Нашите кухни - 55

• 98 534
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз не харесвам кухненски шкафове плътно до тавана. Имам чувството, че нямам въздух, а и при все, че съм височка за най-горен ред ми трябва да се катеря по стълба, което ме изважда от равновесие.

# 286
При мен мястото не позволява ,даже моите горни сега съществуващи и тези които поръчах са под стандарта 50см. Над едните има климатик и разстоянието между него и шкафовете е 15см .Няма как да са по-високи newsm78 на другата стена не върви да ги пусна по-високи грозно ми се струва.На тавана имам борд от гипсокартон правоъгълен дори да ги пусна до горе съвсем ми се затрива симетрията.В хола махнах секция до тавана имах и сложих съвсем малка ,ами помещението направо се отвори....

# 287
  • София
Ние с ММ се мъкнем по квартири цял живот и все не ни стига място да си прибираме нещата и сега заложихме на много шкафове особено в кухнята, като горните шкафове ще са бели и няма да затварят помещението, ще си взема малка стълбичка от Икеа да ги стигам.Даже единия шкаф до печката е специялно за прибиране на малките уреди  Laughing

# 288
Ние с ММ се мъкнем по квартири цял живот и все не ни стига място да си прибираме нещата и сега заложихме на много шкафове особено в кухнята, като горните шкафове ще са бели и няма да затварят помещението, ще си взема малка стълбичка от Икеа да ги стигам.Даже единия шкаф до печката е специялно за прибиране на малките уреди  Laughing
А и аз ще имам такъв висок за прибиране на малките уреди Grinning

# 289
Само ви четях докато правих кухнята и знам колко в хубаво още едно мнение.Мога да кажа, че е до лично усещане за високите шкафове.Винаги има какво да прибереш там.Зависи и от стила на кухнята.А за по-ниски помещения може плочките на гърба да се сложат и вертикално.
Скрит текст:

# 290
На мен много ми харесва  Peace
Честито!

Бихте ли препоръчали хубав абсорбатор до около 200-300 лева

# 291
  • София
А, високи шкафове по този начин много ми харесват. Ава, чудесна кухня.

# 292
  • Blondeville
Нашите шкафове също ще са почти до тавана. Ето и снимка, още на фаза 3D проект.

# 293
  • София
blondie_anna проекта е бонбон, много хубав, само що не ги вдигнете до тавана  newsm78 представям си просто как ще се събира прах горе и ще е много трудно за почистване  newsm78

# 294
  • Blondeville
maceto85, ами не знам честно казано, така ни хареса и не сме правили корекции, освен за термоплота, който ще е малко по-светъл.

Само ми се щеше и за пералнята да имаше вратичка, ама ни разубедиха, заради модела пералня, който сме избрали

# 295
Ава , стилна кухня , плочките използвани за гръб много ми харесват , може ли някакво инфо за тях

# 296
  • ГОре на черешата...
И моите шкафове са до тавана, по същия начин разположени като на Ава /честита кухня - много стилна и красива е  bouquet!/ - никак даже не затварят помещение, особено светъл цвят като моя, напротив.

blondie_anna проекта е бонбон, много хубав, само що не ги вдигнете до тавана  newsm78 представям си просто как ще се събира прах горе и ще е много трудно за почистване  newsm78

Peace
Абсолютно. Някакви сантиметри са, доколкото личи от проекта, и направо не виждам как ще се стигне до дъното да се премахне праха, освен може би с прахосмукачка.

# 297
  • York
Бихте ли препоръчали хубав абсорбатор до около 200-300 лева

За колко голямо помещение става дума? Само кухня или общ дневен трак?

# 298
Благодаря ви за комплиментите, наистина си я харесвам кухнята.
geri_koleva ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ за гръб сложихме мозайка - мрамор, травертин и стъко, от Баня стил ги поръчах.На сайта им са много лоши снимките, поисках първо мостри да донесат и чак тогава си избрах.

# 299
Ава, много е красива кухнята, със здраве да си я ползуваш. Вратичките са букови нали? Коя фирма ти изпълни проекта?

Общи условия

Активация на акаунт