Отговори
# 585
  • Plovdiv
Само татуса имам утре ще кача и от сватбата

Скрит текст:

# 586
Е,много яки татуси  Party

# 587
Момичета, много ви благодаря за стиснатите палчета. Излезе ми и второто ЧХГ. От 302,4 за 70 часа се е покачило на 821,5. Страшно съм щастлива!  newsm51 Пожелавам ви от все сърце съвсем скоро да изпитате бременните трепети!  Hug
Mademoiselle Chocolate, сигурна съм, че изглеждаш страхотно с прекрасно кръгло коремче Simple Smile
LOLI{P}, честити татуировки Simple Smile)

# 588
Вили,честито мила и вече вземи се успокой малко   bouquet

Щастливи бременни дни ти желая и на финала - едно,а защо не и две пухчета   Hug

# 589
  • От Луната
Шоко, колко хубава новина ... дебелей си на воля, после ще му мислиш Simple Smile само малчо да се роди. Колко време остана?
Иначе аз никак не съм щастлива ... Sad Хванала ме е параноята за понеделник. Моля се поне всичко при мен да е наред, за да не борим на два фронта. Такива неща ... все гадни.  Confused
Рансън, депресията се навърта, ама няма да я пускаме я! Нещо взе много често да ме навестява ... а сега съвсем не искам да изпадам в дупки.
Вили, много се радвам за теб, успокой се вече ... запиши час за преглед и си отдъхни Simple Smile

Скрит текст:
Два дни четох, четох и да ви кажа надеждите лека по лека се изпаряват ... държа се, трябва. Искам възможно най-бързо да знам каква е причината. Не мога да си намеря място, а до понеделник, а после още колко? Все чакане, това дето най-много мразя! Снощи си мислех за ММ, според мен не си дава сметка за сериозността на проблема. Дали е чел нещо не знам! Тепърва очаквам буря от негова страна, а той срине ли се ... и аз съм пътник.
Та депресарщината е пълна ... само не се предавайте, ей!

Фло, бих ударила едно рамо за темата ... но до сега не съм правила такава.
Давайте предложения за име ... аз нямам нищо в главата ...

# 590
Вили, много хубав резултат!
Лоли, готини татуировки!
Йоли, и при нас ММ имам чувството,че не си дава сметка колко сериозни са нещата и, че с тази СГ естествено забрменяване би било като 6-ца от тото /може би за това не ми се пада нищо от лотарията, а почти всеки ден си купувам билетчета, сигурно ще ударя друга шестица  Laughing/. И те съветвам да не четеш много, защото и аз правя същото и ми става много по-зле, ММ постоянно ми се кара за това и не знам кой ден ще изхвърли лап топа през терасата!  comp03 Естествено е да си притеснена, нещата наистина са сериозни, но който търси решение, намира!

# 591
Йоли успех за понеделник! Мила знам, че положението е страшно, но не бързай да се отчайваш. Както Естлар беше написала, медицината прав ивече чудеса. Кураж и търпение да намерите причината. Ако е някакво запушване, може да се оправи с операция. Дано ТМ възприеме наистина колко е сериозно положеннието, но дори и да се срине за момент, когато има толкова силна жена до себе си пак ще стане   bouquet
Вили браво за резултата. Лека и спокойна бременност до края  Hug
Лоли честити татуси! Чакаме и снимки
Тиата и ти не се спотайвай искаме още снимки от прекрасната булка! Може да качиш в албумчето.
Ванесита да ти е жива и здрава  искоро да я зарадваш   bouquet
Голдън и Рансън гребените горе девойки. Усмихнете се на есенното слънчице и то ще се усмихне на вас.

Аз съм се бъгнала нещо. Това ми е най-спойният цикъл от една страна, защото нямам никакви надежди и просто чакам М. От друга страна обаче малкото ми мозъче не спира да се тормози и да търси информация къде може да е бъгът в системата. Прехвърлям си всички симптоми през последните цикли, какво е казала докторката, какви са били резултатите и така. Голяма съм кукувица, все едно нещо ще реша, но пустото нетърпение така ме мъчи. Да идва М, да си пускам хормоните и чакам за прегледа. Някаква смесица от нетърпение, страх и яд ме е обзела. Искам да намеря причината възможно най-бързо, за да се свърши това мъчение и неведение.

# 592
Кристи, моля те да ми промениш датите, когато ти е удобно  Peace
М 03.10 очаквана О 18-20.10 следваща М 4.11
Съжалявам, че не ви споменавам момичета, криво ми е и не съм ви чела назад  Hug

# 593
Малко предложения от мен :

Октомври дойде вече ,нека в коремчетата ни да рита малкото човече

През октомври вече знам,че ще бъда мама аз засмяна

# 594
  • Plovdiv
Ето и моето предложение: Октомври носи ни радостта, да видим втората черта

# 595
И едно агро заглавие от мен  Mr. Green
Като малко житно зрънце, стръкче живот в мен ще (бел. ред. Autumn) покълне  Wink

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 16:44 от maya_the_bee

# 596
Айде и мен ме удари музата:
 С чадър и дъждобран,чакаме двучертичков ураган

# 597
Йоли, няма да се отчайваш, всичко ще се нареди. И ММ не си дава сметка колко може да са сериозни нещата. Но бъдете сигурни, че ще се случат, само не се отчайвайте и не губете надежда  Hug

# 598
Я и аз да не остана по-назад Mr. Green
Навън е мрачно, дъжд вали, но всички сме с по две черти.
Студ и дъжд не ще ни спрат - към отчетни сме на път.
Напук на мрачното небе лятно бебе в нас расте.

Айде стига толкоз, отивам да разхождам кучо Sunglasses

# 599
За анкетата-третото предложение на Рансън.

Общи условия

Активация на акаунт