се нуждаят от заплати, тоалети и т.н. съгласна съм, че да поддържаш цирк има много разходи, и все пак за човек работещ за 400лв. да отидеш си е лукс...

# 628
  • Пловдив
Предстои ни посещение в турски ресторант "Бразилия"2 на Филипово. Ходили ли сте и някакви отзиви? Сайта му е нещо бъгнат и не можем да видим нищо.

# 629
  • Пловдив
Мноого добра храна за тези, които обичат турска кухня. Любимия ми турски ресторант. По-добър от Антик. Препоръчвам Одринския дроб, Искендер кебап, един друг кебап с канапе от патладжан, Циганската салата, Кюнефето. Ние го посещаваме най-малко веднъж месечно.
Оххх само да се завърне мъжа ми от командировка и сме там. eat eat eat

Общи условия

Активация на акаунт