Нашите кухни - 55

• 97 650
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Ами в договора пише МДф само корпуса е Пдч,обаче имам мебели от друго място от Мдф и има разшика

# 181
  • Пловдив
Виж в договора на коя фирма е материала.Дали е егер,кроношпан и т.н.Иначе е нормално да има разлика между пдч-то на различните фирми.Предполагам ,че щом в цената им има разлика ,би трябвало да има разлика и в качеството.Макар ,че не е гаранция вече.

# 182
Важното е за батерията не кой я е произвел, а дали може да й се сменя главата. Т.е., дали в Бг може да се намери същата. Ние сме с китайска батерия на Форма вита, за 50лв., но имат гаранция и могат да се намерят резервни глави. За сега нямаме проблеми. Това, че нещо е китайско, не означава, че е боклук - вече почти всичко се прозвежда там и почти нищо в Европа. Е, да, само си  пише, че е прозведено в Европа.
Да, нашите вкъщи също са на Формавита и се е налагала смяна на части - намирали сме. По тази причина се наложи да изхвърлим старата батерия - пак китайска, май даже нямаше марка - ми нищо от тук предлагани рез. части не ставаше. Та ММ това имаше предвид, че най-вероятно няма да е съвместима. А за Made in China конкретно нямам нищо против, съвсем ми е ясно, че почти всички компании имат изнесено производство там.
А има ли начин да се види по снимката дали ще е съвместима с резервните части за нашите батерии  newsm78

# 183
Фирмата беше РОСИ AGT ,просто според мен е ансурдно на първата седмица да се раздуе от вода,нали е кухня нормално е да се мокри и говорим за МдФ.цената въобще не е ниска,ще се опитам да кача снимки

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 17:47 от ipppi

# 184
  • Раковски
Въпроса тук е какъв е типа материал. AGT  е мдф с пвц фолио, което се реже и кантира, същото става и с пдч-то и други готови материали, които се режат и кантират. Вода може да пробие между канта и материала независимо от дали е ПДЧ или кантиран МДФ.

# 185
Да с кант е но те ми препоръчаха този тип Мдф, пред този с филио,да разбирам ли че е едно и същи,защото аз обиколих сумата фирми и всички имаха различен Мдф, боядисан от двете страни без кант,Мдф с кант само от едната страна боядисан и такъв който е с фолио,като казаха че последното не е за препоръчване.Аз избрах Мдф с кант, като ми отговориха че няма голяма разлика с боядисани Мдф,само вътре вратите щели да са бели.Фирмата която прави кухнята също ме посъветвал да не слагам такъв с фолио.Не разбирам, но останах с впечатление че избирам добър материал,разбира се на първата седмица си пролича.Това ми е втора кухня за последната година и за втори път се разочаровам от качвството на материалите.Аз ли съм карък незнам,но с голямо желание си избрах всичко,живея в новото си жилище вече 2месеца а кухнята ми е раздута и пълен боклук.

# 186
Ох,не знам,ама аз съм много доволна моя майстор.

От 2 години съм го почнала този ремонт и вече се бях отчаяла от цените..

За детска стая състояща се от бюро,легло,двоен гардероб и малка секция от ПДЧ,за кухня 5,5 л.м. долни и горни шкафове,корпус ПДЧ и лице МДФ,и за портманто МДФ цената 4000 лв.Повече от доволна съм.
След монтажа ще кача и снимките.

# 187
  • Добрич
Ако цената е за всички изброени мебели-детска, кухня, портманто, ми се струва нереално ниска. Поговори си отново с майстора дали сте уточнили всичо ...

# 188
Да много е ниска,особено за кухня 5 метра е супер,на мен за един дрещник ми иска 2700,като имате предвид,че съм заложила най-евтиното ПДЧ в проекта.Моята кухня излезе 4000лв а е 3 м.Ако е цена за всичко супер.

# 189
  • Добрич
Точно за това казвам да си поговори отново с майстора. Струва ми се, че тя си мисли едно, а той друго.
Кухня 5.5 л.м. от МДФ не знам как може да бъде под 3500-4000 лв. Вярно, че си зависи от града, майстора, материала и т.н и въпреки това ми се струва, че е нереална такава цена за всичко изброено

# 190
Момичета, благодаря за отзивите и мневията за шкафовете. Ще ги направя и аз от 50 см да почват.Вярно е и ече с открит рафт ще се цапа повече, но ще поема този риск.

Ние си купихме.теракот за пода, в началото мислехме че ще се бие много с цвета на плота, но ходихме да го видим на живо и цвета му доста се различаваше от снимката в сайта, така че се оказа че са в идеална цветова комбинация.

Сега търся правоъгълни бели плочки за гръб. Четох старите теми, че такива има в Баухаус. Моля , ако някой е взимал наскоро да сподели има ли още и каква е цената, че ни е доста далече , да не се разкарваме излишно. Мерси.
И аз търся такива правоъгълни плочки Simple Smile. Някакви идеи как да постигнем същия ефект, но да не са плочки?

# 191
  • ту тук, ту там
Сега търся правоъгълни бели плочки за гръб. Четох старите теми, че такива има в Баухаус. Моля , ако някой е взимал наскоро да сподели има ли още и каква е цената, че ни е доста далече , да не се разкарваме излишно. Мерси.
И аз търся такива правоъгълни плочки Simple Smile. Някакви идеи как да постигнем същия ефект, но да не са плочки?

За Баухаус не знам, но до пролетта ги имаше в Баумакс, вече не! Ако сте в София, може да се намерят в ТопГруп (до Икеа) и в СикоМ, но и на двете места става с поръчка и чакане! Всъщност в ТопГруп казаха, че след 4 седмици ще имат, но не съм сигурна дали трябва да се поръчат или просто тогава ще получат и ще поддържат на склад! В СикоМ става с поръчка за след 3 седмици, техните са полски! Има и други цветове!

# 192
Ако цената е за всички изброени мебели-детска, кухня, портманто, ми се струва нереално ниска. Поговори си отново с майстора дали сте уточнили всичко ...
Знам..Три пъти го питах,за сега толкова казва,като не е крайна цена..Зависи какъв плот ще избера и какво ще реша за механизмите

АБе до края на ноември всичко трябва да е готово и монтирано и ще кача снимки с крайната цена,ама пак..И 4500 да излезе,мисля,че е добре..  

п.п.А може да е по-ниска цената,защото говорим за таблени вратички,като на Алмара кухнята и излиза по-евтино отколкото нормална МДФ вратичка newsm78

# 193
ftp://http://ipppi.snimka.bg/other/kuhni.839269 На втората снимка се вижда раздутата вратичка за която говорих

# 194
  • Отвъд алеята зад шкафа
ftp://http://ipppi.snimka.bg/other/kuhni.839269 На втората снимка се вижда раздутата вратичка за която говорих

За първи път виждам такова раздуване, да няма някакъв теч? Отнякъде трябва сериозно да е намокрено  newsm78

На мен също ми се струва нереална цената, при положение, че включва МДФ. Ама ако е някой малък град, може и толкова да е. С малка надценка, това е все пак и без механизми и обков.

Общи условия

Активация на акаунт