Нашите кухни - 55

• 97 660
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Няма теч малкия изсипа вода и се случи от един път,този шкаф е точно до миялната и може и от влагата.Предполога се че това е кухня и се мокри как може от малко вода да се случи,затова се съмнявам че е МДФ а е купена за такава.Това е кухня на 2 месеца,направо съм бясна.Разду се още първата седмица,но сега се реших да пиша.Първата ми кухня що вода отнесе,течеше мифката и не мръдна,ама е правена преди 15 години не беше дървена.

# 196
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пробвай да звъннеш на изпълнителя и да направиш рекламация. Нека дойде на място да види и да смени тази вратичка.

# 197
Пробвай да звъннеш на изпълнителя и да направиш рекламация. Нека дойде на място да види и да смени тази вратичка.

Да, трябва да има някаква гаранция  Peace

# 198
МДФ-а се раздува и то много. - не забравяйте че е картон и се държи като картонен сюнгер. Без да съм професионалист , май в случая кантирането е толкова лошо, че потеклата вода си е влезла като в каналче вътре и няма изсъхване. Лошо изпълнение. Иначе кухнята ти е много красива, без да съм фен на модерните кухни съм впечатлена от цветовете. Стои великолепно. Прави си рекламация и да ти правят нова врата.

# 199
  • Отвъд алеята зад шкафа
Всеки естествен материал, включващ дърво в състава си поема вода. Обаче всички сме виждали и имаме опит с кухни от различни материали и такова раздуване на нова кухня, при положение, че няма системен теч, а е било еднократно малко намокряне е много странно. Задължително рекламация.

# 200
Да ще сменя вратата то е ясно .Изпълнението наистина е калпаво.Аз също си я харесвам,но като се загледаш има косури.Попринцип имам отношение къ детайлите и всичко ме дразни,но цената от всички фирми беше най-ниска и затова се спрях на тази,мм много ми се дразни че намирам само косури.Явно наистина цената си отговаря на качеството .Тази кухня без уреди ми излезе 4 00 лв.

# 201
ftp://http://ipppi.snimka.bg/other/kuhni.839269 На втората снимка се вижда раздутата вратичка за която говорих

Рекламация

Момичета от СФ съм.

Ще видим кво ще излезе,да не пищя после и аз из и да правя рекламации..

# 202
  • Добрич
Тази кухня без уреди ми излезе 4 00 лв.

Е според мен няма как тази кухня да е МДФ и да е за 400 лв. Наистина раздуването е от лошото кантиране  и за това майстора трябва да си отстрани грешката. Но ако наистина такава е цената, навярно и изпълнението и материалите са възможно най-калпавите.

# 203
  • ту тук, ту там
Хм, предполагам, че е печатна грешка и е искала да напише 4000 лв!  Thinking

# 204
  • Раковски
За да се надуе толкова трябва да е текло вода, с едно поливане няма как да се раздуе толкова.  Аз да попитам що шкаф колоната се разминава с другите шкафове?

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 13:48 от shadowman

# 205
Цената е 4000лв,пиша от тел о постоянно греша за което се извинявам.Шкаф колоната е така защото то хладилника е свободно стоящ и стърчи.цена без уреди

# 206
  • Някъде на път....
Да с кант е но те ми препоръчаха този тип Мдф, пред този с филио,да разбирам ли че е едно и същи,защото аз обиколих сумата фирми и всички имаха различен Мдф, боядисан от двете страни без кант,Мдф с кант само от едната страна боядисан и такъв който е с фолио,като казаха че последното не е за препоръчване.Аз избрах Мдф с кант, като ми отговориха че няма голяма разлика с боядисани Мдф,само вътре вратите щели да са бели.Фирмата която прави кухнята също ме посъветвал да не слагам такъв с фолио.Не разбирам, но останах с впечатление че избирам добър материал,разбира се на първата седмица си пролича.Това ми е втора кухня за последната година и за втори път се разочаровам от качвството на материалите.Аз ли съм карък незнам,но с голямо желание си избрах всичко,живея в новото си жилище вече 2месеца а кухнята ми е раздута и пълен боклук.

Ами направи рекламация на производителя - не е редно на кухня на 2 месеца да се раздуе фасадата от МДФ. Производителя нали ти е дал поне една година гаранция (това е минималната гаранция по принцип) - така че - извикай го да си оправи рекламацията.
Предполагам, че въпроса ти може да се реши по нормалния начин, не е нужно да се депресираш заради поправими неща....
Успех!  Peace

# 207
  • Някъде на път....
Цената е 4000лв,пиша от тел о постоянно греша за което се извинявам.Шкаф колоната е така защото то хладилника е свободно стоящ и стърчи.цена без уреди

Това че хладилника е свободностоящ няма значение в случая - така или иначе дръжката му пак стърчи...

# 208
Може ли според вас в един шкаф да се вградят голяма съдомиална и върху нея фурна. Има ли нещо, което ще пречи?

# 209
  • Cambridge, UK
зависи какъв ще е шкафа
как смяташ да изолираш двата уреда един от друг?
удачно ли е да прекараш тръби за миалната и ток за фурната в един шкаф ...

според мен цената на кухнята зависи от механизмите в нея, при нас те са по-скъпи от използвания материал

Общи условия

Активация на акаунт