Търся електронна книга - тема 13

• 195 628
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • София
На Мюсо имам "Повикът на ангела", 'ма кога ще я сканирам...
трябва да я предвижа напред в списъка, че са доста...
Сега съм на Сафон...

Ventcis, гледах ти работния план в читанка... С нетърпение очаквам заплануваното да бъде готово!
Видях също, че в ателието е и "Под купола" и съм адски щастлива.  Flutter
Благодаря!  Hug

Първо ще бъдат качени в MailBooks... трябва да се развива програмата...
В една съседна тема прочетох, че нямало интересни книги там и то от човек, който не я ползва.
Всъщност, доста книги се качват първо там - заради двугодишният толеранс към
издателствата, - а след това и в Читанка.

Спирам, за да не ми се скара въпросният човек, че не съм по темата...

Този пък толеранс към издателствата.... много са ни тъпи издателствата, че не си пускат книгите в ел. варианти...направо не заслужават толеранс.  Naughty

# 241
  • Deutschland
" Аз съм Малала" и аз я търся, но я няма никъде май  Sad

# 242
Търся "Тайна с цвят на праскова " от Сара Адисън Алън.Ако може някой , нека ми помогне и приятен уикенд на всички Grinning

# 243
Здравейте търся поредицата "новите видове". Моля да ми ги пратите ако я имате на vanqnn@mail.bg

# 244
Здравейте,моля да ми пратите книгата ''О като Оргазъм'' на Алис Клейтън,защото не ми работи МБ,а много искам да я прочета.Много ще съм благодарна  Grinning
ira_bebeto@abv.bg

# 245
  • Euskal Herria
Здравейте търся поредицата "новите видове". Моля да ми ги пратите ако я имате на vanqnn@mail.bg
Можеш да ги намериш тук:
http://chitanka.info/person/laurann-dohner
Предполагам, че търсиш това, което е преведено на български.

Здравейте,моля да ми пратите книгата ''О като Оргазъм'' на Алис Клейтън,защото не ми работи МБ,а много искам да я прочета.Много ще съм благодарна  Grinning
ira_bebeto@abv.bg
Не е тук мястото, но все пак доста пишат за проблем - МБ временно е спрян поради преместване на нов сървър. Следете в темата кога ще заработи отново.

# 246
ira_bebeto@abv.bg
Имаш поща. Simple Smile

# 247
Тарся от 5 до 11 книга на "новите видове".първите 4 ги имам

# 248
  • Euskal Herria
Ако става въпрос за превод на български език - все още няма. Има я серията на английски. По-рано се появиха разни "преводи" - т.е. пуснати през гугъл-преводач. Ако това те устройва, все някой има такива. Лично аз след първата така "преведена" книга просто се отказах и сега чакам следващата - за Джъстис, но направена от екипа, който досега се занимава. Знам, че в момента се работи по нея.

# 249
здравейте, търся книгата: "Яж, моли се и обичай", както и "С дъх на чаени листа"
Благодаря

# 250
  • Пловдив
Много странно,че съм забравила да се запиша newsm78 Поправям пропускът Mr. Green

И...някой има ли Единствена на Кийра Кас в четивен вариант.Имаше я в Мейлбукс в епуб,ако не се лъжа.Щом я направя в моби или тхт,се получават много грешки.Не знам дали оригиналният текст,качен в програмата е такъв,или от конвертирането.

# 251
Момичета търся" Най доброто е мен" на  Никълъс Спаркс,видях че са пуснали филма,но искам да прочета и книгата.Не съм много в час със търсенето на книги,но в читанка и Майлбох не успях да я открия.Моля за помощ-suzigr_71@abv.bg

книгата се казва  "моят път към теб" - пратих ти я, има  я и в мейлбокса
Здравейте, може ли и на мен да изпратите моят път към теб на  Никълъс Спаркс,че нещо майлбокса ми не работи
desire92@abv.bg

# 252
здравейте, търся книгата: "Яж, моли се и обичай", както и "С дъх на чаени листа"
Благодаря
http://chitanka.info/book/4028-jazh-moli-se-i-obichaj

# 253
Търся "Свобода" и "Поправките" на Джонатан Франзен в ел.фомат и на български!Благодаря предваително....... Simple Smile

Аз също...

# 254
Може ли някой да ми изпрати Седмата вълна на Даниел Глатауер на имейл iv2@mail.bg.Прочетох Лекарство против северния вятър и ме заинтригува продължението. Видях я в Мейлбукс, но нали сега не работи. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт